Španělsko – USA 1:2 (kon.) | Švédsko – Kanada 1:0 (kon.)
konec
Španělsko
1:2 (1:1)
USA
Pondělí 24.06.2019, 18:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Mistrovství světa - ženy • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Krásný pondělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Ve Francii pokračuje mistrovství světa žen osmifinálovou fází a my se společně zamíříme na utkání Španělka, které vyzve favorizované hráčky USA.
     
    USA

    Američanky z dvanácti utkání v roce 2019 prohrály pouze jednou. Od konce ledna, kdy zámořské fotbalistky nestačily 1:3 na Francii jsou od úspěchu k úspěchu. V posledních šesti duelech navíc Spojené státy neinkasovaly a vždy vstřelily nejméně tři branky! Těsně před mistrovstvím světa si Američanky smlsly na Novém Zélandu i Mexiku. Do základní skupiny vstoupil favorizovaný tým drtivým vítězstvím 13:0 nad Thajskem. Hned na osmi gólech se podílela populární Alex Morganová, která sama pětkrát zavěsila a k tomu přidala tři asistence. I proti Chile Američanky na trávníku dominovaly. V prvním poločase se dvakrát prosadila Lloydová, jednou také Ertzová, ve druhém poločase mohla Lloydová završit hattrick z penalty, ale nebyla úspěšná. Závěrečný duel ve skupině proti Švédsku odstartovala gólem již ve třetí minutě Horanová. Ve druhém poločase si poté dala vlastní branku Anderssonová a Američanky vyhrály 2:0.
     
    Španělsko

    Španělky zahájily přípravu v letošním roce turnajem Algarve Cup, v rámci kterého přehrály Nizozemsko i Švýcarsko, ale s Polkami nedokázaly vstřelit gól a prohrály 0:2. Těsně před šampionátem poté španělská reprezentace přejela Kamerun 4:0. V generálce před mistrovstvím světa však remizovala 0:0 s Kanadou i následně 1:1 s výběrem Japonska.

    Ani úvod finálového turnaje nebyl z pohledu španělského týmu ideální. Proti Jihoafrické republice dlouho evropský celek prohrávala 0:1, ale v závěru se dokázal prosadit hned třikrát, když dvě penalty proměnila Hermosová. Druhý duel proti Německu rozhodl jediný zásah. Před poločasem se trefila německá útočnice Sara Dabritzová a určila konečný výsledek. Ani proti Číně se Španělky neprosadily, ale ani neinkasovaly a braly tak důležitý bod v souboji o postup.
     
    Úvodní sestavy:

    Španělsko: Pañosová – Correderaová, Paredesová (C), Leónová, Ouahabiová – Losadaová, Torrecillaová, Guijarrová – L. Garcíaová, Hermosová, Putellasová.
    Náhradníci: Gallardová, Asunciónová Quiñonesová – Jiménezová, Andrésová, Torrejónová, Caldenteyová, Meseguerová, Bonmatíová, Sampedrová, Pereiraová, Falcónová, Garcíaová.

    USA: Naeherová – O'Harová, Dahlkemperová, Sauerbrunnová, Dunnová – Lavelleová, Ertzová, Mewisová – Heathová, Morganová, Rapinoeová (C).
    Náhradníci: Harrisová, Franchová – Pughová, Brianová, Horanová, Lloydová, Kriegerová, Davidsonová, Sonnettová, Longová, McDonaldová, Pressová.

    Rozhodčí: Kulcsarová (HUN) – Toroková (HUN), Rodaková (CRO).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Osmifinálový duel mezi Španělském a výběrem Spojených států může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postaraly španělské fotbalistky. Losadaová rychle přihrávala na Garcíaovou, ale zámořská obrana byla připravena zasáhnout.
     
    3
    První střela zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Nejprve se opřela do balonu Putellasová, následně mířila pouze do soupeřky před sebou i Guijarrová.
     
    4
    Také Američanky se dostaly poprvé na útočné území. Dnešní kapitánka zámořského celku Megan Rapinoeová skvěle zpracovala v pohybu, ale proti Correderaové neuspěla.
     
    5
    Úvod zápasu pokračuje s obrovským nasazením. Morganová si sice zpracovala přihrávku do běhu, ale ihned poté narazila na dobře postavenou Leónovou a o míč přišla.
     
    6
    Na pravé straně měla více prostoru OHarová. S Lavelleovou se snažila proniknout až do vápna, ale klíčová přihrávka zpět na OHarovou nebyla ideální.
     
    7
    Penalta pro Spojené státy! Heathová si posunula míč kolem Leónové, která poté zasáhla soupeřku do holeně.
    7. Penaltový zákrok
     
    8
    Američané právě vstřelili branku!
    Balon si postavila na značku pokutového kopu MEGAN RAPINOEOVÁ. Americká kapitánka na nic nečekala, po rychlém rozběhu zakončila prudce k tyči na opačnou stranu, než kam se vydala Paňosová.
    8. Megan RAPINOEOVÁ - 0:1
     
    9
    Španělský tým se snaží o rychlé vyrovnání. K balonu ale měla pořádně daleko Putellasová.
     
    10
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba americké obrany v čele s Naeherovou a je srovnáno! Garcíaová vypíchla míč Sauerbrunneové, následně mohla zakončovat z hranice vápna JENNIFER HERMOSOVÁ, která překonala parádní střelu brankářku USA.
    10. Jennifer HERMOSOVÁ - 1:1
     
    12
    Ve středu pole skončila na trávníku Losadaová. Zcela mimo hru jí udeřila do zad Mewisová a španělská záložnice musí být ošetřována.
     
    13
    Dahlkemperová rozehrávala dlouhým pasem na Lavelleovou, následně byla u míče i Heathová, ale tentokrát až do pokutového území z pravé strany nepronikla.
     
    14
    Perfektní přihrávku mezi obrákyněmi nyní vyslala na Rapinoeovou Morganová. Následně ale střelu americké kapitánky vytáhla na roh Paňosová.
     
    15
    Zápas pokračuje v obrovském tempu. Po rozehrávce rohového kopu sice zakončovala Mewisová, ale branku španělského výběru minula pořádný kus.
     
    16
    Megan Rapinoeová spěchala za nakopnutým míčem, ale tentokrát už neměla dostatečnou rychlost na udržení balonu na hrací ploše. Od své branky bude rozehrávat Paňosová.
     
    17
    Morganovou nepříjemně postrčila v hlavičkovém souboji Ouahabiová, ale pokračuje se bez přerušení. Američanky uvolnily na levé straně Rapinoeovou, ale ta byla obrána o balon Correderaovou.
     
    18
    Od Paňosové putoval balon k nohám Garcíaové. Po narážečce s Hermosovou si mohla naběhnout k levé straně Putellasová, ale ta si pomohla faulem.
     
    19
    Heathová dělá španělské obraně velké potíže. Nyní vymotala ve vápně Ouahabiovou, poté chtěla najít Rapinoeovou, ale ta byla obsazena. Morganová se už k míči nedostala.
     
    20
    Úvodní dvacetiminutovka přinesla strhující podívanou. Američanky šly rychle do vedení po proměněné penaltě, ale po chybě v rozehrávce zámořského celku záhy srovnala Hermosová.
     
    21
    Také Rapinoeová pořádně zavařila Correderaové. Morganová poté zkoušela zakončovat skluzem, ale na míč o půl metru nedosáhla.
     
    22
    Nákop Garcíaové dokázala zpracovat pouze Sauerbrunnová. Američanky se okamžitě s míčem vrátily na útočnou polovinu k vápnu Španělska.
     
    23
    Leónová neměla snadnou pozici proti dvěma soupeřkám při rozehrávce. Dokázala ale míč prostrčit do středu pole, kde si hrací předmět přebrala Torrecillaová.
     
    24
    A další pořádně nebezpečný centr z levé strany předvedla Dunnová. Morganová byla v prostoru penalty, ale mí hvězdu Spojených států opět o něco minul.
     
    25
    Nadějný protiútok vedla středem Lavelleová, na levém kraji si nabíhala Morganová, ale prudkou přihrávku neměla šanci dostihnout.
     
    26
    Američanky pokračují v náporu. S Lavelleovou si narazila Heathová, následně byla u míče i Ertzová, ale španělská obrana zatím nepouští soupeřky do střel ze střední vzdálenosti.
     
    27
    Už už se chystala Dunnová vysunout do útoku Rapinoeovou, ale na poslední chvíli byla faulována Losadaovou. Je nařízen volný přímý kop z nadějné pozice.
     
    28
    Rapinoeová rozehrával na Mewisovou, poté ještě centrovala do vápna po trávníku OHarová, ale z první doteku nedokázala usměrnit svou střelu do sítě Ertzová.
     
    30
    I po půlhodině hry je stav zápasu nerozhodný. Američanky se pokoušejí přitlačit soupeřky v pokutovém území, ale zatím nebezpečnou střelu na branku nevyslaly.
     
    31
    Garcíaová mířila za balonem na americkou obranu. Skvěle ale odhadla situaci Alyssa Naeherová, který vyběhla proti míči a odhlavičkovala ho do bezpečí.
     
    32
    Americké fotbalistky šly do nebezpečného kontru. Heathová přihrávala Rapinoeové pouze na paty a střelkyně první dnešní branky už nedokázala změnit pohyb.
     
    33
    Alyssa Naeherová si nekřikla dostatečně nahlas a musela podstoupit souboj s vlastní stoperkou. Do toho se ještě připletla Hermosová, ale nakonec si americká brankářka poradila.
     
    33
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Vicky Losadaová, přichází Nahikari Garcíaová.
     
    34
    Morganová sklepla míč hlavou k Rapinoeové, ta však prohrála souboj s Correderaovou a vhazovat zpoza postranní lajny mohou španělské fotbalistky.
     
    35
    Crystal Dunnová se zatím příliš nedostává do hry, ale nyní našla přesnou přihrávkou Morganovou, která byla okamžitě povalena na zem bránící Paredesovou.
     
    36
    Rapinoeová zkoušela kličku na Correderaovou, ale míč se americké kapitánce zamotal pod nohama. Následně se ale dostala do kombinace Morganová s Heathovou.
     
    37
    Znovu byla v akci Rapinoeová. Po narážečce s Mewisovou pálila z druhého doteku, ale ze střední vzdálenosti Paňosovou nevystrašila. Míč pouze prosvištěl kolem tyče.
     
    38
    Také Sam Mewisová se odhodlala ke střele. Z velké dálky byla ale ještě nepřesnější, než před malou chvíli Megan Rapinoeová.
     
    39
    Španělský tým se musel dlouho bránit, ale nyní mířila do brejku Jennifer Hermosová. Střelkyně vyrovnávací branky ale ztratila míč a na druhou stranu mířila Rapinoeová. Ta však ale inkasovala jen žlutou kartu za faul rukou.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Putellasová zpracovala ve středu pole pas Guijarrové, dále byla u balonu jen OHarová.
     
    41
    Naeherová vyhodila míč až téměř do středu trávníku k Lavelleové. Američanky ale zbrzdily svou akci postupnou kombinací v okolí středového kruhu.
     
    42
    Correderaová rozběhla přihrávkou podél postranní lajny Lucíi Garcíaovou. Následně si ale španělská hráčka nedokázala míč dokonale zpracovat a připravit ke střele.
     
    43
    V závěru první půle se tlačí více k míči fotbalistky z Evropy. Rapinoeová to chtěla změnit přihrávkou na Morganovou, ale ta se k míči nedostala a navíc stála jen v ofsajdu.
     
    44
    Minutu před pauzou se chtěla předvést průnikovou přihrávkou Mewisová, ale ani ona nevyslala přesný pas. Rapinoeová neměla šanci doběhnout nepřesnou přihrávku.
     
    45
    Od rohového praporku zakroutila míč do pokutového území Megan Rapinoeová. V šestnáctce se odvážila vyskočit po balonu Paňosová a zlikvidovala šanci Američanek.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase tři minuty.
     
    45+2
    Po faulu Garcíaové rozehrávala téměř k vlastního vápna Naeherová. Po něm přišel další faul na Morganovou a Američanky budou mít ještě jednu standardní situaci.
     
    45+3
    K rozehrávce se postavila opět Megan Rapinoeová. Americká kapitánka nasměrovala balon do nebezpečného prostoru, ale Lavelleová už nedosáhla k zakončení.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Hráčky obou týmů odcházejí do šaten za hlasitého potlesku. Strhující první půle končí 1:1.

    V obrovském tempu se odehrála první poločas. Již v sedmé minutě faulovala v pokutovém území Leónová Heathovou a nařízenou penaltu proměnila s velkou jistotou Megan Rapinoeová. Vedení Američanek ale netrvalo dlouho. Po chybě Naeherové s Sauerbrunnovou se dostala k míči Garcíaová, která ještě našla Jennifer Hermosovou a hrotová útočnice evropského celku pohotově srovnala stav. Američanky poté diktovaly tempo zápasu, ale další šanci již v prvním poločase neproměnily.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas rozehrála ze středového kruhu Alex Morganová. Američanky se ihned přesunuly na útočnou polovinu trávníku a Lavelleová byla faulována.
     
    48
    Heathová centrovala do vápna, ale v něm se prosadila k obrannému odkopu jen Leónová. Americký tým se ale velmi brzy dostal znovu k míči.
     
    49
    Také španělská reprezentace se vydala do útoku. Lucía Garcíaová centrovala do šestnáctky z pravé strany, ale Hermosová nedoskočila po balonu.
     
    50
    Také po změně stran se pokračuje ve velkém tempu. Morganová rozběhla Heathovou, ale jednatřicetileté útočnici odkopla míč zpod kopaček Ouahabiová.
     
    51
    OHarová neměla dostatek prostoru k průniku kolem postranní čáry a tak raději přihrávala zpět k Dahlkemperové. Španělky zisk míče na útočné polovině nedokázaly využít.
     
    52
    Leónová nepřesně rozehrávala a k míči se dostala Morganová. S propagační ránou z velké dálky si ale Paňosová s přehledem poradila.
     
    53
    Po tvrdé srážce s Guijarrovou má zdravotní potíže Heathová, ale po krátkém přerušení se mohlo pokračovat ve hře. Také Morganová se ocitla na trávníku.
     
    54
    Morganová se jen těžce zvedala z trávníku po kontaktu s Paredesovou. Hlavní hvězda zámořského výběru ale bude pokračovat v zápasu.
     
    55
    OHarová si narazila s Lavelleovou, dále byla u míče i Heathová, ale Španělky se rychle zatáhly do obrany a zastavily nápor soupeřek odkopem do zámezí.
     
    56
    Ve druhém poločase se stará o rozehrávky standardních situací místo Rapinoeové Heathová, ale ani po dalším faulu na Morganovou spoluhráčku ve vápně nenašla.
     
    57
    Španělky se udržely po rohovém kopu na útočné polovině. Putellasová si ale na hranici vápna pomohla dalším nedovoleným zákrokem na Morganovou.
     
    58
    Z nepřipravené pozice pálila Tobin Heathová, ale z velkého úhlu branku přestřelila. Nápor Američanek mohla podpořit OHarová, ale po kontaktu s Paredesovou se nepíská.
     
    59
    Putellasová zavezla míč na útočnou polovinu, poté vhazovala zpoza postranní čáry Ouahabiová, ale až do pokutového území míč nedostala.
     
    60
    I po hodině hry je stav zápasu nerozhodný. Američanky sice diktují tempo i ve druhém poločase, ale brankové příležitosti nepřibývají ani u jedné z branek.
     
    61
    Španělky chodí do soupeřek hodně ostře. Nyní už musela hlavní rozhodčí odpískat faul na Lavelleovou. Rapinoeová zatím není tolik vidět jako v první půli a ani tentokrát se ve vápně neprosadila.
     
    63
    Po pohledné kombinace americké reprezentace se odhodlala ke střele Rose Lavelleová. Z velké dálky ale míč pouze prosvištěl nad břevnem.
     
    64
    Také Španělky zahrozily. Nahikari Garcíaová přetlačila v souboji Ertzovou, ale poté nedokázala lépe přihrát pod sebe na nabíhající Hermosovou.
     
    65
    Hráčkám docházejí síly a tempo zápasu pomalu klesá. Hermosová zkoušela najít Putellasovou, ale ta byla obklopena hned trojicí soupeřek.
     
    66
    Nebezpečná situace před brankou Američanek. Guijarrová si prohodila míč kolem OHarové, poté pálila křížem, ale zadní tyč minula o několik decimetrů.
     
    67
    Alex Morganová se připomněla na trávníku. Po sprintu na levém kraji si obhodila Leónovou, poté přihrávala Mewisové, která však pálila nepřesně mimo branku.
     
    68
    Po nákopu Sauerbrunnové si zpracovala míč Morganová. Následně spěchala za míčem i Rapinoeová, ale ani ve skluzu nedokázala přehrát Correderaovou.
     
    69
    Paňosová dokázala dlouhým výkopem najít Hermosovou, která získala pro Španělky autové vhazování ve výhodné pozici u vápna soupeřek.
     
    70
    Tlak Spojených států je pryč. Španělsko stabilizovalo hru a nyní se snaží také zaútočit. Souhra Torrecillaové s Guijarrovou však nebyla nejpřesnější.
     
    71
    Také Naeherová musela být v pozoru. Prudký centr přiletěl do vápna z pravé strany, ale brankářka zámořského celku s klidem balon sebrala do rukavic.
     
    72
    Pokutový kop pro Američanky! Lavelleová si stačila píchnout míč kolem Paredesové a ta zasáhla soupeřku do pravé nohy.
    72. Penaltový zákrok
     
    73
    Hlavní rozhodčí si ještě nechá zkontrolovat situaci u videa. Sama se vydává zhlédnout opakovaný záběr.
     
    75
    Penalta je potvrzena! Američanky mají obrovskou šanci.
     
    76
    Američané právě vstřelili branku!
    Spojené státy jsou patnáct minut před koncem druhé půle znovu ve vedení! Míč si připravila na penaltový bod znovu MEGAN RAPINOEOVÁ. Tentokrát sice Paňosová vystihla stranu, na míč si ale neměla šanci sáhnout.
    76. Megan RAPINOEOVÁ - 1:2
     
    77
    Španělský tým si ihned po inkasované branky připravuje střídání na posílení ofenzivy na posledních několik minut ve druhém poločase.
     
    78
    Alyssa Naeherová odkopávala od své branky k nohám Lavelleové. Následně se ale míč odrazil jen za postranní lajnu.
     
    79
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Alexia Putellasová, přichází Andrea Falcónová.
     
    80
    Megan Rapinoeová nebyla daleko od hattricku. Z velkého úhlu poslala míč směrem na branku, ale její povedeným pokus prolétl jen vedle tyče.
     
    81
    Hermosová rozehrávala standardní situaci do nebezpečné pozice. Naeherová se srazila s útočnicí Garcíaovou, ale stačila míč odpravit ze svého vápna.
     
    82
    Ihned po přerušení se obě fotbalistky sesunuly na trávník. Především Alyssa Naeherová vypadá pořádně otřeseně, ale nakonec nebude ošetřování třeba.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Lucía Garcíaová přízemním centrem našla Falcónovou, ale čerstvá hráčka nezasáhla míč.
     
    84
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Virginia Torrecillaová, přichází Mariona Caldenteyová.
     
    85
    Po ztrátě Guijarrové musela zastavovat protiútok Rapinoeové faulem za žlutou kartu kapitánka Španělska Irene Paredesová.
     
    86
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Alex Morganová, přichází Carli Lloydová.
     
    87
    Leónová zasáhla v pokutovém území přesně. Následně se dostala k balonu Lucía Garcíaová, která si však neporadila v souboji jedné na jednu s Dunnovou.
     
    88
    Carli Lloydová se poprvé zapojila do hry po svém příchodu na trávník. Po prudké přihrávce Ertzové se však nacházela střídající útočnice pouze v ofsajdu.
     
    89
    Ve středu pole získala míč Lavelleová. Také Mewisová se zapojila do kombinace, Rapinoeová následně našla Lloydovou, která vybojovala rohový kop.
     
    90
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Rose Lavelleová, přichází Lindsey Horanová.
     
    90+1
    Sandra Paňosová musela podstoupit po rozehrávce rohového kopu tvrdý souboj. Proti hlavičkující Mewisové ale udržela míč v rukavicích.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase hned sedm minut.
     
    90+3
    Hermosová si přišla pro balon až téměř mezi vlastní stoperky. OHarová dokázala zastavit Garcíaovou, následně byla hodně důrazná v souboji s Heathovou i Ouahabiová.
     
    90+4
    Andrea Falcónová si zpracovala míč na levé straně, poté dokázala odcentrovat, ale ve vápna našla pouze bránící Abby Dahlkemperovou.
     
    90+5
    Lucía Garcíaová dostala parádní přihrávku do běhu, postoupila až do vápna, kde ale situaci zazdila nepřesnou pobídkou k Hermosové.
     
    90+6
    Rapinoeová dlouho držela míč společně s Mewisovou u rohového praporku. Následně se ale dostala k odkopu Leónová. Další faul však zapsala Ouahabiová a Američanky mohou našetřit další sekundy.
     
    90+7
    Mewisová si poradila s obležením hned dvojice soupeřek. Následně se dostala k balonu Rapinoeová, ale kapitánka Američanek neudržela stabilitu v souboji s Leónovou.
     
    90+7
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Megan Rapinoeová, přichází Christen Pressová.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    Američanky po velké bitvě postupují mezi osmičku nejlepších. V osmifinálovém duelu přehrál zámořský tým Španělsko 2:1.

    V obrovském tempu se odehrála první poločas. Již v sedmé minutě faulovala v pokutovém území Leónová Heathovou a nařízenou penaltu proměnila s velkou jistotou Megan Rapinoeová. Vedení Američanek ale netrvalo dlouho. Po chybě Naeherové s Sauerbrunnovou se dostala k míči Garcíaová, která ještě našla Jennifer Hermosovou a hrotová útočnice evropského celku pohotově srovnala stav. Američanky poté diktovaly tempo zápasu, ale další šanci již v prvním poločase neproměnily.

    Po změně stran sice i nadále útočily Američanky, ale tempo pomalu klesalo. Rozhodnutí přišlo patnáct minut před koncem, kdy byla faulována ve vápně Lavelleová a Megan Rapinoeová proměnila i druhý pokutový kop v zápase. Španělky se už nadechnout ke srovnání nedokázaly a se šampionátem se loučí.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:5. (20:02:40)

    Vít Schück

    Branky: 10. Hermosová – 8. Rapinoeová (pen.), 76. Rapinoeová (pen.)

    Karty:   85. Paredesová (ESP) – 39. Rapinoeová (USA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:8. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:5.
    Španělsko: Pañosová – Correderaová, Paredesová (C), Leónová, Ouahabiová – Losadaová (33. Garcíaová), Torrecillaová (84. Caldenteyová), Guijarrová – L. Garcíaová, Hermosová, Putellasová (79. Falcónová).
    Náhradníci: Gallardová, Asunciónová Quiñonesová – Jiménezová, Andrésová, Torrejónová, Caldenteyová, Meseguerová, Bonmatíová, Sampedrová, Pereiraová, Falcónová, Garcíaová.

    USA: Naeherová – O'Harová, Dahlkemperová, Sauerbrunnová, Dunnová – Lavelleová (90. Horanová), Ertzová, Mewisová – Heathová, Morganová (86. Lloydová), Rapinoeová (C) (90+7. Pressová).
    Náhradníci: Harrisová, Franchová – Pughová, Brianová, Horanová, Lloydová, Kriegerová, Davidsonová, Sonnettová, Longová, McDonaldová, Pressová.

    Rozhodčí: Kulcsarová (HUN) – Toroková (HUN), Rodaková (CRO)
    bahis siteleri