Real Madrid – Atlético 3:7 (kon.)
konec
Real Madrid
3:7 (0:5)
Atlético Madrid
Sobota 27.07.2019, 02:00 • MetLife Stadium, East Rutherford (USA) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto divokého zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (04:21:51)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
     
    Tak to bylo něco! Fanoušci v East Rutherfordu viděli během madridského derby rovných deset gólů! Ač to zní šíleně, tak z pohledu Realu nakonec nevypadá konečné skóre tak hrozivě, jak to vypadalo po gólu Diega Costy na 6:0. Po prostřídání už to byl od obou týmů neorganizovaný chaos a Realu se díky dvěma gólům z posledních pěti minut ještě povedlo zmírnit manko na rozdíl čtyř gólů. I tak to byl v jeho podání obrovský propadák, zejména defenziva bílého baletu byla přímočarými akcemi zcela rozebraná. Z individuálního hlediska se bude nejvíce mluvit o Diegu Costovi, který nasázel bezradnému soupeři hned čtyři trefy, aby se v 64. minutě nechal společně s Danim Carvajalem vyloučit. Oba kluby rovněž přišly o zraněné útočníky, po Moratovi velmi brzy střídal také Jović.
     
    90
    Konec zápasu.
    89. Javi HERNÁNDEZ - 3:7
     
    89
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Fotbalová exhibice pokračuje jubilejním desátým gólem! Felipe odvrátil Vázquezův centr na roh, po kterém z dálky vypálil Kubo. Oblak míč jenom vyrazil a to vedlo k hlavičce de la Fuenteho do tyče. Míč se za brankářovými zády kutálel podél brankové čáry, dokud ho do sítě nedorazil dobíhající JAVI HERNÁNDEZ.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Nacho (Real Madrid CF).
     
    87
    Průbojný Rodrygo se sice dostal do pokutového území, ale u jeho pravého kraje už nedostal čas a prostor k nějaké finální přihrávce.
    86. Karim BENZEMA - 2:7
     
    86
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Je sníženo! KARIM BENZEMA potvrdil roli kanonýra a precizní ranou k tyči nedal brankáři Atlética sebemenší možnost zasáhnout.
     
    85
    Nacho si troufl na pěknou individuální akci, kterou ve vápně zastavil až faul Herrery. Také Real může skórovat z penalty!
     
    84
    Héctor Herrera jedno z mnoha propadnutí hráčů Realu nepotrestal. S míčem se vydal do křídla a pak odentroval jen na vracejícího se zadáka.
     
    83
    Gareth Bale, který dnes hraje za Real možná naposledy, nabral na levé straně výtečnou rychlost. Carlos Isaac ho nestíhal, ale měl kliku, že waleské křídlo střílelo z úhlu nepřesně.
     
    82
    Hráči v bílém se ubránili díky neadresnému odkopu do středu hřiště. Tam byl posléze Benzema faulován Héctorem Herrerou.
     
    81
    Rohový kop pro Atlético.
    80. Vitolo (ATM)
     
    80
    Nebezpečný brejk dva na dva zakončoval Vitolo, kterému trochu znepříjemnil situaci Navasův výběh. Místo střely do odkryté branky tak letěl míč jenom nad břevno.
     
    79
    Po velkém počtu změn je to na hřišti jeden velký neorganizovaný chaos. Stále ale platí, že se hraje v obrovském tempu.
     
    78
    A ještě jeden. Kdyby zůstal praporek dole, upaloval by jeden z mladíků po úplně opuštěném levém křídle.

    Michal Břuchanský

    Branky: 60. Nacho, 86. Benzema (pen.), 89. Hernández – 1. Costa (Félix), 8. Félix (Ñíguez), 19. Correa (Koke), 28. Costa (Ñíguez), 45. Costa (pen.), 51. Costa (Félix), 70. Vitolo

    Karty:   31. Isco (REA), 88. Nacho (REA) – 65. Ñíguez (ATM)   64. Carvajal (REA) – 64. Costa (ATM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 6:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
    Real Madrid: Courtois (46. Navas) – Odriozola (46. Carvajal), Ramos (62. J. Sánchez), Nacho, Marcelo (62. Bale) – Kroos, Modrić (62. Kubo), Isco (62. Rodrygo) – Vinícius Júnior (46. L. Vázquez), Jović (29. Benzema), Hazard (62. de la Fuente).
    Náhradníci: Navas, Lunin, Altube – Carvajal, de la Fuente, Fidalgo, Mendy, J. Sánchez, Seoane, Varane, Bale, Mariano, Kubo, L. Vázquez, Benzema, Díaz, Rodrygo.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier (66. Isaac) Savić (66. Felipe), Hermoso (66. Montero), Lodi (66. M. Sánchez) – Félix (66. Vitolo), Saúl Ñíguez (66. Herrera), Koke (66. Llorente), Lemar (66. Sanabria) – Costa, Morata (13. Correa).
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Correa, Camello, Herrera, Llorente, Felipe, Montero, Moya, Isaac, Riquelme, Sanabria, M. Sánchez, Saponjić, Vitolo.

    Rozhodčí: Ted Unkel (USA)
    ocianews.com