Třinec – Vsetín 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 29.07.2019, 16:00 • WERK ARENA, Třinec • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    53:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí si znovu berou ztracený třígólový náskok zpět! Ve hře 4 na 4 se prosazuje Samuhel.
     
    42:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dlouhou dobu se domácí bránili, FILIP SAMHUEL se ale dostal ke kotouči, který po sólové akci dokázal dostat za Tkadlecova záda.
     
    38:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro domácí, Po minutě hry se hosté prosazují znovu, nyní dokázal puk za Macurova záda dostat JURÁŇ. Asistence: Urban.
     
    37:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přece jen v této třetině branku uvidíme, domácí hráč fauloval na středu kluziště, Vsetín ale dokázal signalizovanou výhodu využit, když se prosadil DĚDEK. Asistence: Turek a Adámek.
     
    15:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok přišel ze strany Ocelářů, po zmatku před branou Nešpůrka se ke kotouči dostal ONDŘEJ ŠOTKOVSKÝ, který dokázal doťuknout puk do odkryté klece. Asistence: Pánek a Bezuk.
     
    13:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlé potrestání Urbanova faulu přichází po střele ROČÁKA, který dokázal dostat puk za Nešpůrkova záda. Asistence: Bezuk a Samuhel.
     
    07:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná práce v podání kapitána domácího celku. FILIP TOMICZEK se dostal ve středním pásmu ke kotouči a v nájezdu na Nešpůrka dostal kotouč za jeho záda. Bez asistence.

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 8. Tomiczek, 14. Ročák (Bezuk, Samuhel), 16. Šotkovský (Pánek, Bezuk), 43. Samuhel, 54. Samuhel – 38. Dědek (Turek, Adámek), 39. Juráň (Urban)


    HC Oceláři Třinec: Klimek (33. Macura) – Buják, Pospíšil, Bezuk, Ročák, Mošnička, Wilk, Benek- Tomiczek, Volas, Jakubu, Šotkovský, Pánek, Samuhel, Ochman, Lipka, Gazur, Motyka
    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (33. Tkadlec) – Velikovský, Krajčík, Mikula, Čajanová, Šedlbauer, Dořičák – Adámek, Dědek, Turek, Rybár, Kopřiva, Urban, Juráň,Tobola, Jurek

    Rozhodčí: Trombik – Puczok, Tomis
    bahis siteleri