Denní přehled (kon.)
konec
Denní přehled

Pátek 28.06.2019, 09:00Evropské hry
     
    Program v Minsku v pátek končí. Česká republika se radovala z další medaile, už jedenácté v pořadí. Vybojovali ji brokaři ve skeetu Jakub Tomeček a Barbora Šumová, kteří obsadili třetí místo.

    Blízko medaile byli i střelci Anna Dědová s Martinem Strnadem ve střelbě z pistole, ale skončili ve své disciplíně čtvrtí. O dvě desetiny sekundy utekla medaile atletickému družstvu v dynamické atletice, když ve finiši těsně na bronzovou medaile vystoupalo Německo. (21:01:22)
     
    20:49
    Dráhová cyklistika: Bodovací závod mužů vyhrál Řek Christos Volikakis se ziskem 45 bodů před Nizozemcem Janem van Schipem a Rusem Dmitrijem Muchomedjarovem. Český cyklista Nicolas Pietrula obsadil se šesti body konečné dvanácté místo.
     
    20:19
    Plážový fotbal: Turnaj na Evropských hrách už zná i aktéry medailových bojů. Ve finále se představí Španělsko s Portugalskem. Španělé porazili 5:3 Švýcarsko a Portugalci zdolali 3:2 po prodloužení Ukrajinu.
     
    19:47
    Dráhová cyklistika: Na dráze v Minsku proběhl také ženský scratch, v němž Petra Ševčíková obsadila 15. místo. Na programu je ještě také bodovací závod, v němž Nicolas Pietrula bude hájit české barvy.
     
    19:46
    Dráhová cyklistika: Martin Čechman v opravách ve sprintu postup nevybojoval, prohrál v souboji s Francouzem Baugem a do čtvrtfinále nepostoupil. Boje o medaile propuknou v sobotu.

     
    19:02
    Atletika: Medaile nakonec čeští atleti nevybojovali. V závěrečné stíhačce zvítězila Ukrajina těsně před domácím Běloruskem a v těsném finiši Německo porazilo český tým o 2 desetiny sekundy! Je z toho nepopulární bramborová medaile.

     
    18:59
    Dráhová cyklistika: Martin Čechman zvládl opravnou jízdu, porazil Španěla Peraltu a dál pokračuje ve sprinterských soubojích. Pavel Kelemen vypadl v opravách.
     
    18:59
    Atletika: Česká reprezentace se před závěrečnou stíhačkou dál pohybuje v bojích o medaile!
     
    18:25
    Atletika: Čeští atleti se po šesti disciplínách drží na fantastickém třetím místě za Ukrajinou a Běloruskem. Náskok na čtvrté Německo činí 6 bodů.
     
    17:46
    Dráhová cyklistika: Čeští reprezentanti Pavel Kelemen a Martin Čechman se ve druhém kole neprosadili a budou muset do oprav.
    Češi dnes zatím získali jednu medaili, v týmovém skeetu.

     
    17:37
    Atletika: Začal finálový program v atletice, jehož se účastní i české družstvo. Po prvních třech disciplínách mají Češi 20 bodů. Nejvíce se dařilo na hladké stovce Zdenku Stromšíkovi, který skončil druhý a získal 10 bodů.

     
    16:57
    Sportovní střelba: Bohužel, česká dvojice Dědová, Strnad skončila ve finále na posledním čtvrtém místě a na medailové příčky se nedostala. Se 177,2 body zaznamenali Češi průměr 8,860 na ránu, přičemž na medaili a třetí Ukrajince Kostevičovou a Korostylova potřebovali přesáhnout 9 bodů na výstřel.
     
    16:28
    Stolní tenis: Ženský tým Německa zvítězil v semifinále nad Polskem 3:2 na zápasy a postoupil do finále, ve kterém se utká s Rumunskem. Rumunkám se podařilo přehrát 3:2 na zápasy Maďarky. Na programu jsou ještě semifinálové boje mužských týmů.
     
    16:14
    Sportovní střelba: Už jen necelých 20 minut dělí českou dvojici Annu Dědovou a Martina Strnada od bojů o medaile ve střelbě z pistole na 25 metrů. Podaří se českým reprezentantům přidat druhou medaili na české konto během pátečního programu?
     
    16:05
    Plážový fotbal: Jsou za námi první dva dnešní zápasy, které se týkaly bojů o umístění na 5. – 8. místě. Do utkání o pátou příčku postoupili Italové po výhře 10:3 nad Rumunskem. Utkají se s Ruskem, které na penalty porazilo Bělorusko.
     
    15:24
    Dráhová cyklistika: Sára Kaňkovská se v opravách Keirinu na postupové první místo neprokousala, ve své jízdě skončila třetí a se soutěží se musí rozloučit.

    Jan Vojkůvka

    bahis siteleri