Česko – Gruzie 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:1)
Gruzie
Úterý 06.08.2019, 18:00 • Městský stadion, Opava • Reprezentace U19
     
    90+6
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým přidává další gól. Byť nejprve českou ránu zastavila tyč, k dorážce se nejrychleji dostal DANIEL KOSEK a zblízka dorazil míč do sítě! Tohle bude gólová pojistka zasloužené výhry!
     
    83
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je start! Střídající LUKÁŠ CIENCIALA nebyl na hřišti ani minutu a ihned skóroval! Ve vápně se k němu odrazil balon, který Cienciala neomylně poslal k pravé tyči a Češi si berou těsný náskok zpátky!
     
    28
    Gruzie právě vstřelila branku!
    V Opavě máme zničehonic vyrovnáno. Tvrdou dělovku Irakli Azarova stačil český gólman Markovič vyrazit přímo ke GIORGI MOISTSRAPEŠVILIMU, který si rychle zpracoval míč a pohotovou dorážkou propálil českého brankáře – 1:1.
     
    13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká devatenáctka jde do vedení. Matěj Radosta výborně napadal gruzínskou rozehrávku, získal míč, který předal MATYÁŠOVI KOZÁKOVI. Ten na nic nečekal a krásnou střelou do levého horního růžku brány otevřel skóre utkání!

    Jan Šimek

    Branky: 13. Kozák, 83. Cienciala, 90+6. Kosek – 28. Moistsrapešvili

    Karty:   25. Melikišvili (GRU), 87. Charajšvili (GRU)


    Česko: Markovič – Čejka (82. Hošek), Gabriel (46. Cedidla), Vlček (C), Žilák (46. Karabec) – Červ (46. Pudhorocký), Vít (75. Kosař) – Ševčík (67. Zeronik), Kozák (46. Kosek), Radosta (82. Cienciala) – Firbacher.
    Náhradníci: Trefil – Cedidla, Cienciala, Hošek, Zeronik, Pudhorocký, Kosek, Kosař, Karabec. Trenér: Luboš Kozel.

    Gruzie: Kutaladze – Melikišvili (46. Ackureli), Gelašvili, Jangidze, Kalandadze – Mekvabišvili (63. Lominadze), Nonikašvili (85. Čichradze), Guljašvili (C), Azarov (85. Mesjačenko) – Moistsrapešvili (72. Askurava) – Jakobidze (72. Charajšvili).
    Náhradníci: Lomidze – Samsonia, Askurava, Ackureli, Mesjačenko, Mukbaniani, Čichradze, Charajšvili, Lominadze. Trenér: Ramaz Svanadze.

    Rozhodčí: Vojkovský – Bureš, Mikeska.
    bahis siteleri