Česko – Německo 13:0 (kon.)
konec
Česko
13:0 (2:0, 11:0)
Německo
Sobota 29.06.2019, 12:15 • CEM Mar Bella • World Roller Games (junioři)
Partner:
     
    37:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN MLČÁK dostal kotouč před německou branku a i teď se Lenz snažil roztáhnout, jenže Mlčák si počkal, až německý brankář padne k zemi a pověsil mu kotouč pod víko. Asistence: Daniel Indrák.
     
    36:12
    Znovu to byl Jakub Altrichter, který byl u české šance. Tentokrát hledal hokejku Richarda Hrazdiry, před kterým byl jen padající brankář Německa, jenže ten se dokázal roztáhnout a kotouč vytěsnit.
     
    33:50
    Poté co Češi na chvíli ubrali v tempu, nabral rychlost Martin Ryšavý, jenž před Lenzem šel do dlouhé bekhendové kličky a německého brankáře zachránila tyč!
     
    30:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jindra tentokrát nešel přímo do branky, ale ještě hledal ANDREJE ADAMCE, který stál na konci akce a Německo inkasuje podvanácté. Asistence: David Jindra.
     
    28:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nepolevujeme a Německu nepomohl ani oddechový čas. MARTIN RYŠAVÝ stál na pravém kruhu, kde mu kotouč naservíroval Stanislav Svozil a Ryšavý si poradil, aby jej procedil za Lenze.
     
    28:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    STANISLAV SVOZIL získal puk na středu a akci dva na dva zakončil přesnou střelou kolem nohou obránce, puk zamířil přesně pod vyrážečku. Asistence: Daniel Indrák
     
    28:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to opět JIŘÍ SUHRADA, který prostřelil německého brankáře. Tentokrát natáhl k tvrdé ráně od levého mantinelu a kotouč se zastavil až za Lenzem, který se jen bezradně otočil, aby zkontroloval, že je kotouč za jeho zády. Asistence: Štěpán Turek.
     
    27:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gólostroj nelze zastavit, ani přibrzdit. Na pravé straně měl dostatek prostoru JIŘÍ SUHRADA, který se trefil do horní poloviny německé branky, kam Lenz nedosáhl. Asistence: Jakub Altrichter.
     
    27:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    To co se nedařilo v první polovině je pryč a Češi soupeři sází jednu branku za druhou. Nyní se prosadil DANIEL ČECH, který první průnik ke gólu ještě nepřetavil, podruhé už byl přesnější. Asistence: David Jindra.
     
    25:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Před německou brankou je pořádné horko a vyústěním je šestá trefa Čechů. O tu se postaral DANIEL INDRÁK, který nevyčkával a po přihrávce ihned vypálil, aby využil toho, že se německý brankář nestihl přesunout. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    23:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR HAŠEK kompletuje hattrick, když se jeho tvrdá střela otřela o tyč a skončila za zády německého brankáře Lenze. Asistence: Štěpán Turek.
     
    23:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brzy je tu i další branka. DOMINIK ŠTÍBR stál u levé tyče, kde jej přesně našel Daniel Čech. Čech už jen pohodlně zakončil nad beton německého brankáře. Asistence: Daniel Čech.
     
    20:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rychlá branka v úvodu druhé poloviny určitě pomůže českému týmu, aby hrál ve větší pohodě. Na levou stranu dostal kotouč PETR HAŠEK a čerstvý Lenz se nestihl přesunout. Asistence: Jiří Suhrada
     
    20:01
    Oba týmy do druhé poloviny vstoupily se změnou v brankovišti. Postavu vystřídal Šarman, na Dornův post přišel Lenz.
     
    19:04
    Velká šance českého týmu! Suhrada si narazil kotouč s Hrazdirou a z pravé strany i zakončoval do odkryté branky. Dorn ovšem na poslední chvíli vytáhl beton, kterým zakončení zastavil!
     
    17:54
    Na druhé straně se z rychlé protiakce dostal Jiří Suhrada až před Dorna, ale německý brankář se opět předvedl a střelu vytěsnil.
     
    17:43
    Schwabauer se dostal se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. Michal Postava v české brance, ale situaci dobře vyřešil a střelu zastavil.
     
    14:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čekání na druhou branku je u konce a po vytrvalé aktivitě Dorn inkasuje. Postaral se o to PETR HAŠEK, který se po kličce dostal do výhodné pozice na středu hrací plochy a přesnou střelou propálil německého brankáře. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    12:01
    A znovu zvoní tyč na německé brance! Tentokrát se o to postaral David Jindra, který vyslal svižnou ránu, po které se Dorn stihl jen otočit.
     
    11:37
    Stanislav Svozil to zkusil stejnou cestou jako Daniel Indrák u první branky a z pravé strany se dostal před Dorna, kde zakončoval na přední tyč, která také německého brankáře zachránila!
     
    08:13
    Češi budou hrát první přesilovou hru. David Jindra se pokoušel přejít přes protihráče, který jej musel podrazit, aby zamezil české šanci.
     
    01:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už v úvodních minutách jdou Češi do vedení. Po pravé straně se dostal k zakončení DANIEL INDRÁK, jenž střelou na bližší tyč dokázal procedit kotouč za Dorna. Asistence: Stanislav Svozil.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 2. Indrák (Svozil), 15. Hašek (Suhrada), 21. Hašek (Suhrada), 24. Štíbr (Čech), 24. Hašek (Turek), 26. Indrák (Svozil), 28. Čech (Jindra), 28. Suhrada (Altrichter), 29. Suhrada (Turek), 29. Svozil (Indrák), 29. Ryšavý (Svozil), 31. Adamec (Jindra), 38. Mlčák (Indrák)


    Česko: Postava (21. Šarman) – Turek, Hašek, Altrichter, Adamec, Jindra, Svozil, Indrák – Čech, Štíbr, Suhrada, Luža, Hrazdira, Mlčák, Ryšavý.
    Německo: Dorn (21. Lenz) – Schams, Lorei, Schwabauer, Stuermer, Brinkmann, Martin, Rohde, Pohl, Hochmüller, Jacobi, Wiesner, Gawehn.
    bahis siteleri