Česko U15 – Velká Británie 5:1 (kon.) | Kanada East – Kanada West 2:3 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 0:11 (kon.)
Kanada West – Česko U16 11:4 (kon.) | Česko U15 – Kanada East 2:9 (kon.)
konec
Velká Británie
0:11 (0:4, 0:5, 0:2)
Slovensko
Sobota 29.06.2019, 14:00 • Zimní stadion, Česká Třebová (kapacita: 1200 míst) • Světový pohár - junioři U16
     
    43:44
    Slováky čeká ještě na konci utkání minimálně jedno oslabení. Andrej Siakeľ (SVK) obdržel menší trest nedovolené bránění.
     
    39:40
    Tentokrát se dočkají přesilovky i Slováci. Za dost signifikantní krosček obdržel menší trest Rhyce Anderson (GBR).
     
    37:11
    Andrej Siakeľ (SVK) zjevně obdržel od protihráče ránu hokejkou, slovenský kapitán nicméně v afektu britského hráče napadl. Sudí jej proto vylučují za hrubost.
    37:11 KUPČO - 0:11
     
    37:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je tu další trefa Slováků! Siakeľ i v pádu stačil nahrát na brankoviště na ĽUBOMÍRA KUPČA, který stačil napálit míček přímo na branku. Rae ležel bezmocně a o zákrok už se ani nestačil pokusit. Asistence: Andrej Siakeľ.
    32:48 SIAKEĽ - 0:10
     
    32:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci řádí i v oslabení. ANDREJ SIAKEĽ se dostal na levé straně ke střelbě a přehodil vyjetého Raea. Británie nyní prohrává už o deset branek. Asistence: Ľubomír Kupčo.
     
    32:28
    Britové budou hrát další přesilovku. Za faul, který byl vyhodnocen jako nedovolené bránění, odchází na trestnou lavici Dominik Kuchta (SVK).
    28:38 KUPČO - 0:9
     
    28:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Devátá branka je na světě. ĽUBOMÍR KUPČO se zjevil na ose hřiště, kde se postaral o milimetrově přesnou bombu zápěstím Míček proletěl přímo ke levé tyčce, Rae svůj beton natahoval jen marně. Asistence: Ivan Thomka, Dominik Pavlák.
     
    24:58
    Na středové čáře zůstal ležet jeden z britských hráčů po dost nepříjemném zákroku. Sudí jsou nekompromisní, za nedovolené bránění posílají na trestnou lavici Dominika Pavláka (SVK).
    23:36 SIAKEĽ - 0:8
     
    23:36
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Británie inkasovala už osmou branku. ANDREJ SIAKEĽ se postaral o krásnou technickou parádu a přehodil ležícího Dominica Raea. Ostrované jsou už hodně psychicky zkroušení. Asistence: Ľubomír Kupčo.
     
    22:25
    Slováci střídají brankáře. Na pozici Marka Borovského naskakuje Jakub Hrubovský.
    22:25 MEŠÁR - 0:7
     
    22:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Britové jsou trestáni za svůj sympatický výkon. Dlouhou dobu obléhali slovenskou branku, jenomže nezvládli návrat do obrany. Danielčák tak jen nabyl na střed FILIPU MEŠÁROVI, který parádním golfákem trefil přesně šibenici. Asistence: Tim Danielčák, Kristián Budrdíček.
     
    20:12
    Britové si zahrají první přesilovou hru. Za nedovolené bránění odchází na trestnou lavici Kristián Burdíček (SVK).
    19:36 ŠOKA - 0:6
     
    19:36
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A další zásah. Takřka jako přes kopírák ve srovnání s pátou trefou. Parádní dynamickou akci rozjela slovenská obrana tak účelně, že na konci stojící LUKÁŠ ŠOKA mohl pálit do poloprázdné části branky. Asistence: Kristián Burdíček, Lukáš Bender.
     
    17:23
    Britské mladíky čekají krušné chvilky, neboť půjdou do čtyř. Adam Harrison (GBR) totiž od sudích vyfasoval menší trest za nedovolené bránění.
    16:50 MEŠÁR - 0:5
     
    16:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Pátý úder. Rychlý slovenský brejk vyšel přesně podle představ celé útočné linie. Danielčák poslal nahrávku přímo na FILIPA MEŠÁRA, jenž napálil míček přesně do šibenice. Rae nestačil vytasit ani lapačku, což jen dokazuje rychlost celého přečíslení. Asistence: Tim Danielčák.
    14:22 KUPČO - 0:4
     
    14:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A znovu slovenská trefa! Britové pokračují ke konci v první třetiny v nepříjemných chvílích. Tentokrát se totiž znovu postaral o radost slovenského výběru ĽUBOMÍR KUPČO, jemuž se zadařilo napálit míček přesně do šibenice. Rae byl na tento pohyb soupeře bezmocný. Asistence: Samuel Hodál, Andrej Siakeľ.
    11:06 SIAKEĽ - 0:3
     
    11:06
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Další studená sprcha pro britský výběr. Gólová smršť Slovenska v této chvíli pokračuje. Kombinaci na jeden dotek tentokrát zakončil parádním bombou ANDREJ SIAKEĽ, který pálil přesně k levé tyči. Rae byl i tentokrát úplně bezmocný, přesunout se přes celou šířku brankoviště nezvládl. Asistence: Ľubomír Kupčo.
    10:37 DANIELČÁK - 0:2
     
    10:37
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je tady další brzký úder Slováků! Po rychlém brejku se na levé straně zjevil TIM DANIELČÁK, jemuž se nabídla ideální střelecké pozice. Svou ránou zápěstím trefil přesně místo nad ramenem Raea. Britové jsou nyní hodně smutní. Asistence: Samuel Čuchran, Filip Mešár.
    09:50 KORBÍNI - 0:1
     
    09:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    IVAN KORBÍNI se trestného střílení zhostil s grácií. Po pomalejším rozjezdu nakonec zvolil pro střelu místo nad vyrážečkou brankáře Raea, britský brankář na jeho pohyb reagoval příliš pozdě. Po dlouho vyrovnané první třetině se tak dostávají poprvé do vedení.
     
    09:50
    Ryan Waters (GBR) zahákoval unikajícího Korbínyho, sudí nařizují trestné střílení!

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 10. Korbíni (TS), 11. Danielčák (Čuchran, Mešár), 12. Siakeľ (Kupčo), 15. Kupčo (Hodál, Siakeľ), 17. Mešár (Danielčák), 20. Šoka (Burdíček, Bender), 23. Mešár (Danielčák, Burdíček), 24. Siakeľ (Kupčo), 29. Kupčo (Thomka, Pavlák), 33. Siakeľ (Kupčo), 38. Kupčo (Siakeľ)


    Velká Británie: D. Rae (McGrellis) – Jackson (C), Anderson, Waters, Edge, Howie, Woodcock, Rudkin – Cox (A), Bolstridge (A), A. Rae, Harrison, Wilson, Holicka, Jewitt, Bonewell, Caims, Dennis, Bourne, Blavo
    Slovensko: Borovský (23. Hrubovský) – Mešár (A), Pajer, Šarluška, Hodál, Svitana, Bender, Vojtašák – Hrivnák, Korbini, Danielčák (A), Siakeľ (C), Čuchran, Kupčo, Thomka, Šoka, Burdíček, Pavlák, Sever, Mešár, Kuchta, Šamaj

    Rozhodčí: Josef Vrba, Tomáš Zbořil (oba CZE)
    thejrc.org