Itálie – Nizozemsko 0:2 (kon.) | Německo – Švédsko 1:2 (kon.)
konec
Německo
1:2 (1:1)
Švédsko
Sobota 29.06.2019, 18:30 • Roazhon Park, Rennes (FRA) • Mistrovství světa - ženy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Fridolina Rolföová, přichází Lina Hurtigová.
     
    90+3
    Marina Hegeringová si naběhla u levé tyče na přetažený centr z pravé strany hřiště a hlavičkovala těsně nad! Švédky stále vedou!
    88. Dzsenifer Marozsánová byla hodně blízko vyrovnání na 2:2!
     
    88
    Dzsenifer Marozsánová na pravé straně rozehrála standardní situaci a Leonie Maierová poté na vzdálenější levé tyči hlavičkovala těsně mimo!
     
    86
    Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Elin Rubenssonová, přichází Nathalie Björnová.
     
    83
    Ještě se zkoumá video kvůli možné penaltě, jak se o ni ale může jednat, když akci předcházel ofsajd? Penalta se kopat nebude. Správně!
    78. Sofia Jakobssonová se krásně uvolnila a málem rozhodla!
     
    78
    Sofia Jakobssonová se nádherně uvolnila v blízkosti šestnáctky a na její pravé straně poté napřáhla k prudké střele, kterou Almuth Schultová fantasticky vyrazila levou rukou!
     
    71
    Kosovare Asllaniová mohla rozhodnout, když vlétla do šestnáctky Německa a už se chystala po kličce brankářce zakončovat do prázdné brány, jenže podklouzla! Ohromná škoda, že?
     
    69
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Lea Schüllerová, přichází Lena Oberdorfová.
     
    69
    Pokud Švédsko vedení udrží, porazí Německo na hlavním šampionátu poprvé po 24 letech! Sen.
     
    66
    Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Nilla Fischerová, přichází Amanda Ilestedtová.
     
    56
    Dzsenifer Marozsánová podstoupila ostrý osobní souboj s Fridolinou Rolföovou, která viděla za šlapák kartu.
     
    54
    Stina Blacksteniusová si vysloužila potlesk fanoušků, když na pravém křídle udržela míč proti dvěma protihráčkám, které se od ní odrazily jako od zdi, a vybojovala pro Švédsko autové vhazování. Švédky dnes hrají skvěle!
    48. Stina BLACKSTENIUSOVÁ - 1:2
     
    48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Almuth Schultová sice vytáhla fantastický reflexivní zákrok proti krásné hlavičce Fridoliny Rolföové, jenže z dorážky napálila míč pod břevno STINA BLACKSTENIUSOVÁ! Švédsko krátce po přestávce otočilo skóre a vede 2:1!
     
    46
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Linda Dallmannová, přichází Dzsenifer Marozsánová.
     
    43
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Carolin Simonová, přichází Leonie Maierová.
    37. Stina Blacksteniusová se nyní pokusila přehodit brankářku
     
    37
    Stina Blacksteniusová si naběhla na pravé straně šestnáctky na krásnou dlouhou kolmou přihrávku a lobem se pokusila přehodit německou brankářku, míč ale zamířil nad bránu!
     
    35
    Švédsko se střelo s Německem ve finále letních olympijských her v roce 2016 a svému dnešnímu soupeři má co oplácet. Švédky prohrály těsně 2:1 a Němky poprvé ve své historii vyhrály zlato.
    22. Sofia JAKOBSSONOVÁ - 1:1
     
    22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Německá obrana nyní naprosto propadla a SOFIA JAKOBSSONOVÁ se řítila téměř od půlící čáry sama na bránu, čehož využila, a přízemní střelou z pravé strany šestnáctky zamířila ke vzdálenější levé tyči brány! Je vyrovnáno a Němky poprvé na letošním mistrovství světa žen inkasují – 1:1!
     
    18
    Svenja Huthová se dostala k míči na pravé straně šestnáctky a před bránu poslala nadýchaný centr, po kterém Lea Schüllerová hlavičkovala ke vzdálenější pravé tyči, Hedvig Lindahlová u ní ale byla včas. Další šance!
    16. Lina MAGULLOVÁ - 1:0
     
    16
    Německo právě vstřelilo branku!
    LINA MAGULLOVÁ si naběhla uprostřed šestnáctky na krátkou kolmou přihrávku od Sary Däbritzové, parádně si zpracovala míč do vzduchu a výstavními bočními nůžkami zamířila mezi nohy Hedvig Lindahlové! Němky vedou 1:0!
    12. Sofia Jakobssonová se ocitla v první slibné příležitosti!
     
    12
    Sofia Jakobssonová si naběhla na levé straně šestnáctky na nádhernou kolmou přihrávku a přízemní střelou mířila ke vzdálenější pravé tyči, Almuth Schultová ale míč na přední tyči brány fantasticky vyrazila levou nohou na rohový kop!
     
    7
    Němky se na letošním mistrovství světa prezentují bezchybnou obranou, když zatím neinkasovaly ani jednou. Prosadí se Švédsko?

    Tomáš Reiner

    Branky: 16. Magullová – 22. Jakobssonová, 48. Blacksteniusová

    Karty:   56. Rolföová (SWE)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:8.
    Německo: Schultová – Gwinnová, Doorsounová, Hegeringová, Simonová (43. Maierová) – Däbritzová, Dallmannová (46. Marozsánová), Magullová – Huthová, Poppová (C), Schüllerová (69. Oberdorfová).
    Náhradníci: Benkarthová, Frohmsová – Hendrichová, Maierová, Oberdorfová, Goeßlingová, Marozsánová, Elsigová, Schweersová, Leupolzová, Bühlová, Knaaková. Trenérka: Martina Vossová-Tecklenburgová (GER).

    Švédsko: Lindahlová – Glasová, Fischerová (66. Ilestedtová), Sembrantová, Erikssonová – Rubenssonová (86. Björnová), Asllaniová, Segerová (C) – Jakobssonová, Blacksteniusová, Rolföová (90+5. Hurtigová).
    Náhradníci: Falková, Mušovićová – Anderssonová, Janogyová, Hurtigová, Ilestedtová, Roddarová, Björnová, Zigiottiová Olmeová, Anvegårdová, Larssonová, Schoughová. Trenér: Peter Gerhardsson (SWE).

    Rozhodčí: Stephanie Frappartová (FRA). Asistentky: Manuela Nicolosiová (FRA), Michelle O'Neillová (IRL). Čtvrtá rozhodčí: Melissa Borjasová (HON). VAR: José María Sánchez (ESP)

    Diváci: 25301
    bahis siteleri