Zlaté Moravce – B. Bystrica 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Příbram 3:3 (5:4 po pen.) | Dunajská Streda – Šamorín 6:3 (kon.)
Trnava – Petržalka 6:1 (kon.) | Žižkov – Jihlava 2:1 (kon.) | Chrudim – Dukla Praha 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vlašim 3:1 (kon.) | Skalica – Slovácko 0:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Varnsdorf 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 2:1 (kon.) | Příbram – Teplice 4:4 (kon.) | Karviná – Žilina 4:3 (kon.)
Benešov – Sparta 1:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Ústí n. L. 1:4 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 1:0 (kon.)
Kynšperk nad Ohří – Sokolov 1:15 (kon.) | L. Mikuláš – Plzeň 1:4 (kon.) | Pardubice – Dukla Praha 3:0 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Ostrava 3:2 (kon.)
konec
FK Benešov
1:3 (0:3)
AC Sparta Praha
Sobota 22.06.2019, 15:00 • U Konopiště, Benešov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Krásné odpoledne všem fotbalovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání mezi SK Benešov a AC Sparta Praha. Utkání začíná v 15:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Zatímco Benešov utkání se slavnou pražskou Spartou sehraje jakožto poslední v sezóně, pro letenské je to první zápas v přípravě. Minulé střetnutí těchto dvou celků, které se však hrálo za zamčenými dveřmi na pražském Strahově, dopadlo lépe pro Benešov. ten ubojoval nejtěsnější možnou výhru 1:0!

    Benešovští fanoušci si budou moct tak vzpomenout na památnou sezónu 1994/95, kdy Benešov, tehdy ještě pod název FK Švarc Benešov, hrál dokonce první ligu. Ta ale nastartovala pád klubu, který se tak několik let musel dokonce obejít bez "A" mužstva.

    Do utkání vstoupí jako favorit pražská Sparta, ta by sice nastoupí ve značně omlazené sestavě, přesto by však kvalitativně měla třetiligový celek překonat a urvat vítězství na svou stranu.

    Utkání bude zajímavé zejména pro sportovního ředitele mládeže hráčů s rudým "S" na hrudi, ten se totiž ve středočeském Benešově narodil a nastupoval dokonce za zdejší fotbalový tým.

    Nominaci rozhodčích doplníme před zápasem.

    POSLEDNÍ TŘI VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ:

    14.11.2018 Sparta – Benešov 0:1
    05.03.1995 Benešov – Sparta 0:1
    14.08.1994 Sparta – Benešov 2:0.
     
    SK Benešov

    Benešov má za sebou poměrně úspěšnou sezónu, v ČFL nakonec středočeský celek dopadl na slušném 11. místě, navíc pouze s pětibodovou ztrátou na šestý Převýšov.

    Pro Benešov se jedná o poslední zápas v sezóně, brzo mu už ale začne příprava na další sezónu ve třetí nejvyšší soutěži. Ta by se nově měla rozdělit do dvou skupin a rozšířit o "B" týmy prvoligových celků. V nové sezóně se potká například se sparťanskou či slávistickou rezervou, nebo silným Loko Vltavín.

    Benešovskou jedničkou je dukelský odchovanec David Tetour, záda mu kryje Nicolas Rotbauer. Nejlepším střelcem uplynulé sezóny Benešova se stal Zdeněk Vrňák s osmi zásahy, doplňuje ho Martin Turek s šesti a talentovaný Petr Hampl. Ten si ve své druhé sezóně v dresu Benešova připsal 27 startů a přidal šest branek.

    POSLEDNÍCH 5 UTKÁNÍ:

    25.05.2019 Velvary – Benešov 2:1
    29.05.2019 Benešov – Brozany 3:2
    01.06.2019 Benešov – Karlovy Vary 2:1
    08.06.2019 Dobrovice – Benešov 2:1 po penaltách
    15.06.2019 Benešov – Převýšov 2:3
     
    AC Sparta Praha

    Sparta stojí na prahu nové sezóny. Do kádru přivedla několik nových jmen a žíznivě vyhlíží novou sezónu, ta by konečně po několika letech měla na Letnou přivést titul. Ze Švédska zamířil do Sparty Nor Andreas Vindheim, ten by měl nastupovat na postup pravého beka. Do útoku letenští přivábili ligového střelce Libora Kozáka.

    Z brněnské Zbrojovky zamířil nadějný záložník Ladislav Krejčí, který se pokusí napodobit svého jmenovce a slušnými výkony v dresu nejúspěšnějšího celku u nás zaujmout skauty zahraničních celků. Střed hřiště by měl na Letné zesílit Michal Trávník, jako poslední se upekl přestup Davida Lischky, který už má po operaci srdce a může pokračovat ve své fotbalové kariéře.

    Plán sparťanské přípravy je jasný, v pondělí sparťané odjíždějí na soustředění do Rakouska, kde je čekají ještě další tři přípravné utkání. Týden před začátkem soutěže se vrací zpět do Prahy, kde je 13. července čeká úvodní ligový zápas se Slováckem.

    PLÁN PŘÍPRAVY:

    17.06.2019 Start přípravy
    22.06.2019 Benešov – Sparta
    24.06.2019 Odjezd na soustředění do Bad Leonfeldenu
    29.06.2019 Sparta – CFR Kluž
    02.07.2019 Sparta – Dinamo Moskva
    05.07.2019 Sparta – LASK Linz
    05.07.2019 Návrat ze soustředění
    13.07.2019 Start ligové sezóny
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z benešovského stadionu. Na trávník se ještě před chvíli snášel prudký déšť, teď už se ale počasí uklidnilo a vypadá to, že by dnes už pršet nemělo. Přejeme vám příjemnou zábavu!
     
    Úvodní sestavy:

    SK Benešov: Rotbauer – J. Vosáhlo, Filip, Pedro, Engelmann, Urban, Turek (C), Azillinon, Srb, Zoubek, Lauricella
    Náhradníci: Rataj, O. Vosáhlo, Sklenička, Lupač, Dufek, Vrňák, Brokeš, Tetour

    AC Sparta Praha: Heča – Kaya, Radakovič, Karlsson, Kanga, M. Frýdek, Hašek, Dudl, Zahustel, Tetteh, Fortelný (C)
    Náhradníci: Lischka, Hanousek, Plavšič, Trávník, Ch. Frýdek, Nita

    Rozhodčí: Karel Hrubeš – Zdeněk Dobrovolný, Jakub Šimáček.
     
    ANALÝZA SESTAV

    SK Benešov

    Benešov nastoupil poměrně v překvapivé sestavě, do branky se tentokrát postaví Nicolas Rotbauer. David Tetour, odchovanec pražské Dukly, tak tentokrát začne pouze na lavici náhradníků. Do základní jedenáctky se nevešel ani nejlepší benešovský střelec Zdeněk Vrňák.

    AC Sparta Praha

    Sparta do prvního přípravného zápasu naskočí v brance s Milanem Hečou, kterému bude tentokrát záda krýt Florin Nita. V boji o post brankářské jedničky na Letné ještě není vůbec jasno, zápas s Benešovem by proto mohl napovědět, koho v brance uvidíme častěji. Z Turecka se vrátil Semih Kaya, který proti třetiligovému Benešovu nastoupí rovnou do základní jedenáctky. Ze sparťanské mládeže do sestavy prokoukl Václav Dudl a Jan Fortelný.

    Žádná z nových sparťanských akvizic se do základní sestavy nevešla. David Lischka i Michal Trávník začnou utkání na lavičce náhradníků.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop mají na starost domácí fotbalisté, ty se sice pokusili zahájit rychlý brejk středem hřiště, nakonec se ale museli stáhnout až k vlastní brance.
     
    2
    První šance utkání! Po faulu na sparťanské polovině se domácí fotbalisté dostali k zajímavé standardní situaci. Centr nakonec našel Davida Filipa, který ale dokázal zakončit pouze podrážkou. Pro míč si tak bez větších problémů vyskočil připravený Milan Heča.
     
    3
    První rychlý brejk Sparty, rychlonohý Benjamin Tetteh dostal pas po lajně, ten si ale nedokázal dobře zpracovat a míč mu na mokrém trávníků utekl do zámezí.
     
    4
    Benešov v útoku, Sparta je zatažená hluboko na své polovině.
     
    5
    Faul na Kangu na sparťanské polovině. Rozhodčí kapitánovi domácích, Martinu Turkovi, jasně vyjasňuje, že takový zákrok příště odmění žlutou kartou.
     
    6
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní kombinace. Martin Frýdek po autu od Ondřeje Zahustele parádní dlouho přihrávkou ze středu hřiště našel volný prostor na levém křídle pro technicky nadaného Švéda Karlssona Moberga. Ten si udělal na svého obránce jednoduchou kličku do strany a poslal parádní centr na hranici malého vápna přímo na hlavu statného BENJAMINA TETTEHA, který hlavičkou zakončil pod břevno.
     
    7
    Už to mohlo být 2:0! Po obrovské chybě v benešovské rozehrávce se před osamoceného středočeského gólmana dostal Benjamin Tetteh. Nicolas Rotbauer nejenže vychytal ligového střelce z Ghany, nepustil za svoje záda ani dorážku od Guelora Kangy!
     
    9
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je opravdu rychlé! Parádní "rohlík" poslal mladík Jan Fortelný na hlavu BENJAMINA TETTEHA, který parádní hlavičkou vymetl šibenici benešovské branky!
     
    10
    Ani jeden ze tří centrů z pravé strany neprošel do sparťanského vápna. Míč se navíc odrazil k Tettehovi, který založil další letenský útok.
     
    12
    Další obrovská sparťanská šance! Tetteh dostal od Fortelného pas do volného prostoru na pravém křídle, zasekávačkou si povodil svého obránce a dobrým pasem našel dobíhajícího Martina Haška z druhé vlny. Sparťanský záložník stoprocentní pozici na střelbu gólově nevyužil a razantní trefou přestřelil benešovskou branku.
     
    13
    Nebezpečný centr z levé strany benešovský gólman Rotbauer vyboxoval přímo k Zahustelovi. Ten ale nedokázal míč ideálně zpracovat a tak o něj přišel.
     
    14
    Zahustel našel dobrou přihrávkou do běhu volného Fortelného, ten přihrávku prodloužil na Benjamina Tetteha, který se tentokrát přes trojici obránců neprotlačil a nedostal se tak ani ke střele.
     
    15
    Roh pro Benešov.
     
    16
    Tak to byla další parádní akce Sparty! Guelor Kanga ukázal, proč na něj Sparta tak spoléhá a parádním sólíčkem připravil jasnou tutovku pro Martina Haška. Ten ani napodruhé ale dobře postaveného Nicolase Rotbauera nepřekonal, jeho střela totiž mířila doprostřed branky, kde už byl připravený benešovský gólman.
     
    18
    Další obrovská hrubka málem stála Benešov další inkasovanou branku! Benešovští obránci zapomněli na mladíka Jana Fortelného, který díky své dravosti získal míč v domácím vápně. Ten ale nadějnou střeleckou pozici z bezprostřední blízkosti branky využít nedokázal a svou střelu poslal těsně vedle levé tyče středočeského celku.
     
    19
    První větší šance pro Benešov! Rychlý domácí brejk zakončil střelou z hranice vápna Michael Azillinon! Jeho přízemní dělovka nakonec těsně minula pravou tyč letenské branky.
     
    20
    Uroš Radakovič skluzem tvrdě přejel Martina Turka, Benešov bude kopat zajímavý volný kop.
     
    21
    Vojtěch Engelmann nakonec svým centrem našel pouze hlavu jednoho z hostujících obránců. Ten dokázal ale balón odhlavičkovat pouze k hráči ve žlutém, domácí útok tak bude i nadále pokračovat.
     
    22
    Kanga opět parádně našel nabíhajícího Tetteha, který parádní prudkou přihrávkou přes celou šířku hřiště našel dobíhajícího Zahustela. Ten sice měl spoustu času na nějakou kličku, zvolil ale střelu z první, kterou jeden z benešovských obránců srazil nohou na aut.
     
    24
    Martin Frýdek kulhá do zámezí, tohle nevypadá vůbec dobře!
     
    25
    Rychlý sparťanský brejk vedený Kangou zastavil jeden z domácích hráčů za cenu faulu. Tohle mohla být žlutá karta, rozhodčí se ale rozhodl tentokrát benešovského obránce karetním trestem nepotrestat.
     
    26
    Přímo hrůzostrašná přihrávka tureckého stopera Semiha Kayi vyzvala Benešov do rychlého brejku. Ten se pro sparťanské fanoušky naštěstí prezentoval stejně mizernou přihrávkou, která doputovala až do náruče sparťanského gólmana.
     
    27
    Sparta kombinuje na vlastní polovině a marně hledá skulinky v benešovské obraně.
     
    28
    Další parádní sparťanská akce! Martin Hašek skluzem vybojoval míč pro Moberga Karlssona, který parádním nízkým centrem našel ve vápně úplně volného Jana Fortelného. Ten ve stoprocentní pozici trefil pouze dobře postaveného Rotbauera, který si tak připisuje další důležitý zákrok.
     
    29
    Další velká chyba v benešovské obraně. K míči se uprostřed benešovské poloviny dostal k míči Tetteh, který se lobem pokusil překonat vystouplého Rotbauera. Míč nakonec letěl těsně vedle branky.
     
    30
    Další nepříjemnost pro Spartu! Uroš Radakovič po tvrdém souboji zůstal ležet na zemi a bude muset být odvezen na nosítkách. Vypadá to, že má nějaký problém s kotníkem.
     
    33
    Dvojice parádním sparťanských zákroků od Fortelného, potažmo Karlsoona zastavila nadějně vypadající benešovský útok.
     
    34
    Nadějná benešovská akce končí ofsajdem. Sparta hraje momentálně v desíti.
     
    35
    Roh pro Benešov.
     
    36
    Závar po centru před sparťanskou brankou ukončuje trošku nepřesnou střelou v leže domácí Filip.
     
    36
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Radakovič, přichází Lischka.
     
    David Lischka právě nastoupil ke svému prvnímu zápasu ve sparťanském dresu! O jeho přestupu na Spartu se uvažovalo už v zimě, při zdravotních testech mu ale byl objeven problém se srdcem, toho se na jaře zbavil a teď tak může pokračovat ve své úspěšné fotbalové kariéře.
     
    38
    Ondřej Urban takřka na polovině hřiště tvrdě přejel Kangu. Pan Karel Hrubeš ani tentokrát neodměnil benešovského hráče žlutou kartou, proti čemuž hlasitě protestuje sparťanský kotel.
     
    39
    Lischka parádně obral kapitána domácích, Martina Turka, o míč a odstartoval další sparťanský útok.
     
    41
    Kanga společně s Karlssonem se dožadují odpískání ruky na hranici benešovského vápna. Píšťalka hlavního arbitra zůstává němá.
     
    42
    Fortelného centr z levé strany skončil na noze prvního benešovského obránce.
     
    43
    Tak to byla parádní trefa! Moberg Karlsson dostal míč na pravé straně, došel si až na roh vápna, kde si jednoduchou koloběžkou obešel hráče a poslal parádní trefu na branku třetiligového Benešova, která obtiskla levou tyč.
     
    45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třetí sparťanská trefa přišla na závěr prvního poločasu. Po rohu ze strany se do zakončení dostal ONDŘEJ ZAHUSTEL, který zakončením k tyči poslal míč nekompromisně za záda benešovského gólmana!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi. Sparta potvrdila roli favorita a po tři čtvrtě hodiny hry vede už 3:0! O první dvě branky se postaral hlavou Tetteh, poprvé po centru Švéda Karlssona, podruhé po centru mladíka Fortelného. Třetí sparťanskou branku přidal Ondřej Zahustel.

    Spartě se ale ani na úvod nové sezóny nevyhnuly zdravotní potíže. Nejdříve si nějaké drobné zranění přivodil Martin Frýdek, ve 36. minutě pak musel Uroš Radakovič kvůli poraněnému kotníků střídat.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Úvodní výkop druhého poločasu mají na starost hostující hráči.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Heča, přichází Nita.
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Srb, přichází Brokeš.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Karlsson, přichází Hanousek.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Kanga, přichází Plavšič.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází M. Frýdek, přichází Ch. Frýdek.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Tetteh, přichází Trávník.
     
    49
    Nadějnou sparťanskou akci zastavuje obětavým vyběhnutím Nicolas Rotbauer.
     
    51
    Benešov kombinuje na vlastní polovině, Sparta oproti prvnímu poločas agresivně napadá.
     
    52
    Christian Frýdek našel parádním přihrávkou pod sebe nabíhajícího Srdjana Plavšiče, který prudkou trefou do bližší šibenice donutil benešovského gólmana k parádnímu zákroku. Hra bude pokračovat rohem pro hostující hráče.
     
    53
    Po sparťanském rohu se dostal jeden z hostujících hráčů k zakončení zpoza vápna, míč ale letěl vysoko nad benešovskou branku.
     
    54
    Hanousek našel z levé strany centrem na zadní tyč volného Plavšiče, i když "Atomový mravenec" vyskočil co nejvýše to šlo, dokázal trefit míč pouze temenem hlavy. Pro Rotbauera tak jeho nerazantní hlavička nepředstavovala velký problém.
     
    55
    Azillinon se nenechal nachytat Plavšičem a dobře vystihl jeho jednoduchou kličku do strany, následně ale se při vlastním pokusu o kličku vyhnal do zámezí.
     
    56
    Po sraženém centru z levé strany bude Sparta kopat roh.
     
    57
    Nakrátko rozehraný roh centrovaný Václavem Dudlem vápnem Benešova pouze proletěl a skončil v zámezí na druhé straně.
     
    57
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Turek, přichází Sklenička.
     
    58
    Lischka dobrým zákrokem vypíchl míč Azillinonovi do zámezí. Benešov bude kopat roh.
     
    59
    Přízemní centr z rohu sice nepředstavoval pro Spartu žádné ohrožení, po faulu těsně za vápnem ale čeká Benešov zajímavý přímý kop.
     
    60
    Jakub Vosáhlo ani nadvakrát nedokázal prostřelit sparťanskou zeď. Tahle akce Benešova sparťanskou branku neohrozila.
     
    61
    Lischka zákrokem tělem připravil unikajícího Engelmanna o míč.
     
    62
    Pro Hanouskův přízemní centr ze strany na hranici malého vápna si vyskočil Nicolas Rotbauer.
     
    62
    Antonio Lauricella se do toho opřel zpoza vápna, střela benešovského útočníka nakonec letěla vysoko nad branku Sparty.
     
    63
    Po přihrávce ze strany si v benešovském vápně zpracoval míč Ondřej Zahustel, jeho přízemní střela nakonec těsně minula pravou tyč domácí branky.
     
    63
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Engelmann, přichází Lupač.
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Zoubek, přichází Dufek.
     
    65
    Jan Fortelný obklíčený dvojicí hráčů přišel v rohu hřiště o míč. Spartu tahle ztráta dlouho nemrzela, jelikož je už opět u míče a zakládá další nadějný útok.
     
    66
    Christián Frýdek našel přihrávkou pod sebe nabíhajícího Jana Fortelného. Benešovský obránce byl nakonec o krok rychlejší než sparťanský podhroťák a dostal se tak k míči jako první.
     
    67
    Václav Dudl to zkusil z dálky, jeho dalekonosný pokus ale nesplňoval gólové parametry a branku Benešova přeletěl.
     
    68
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Lauricella, přichází O. Vosáhlo.
     
    69
    Už to vypadalo, že ztratí míč, v tom se Jan Fortelný prosmýkl trojicí obránců a prošel až ke střele. Ta sice mířila pouze doprostřed branky, Rotbauer jí ale dokázal vyrazit pouze za cenu rohu.
     
    70
    Jakub Vosáhlo si za nesmlouvavý faul na polovině Sparty vysloužil žlutou kartu.
     
    72
    Hra je přerušena, dva hráči se při sparťanském rohu střetli hlavou. Vypadá to, ale že oba budou v pořádku, a že budou pokračovat v dnešním utkání.
     
    75
    Václav Dudl centrem zprava našel pouze Azillinona, který míč odkopl do bezpečí někam na sparťanskou půlku.
     
    76
    Ani nadvakrát nedokázal Ladislav Dufek prostřelit sparťanský obranný val složený z lidských těl. Kompenzací za to mu může být fakt, že středočeši teď budou kopat rohový kop.
     
    77
    Závar před sparťanskou brankou po benešovském rohu ukončuje rozhodčí, který píská Dominika Pedra.
     
    78
    Benešov právě vstřelil branku!
    Benešovský svatostánek hřmí radostí. David Filip poslal MICHAELA AZILLINONA před osamoceného brankáře. Benešovský útočník nezaváhal a technickou střelou přeloboval sparťanského gólmana Florina Nitu!
    78. AZILLINON - 1:3
     
    80
    Roh pro Spartu.
     
    81
    Centr z rohu od Srdjana Plavšiče vyboxoval Nicolas Rotbauer do zámezí.
     
    81
    Dlouhý pas za benešovskou obranu končí až v náručí dobře postaveného Rotbauera.
     
    82
    Zajímavý benešovský útok ukončuje ofsajdové postavení, ve kterém se nacházel střelec jediné středočeské branky Michael Azillinon.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Kaya (AC Sparta Praha).
     
    85
    Utkání už se odehrává ve velmi pomalém tempu, oba celky už spíše jen dohrávají.
     
    86
    Centr z levé strany Benešova končí sražený. Středočeši budou kopat roh z levé strany.
     
    87
    Jan Fortelný se po pasu od Christiana Frýdka prosmýkl okolo dvou hráčů a nakonec málem došel do zakončení. Po dlouhé kličce do strany byl u míče nakonec ale první benešovský brankář Nicolas Rotbauer, kterého navíc rychlonohý sparťanský podhroťák fauloval.
     
    89
    Nicolas Rotbauer opět daleko z branky, a opět parádním zákrokem pozastavuje sparťanský brejk.
     
    90
    Po faulu na Václava Dudla bude Sparta kopat zajímavý volný kop.
     
    90
    Do zakončení po centru z levé strany se nakonec dostal Turek Semih Kaya, ten ale hlavičkou trefil pouze jednoho z obránců. Sparťanské stížnosti na ruku jsou zbytečné, rozhodčí ukončuje utkání.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Sparta nakonec potvrdila roli favorita a zvítězila rozdílem třídy 3:1. Dva góly vsítil urostlý ghanský útočník Benjamin Tetteh, jednu branku do benešovské sítě přidal Ondřej Zahustel. Velkou měrou přispěl ke sparťanské výhře skvěle hrající Guelor Kanga, v dobrém světle se prezentoval i mladík Jan Fortelný. Ve žlutém benešovském dresu hrál výborně Michael Azillinon, který nakonec vstřelil jedinou domácí branku.

    Sparta si vítězství zajistila už v prvním poločase. V 6. minutě našel Karlsson parádním centrem hlavu Tetteha, který hlavičkou pod víko skóroval. Podobná situace se opakovala o tři minuty později, tentokrát si však asistenci připsal Fortelný. Na závěr prvního poločasu ještě branku po rohu přidal Zahustel.

    Ve druhém poločase Sparta hry odchodem Kangy utrpěla, jako jediná branka tak byla k vidění ta benešovská – Azillinon po dobré přihrávce od Filipa technicky překonal letenského gólmana.

    Sparta několik hodin po utkání na svých webových stránkách zveřejnila zprávu, že Uroš Radakovič si v utkání s Benešovem naštěstí nepřivodil žádné vážnější zranění.

    To je z naší strany pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (22:00:09)

    Libor Kokoška

    Branky: 78. Azillinon – 6. Tetteh, 9. Tetteh, 45. Zahustel

    Karty:   70. J. Vosáhlo (BNS) – 84. Kaya (SPA)


    FK Benešov: Rotbauer – J. Vosáhlo, Filip, Pedro, Engelmann (63. Lupač), Urban, Turek (C) (57. Sklenička), Azillinon, Srb (46. Brokeš), Zoubek (63. Dufek), Lauricella (68. O. Vosáhlo)
    Náhradníci: Rataj, O. Vosáhlo, Sklenička, Lupač, Dufek, Vrňák, Brokeš, Tetour

    AC Sparta Praha: Heča (46.Nita) – Kaya, Radakovič (36. Lischka), Karlsson (46. Hanousek), Kanga (46. Plavšič), M. Frýdek (46. Ch. Frýdek), Hašek, Dudl, Zahustel, Tetteh (46. Trávník), Fortelný (C)
    Náhradníci: Lischka, Hanousek, Plavšič, Trávník, Ch. Frýdek, Nita

    Rozhodčí: Karel Hrubeš – Zdeněk Dobrovolný, Jakub Šimáček
    bahis siteleri