Ufa – Plzeň 0:1 (kon.) | Austria – Ostrava 2:1 (kon.) | Linz – Sparta 1:0 (kon.)
Dynamo – Liberec 1:0 (kon.) | Ružomberok – Třinec 1:0 (kon.) | Vasas Budapešť – Dunajská Streda 2:0 (kon.)
konec
FC Vasas Budapešť
2:0 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Pátek 05.07.2019, 20:30Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Zsolt Kalmár poslal parádny pas za obranu, ktorý dostihol Stanislav Bilenkyi. Ten bol rýchlejší ako obranca a povedľa Bozsa takmer znížil. Trafil žrď.
     
    88
    Vasas Budapešť dáva gól!
    BOTOND BIRTALAN zdá sa, že definitívne rozhoduje stretnutie. Jeho strela spred šestnástky mala technický charakter a bola veľmi presná, keďže zapadla k žrdi.
     
    85
    Bozs po príchode na ihrisko spravil chybu a takmer inkasoval, inak však chytá skvele. Teraz predviedol parádnu robinzonádu proti prudkej rane Kalmára k žrdi.
     
    79
    DAC mohlo okamžite vyrovnať. Po rýchlej akcii bol s loptou pred malým vápnom úplne osamotený Bilenkyi, ktorý to mieril po zemi k žrdi. Fantasticky reflexívne zasiahol Bozs.
     
    78
    Vasas Budapešť dáva gól!
    Loptu si na biely bod postavil kapitán BOTOND BIRTALAN a strelou po trávniku do stredu brány skóroval. Jedlička spadol po svojej ľavej ruke.
     
    77
    Vasas Budapešť získal pokutový kop a bude môcť otvoriť skóre. Fauloval obranca Kristián Koštrna, pred ktorého sa dostal útočník súpera.
     
    73
    Brankár Bozs prišiel o loptu, pretože mu ju uchmatol Stanislav Bilenkyi. Ten chcel zakončiť do prázdnej brány, no na poslednú chvíľu mu ju spred nosa zobral Kun Bertalan a trafil dobiehajúceho obrancu pred čiarou. Obrovská šanca ostala nevyužitá.
     
    48
    Kristopher Vida potiahol akciu po pravom krídle, kde dostal loptu. V šestnástke si zasekol obrancu a bol sám pred malým vápnom. Prestrelil aj bránu.
     
    42
    Z ničoho nič prišlo zakončenie medzi tri žrde hostí. Veľmi dobrá strela išla do siete, fantasticky zasiahol Jedlička. Hráči DAC prešli do protiútoku a bol z toho gól. Neplatil pre ofsajd.
     
    35
    Teraz jeden mohol prísť, pretože po krásnej kombinácii bol po vápne úplne osamotený Veselovský, ktorého parádnou kolmicou našiel Ronan. Perfektne vybehol Rados a fantasticky zasiahol.
     
    25
    Domáci sa po chybe v rozohrávke DAC dostali príliš ľahko do šance. Až do malého vápna prešiel domáci futbalista, brankár Jedlička predviedol na čiare výborný zákrok.
     
    21
    Kristopher Vida zachytil zlú rozohrávku Vasasu. Naviezol loptu na hranicu šestnástky, odkiaľ zakončil tesne vedľa pravej žrde.
     
    17
    Conor Ronan poslal z diaľky parádnu strelu. Defenzíva maďarského tímu ho nechala, a tak zasahoval skvelou robinzonádou gólman Vasasu.
     
    15
    Kristopher Vida si pred vápnom súpera krásne prehodil loptu cez obrancu na pravačku a jeho parádna technická rana skončila na brvne.

    Matej Kubove

    Branky: 78. Birtalan (pen.), 88. Birtalan


    FC Vasas Budapešť:
    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Koštrna, Kružliak, Šatka, Šimčák – M. Vida – Veselovský, Ronan, Kalmár, K. Vida – Divković
    bahis siteleri