ILHK Hr. Králové – IHC Přerov 5:6 (kon.) | Černošice – IHC Prague Rats 7:13 (kon.) | IHC Přerov – ILHK Hr. Králové 5:11 (kon.)
IHC Přerov – ILHK Hr. Králové 1:0 (po pr.) | IHC Prague Rats – Černošice 16:4 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
5:6 (2:1, 2:1, 0:3, 1:1) Stav série: 0:1
IHC Night Birds Přerov
Sobota 22.06.2019, 12:00Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    37:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové dramatizuje průběh utkání ve vlastním oslabení! Tomáš Půlpán vyslal po levé straně do šance FILIPA KUŤÁKA, který si poradil s vyjetým Dohnalem, kterého rychlou ranou obstřelil! Asistence: Tomás Půlpán.
     
    36:56
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    A znovu se povedl Přerovu vstup do čtvrtiny, tentokrát se přesnou ranou prosadil DANIEL INDRÁK! Bez asistence.
     
    33:28
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov otáčí skóre a rázem je blíže k vítězství! V rychlé útočné akci Andrýsek našel JAKUBA NAVRÁTILA, proti jehož ráně se sice Mahdal stihl přesunout, přesto mu puk proskočil za brankovou čáru! Asistence: Jan Andrýsek a Stanislav Husák.
     
    29:02
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Je znovu srovnáno! PETR ŠKOLOUD nejdříve prověřil Mahdala z dálky, sám si ale dojel vyražený puk a doklepl ho kolem brankáře do sítě! Bez asistence.
     
    26:07
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov znovu vstoupil do dvanáctiminutovky velmi dobře a snižuje náskok soupeře! Husák v pravý čas nahrál JANU ANDRÝSKOVI, který prakticky okamžitě vypálil přesně nad pravý Mahdalův beton! Asistence: Stanislav Husák.
     
    23:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem druhé periody využívají Východočeši přesilovou hru a dostávají se tak do dvoubrankového vedení! Kuťák skvěle vedl puk, položil si brankáře a následně objel branku. V tu chvíli si všiml volného LUKÁŠE NOVÁKA, který okamžitě mířil do odkryté klece! Dohnal se sice pohotovým skokem snažil zasáhnout, kotouč však nakonec proskákal až do sítě! Asistence: Filip Kuťák a Jakub Novák.
     
    15:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši si berou vedení zpět! Voženílek parádní žabičkou našel JAKUBA NOVÁK, který se rázem ocitl za přerovskou obranou a s Dohnalem si pak poradil znamenitě! Naznačil střelu a po bekhendové kličce zasunul kotouč do odkryté klece! Asistence: Marek Voženílek a Lukáš Novák.
     
    13:44
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přece jen je ale vyrovnáno! PAVEL HANÁK se opřel do volného kotouče a nechytatelnou ranou nedal šanci Mahdalovi zasáhnout! Asistence: Petr Školoud a Martin Gremlica.
     
    08:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    V oslabení se Hradec Králové dostal do přečíslení dvou proti jednomu! V něm držel puk FILIP KUŤÁK, který naznačil přihrávku, místo toho ale vyslal tvrdou ránu přesně k tyči, čímž posunul svůj tým do vedení! Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    03:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Královéhradečtí zůstali u puku, JAKUB NOVÁK si najel do výhodné střelecké pozice a povedenou ranou rozvlnil síť! Skvělou práci odvedl i Lukáš Novák, který perfektně clonil před Dohnalem, který tak téměř nic neviděl! Asistence: Lukáš Novák.
     
    01:54
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Po necelých dvou minutách hry tu máme první gól letošního Final Four! JAKUB NAVRÁTIL sice nejdříve neuspěl, když hosté jeho pokus zblokovali, sám se ale dostal ke kotouči znovu a parádní ranou bekhendem se trefil přesně do bližšího rohu královéhradecké klece! Asistence: Stanislav Husák a Jan Andrýsek.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 4. J. Novák (L. Novák), 9. Kuťák (T. Půlpán), 16. J. Novák (Voženílek, L. Novák), 24. L. Novák (Kuťák, J. Novák), 38. Kuťák (T. Půlpán) – 2. Navrátil (Husák, Andrýsek), 14. Hanák (Školoud, Gremlica), 27. Andrýsek (Husák), 30. Školoud, 34. Navrátil (Andrýsek, Husák), 37. Indrák


    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Vich) – Voženílek, Bezděk, Kuťák, L. Novák – Malík, A. Půlpán, Novák, T. Půlpán
    IHC Night Birds Přerov: Dohnal – Gremlica, Zbořil, Andrýsek, Husák – Indrák, Školoud, Hanák, Navrátil

    Rozhodčí: Výborný, Veselý
    ILHK Hr. Králové 1 2 IHC Přerov
    #1 Sobota 22.06.2019 • 12:00
    ILHK Hr. Králové - IHC Přerov 5:6
    #2 Sobota 22.06.2019 • 16:00
    IHC Přerov - ILHK Hr. Králové 5:11
    #3 Sobota 22.06.2019 • 17:45
    IHC Přerov - ILHK Hr. Králové 1:0 po prodl.
    bahis siteleri