Pixbo Wallenstam – Střešovice 1:2 (0:1 po s.n.) | Höllvikens IBF – Wiler-Ersigen 4:6 (kon.) | Ostrava – Falun 2:6 (kon.)
Chodov – Bohemians 3:4 (1:2 po s.n.) | Střešovice – Wiler-Ersigen 1:4 (kon.) | Bohemians – Falun 3:16 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:16 (0:3, 2:9, 1:4)
IBF Falun
Sobota 10.08.2019, 18:30Czech Open - Muži ELITA
Předzápasové kurzy
     
    59:58
    Emil Ruud se ještě v závěru dostal do samostatného úniku, který ale vychytal Zavřel.
     
    58:03
    Falun právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna úprava skóre! V přečíslení dva na jednoho přihrál Max Fletcher-Sjöman míček MELKERU HEMMINGBERGOVI, jenž jej poslal za marně se přesouvajícího Zavřela. Asistence: Max Fletcher-Sjöman.
     
    54:46
    Pražané chtějí aspoň ještě jeden čestný zásah a zkouší power-play.
     
    53:04
    Vyloučení v týmu IBF Falun (Landgren – 2 min., Sekání).
     
    49:28
    Falun právě vstřelil branku!
    Emil Ruud s EMILEM JOHANSSONEM teď sami rozebrali obranu Bohemians. Na konci parádní kombinace stanul druhý jmenovaný, jenž zvyšuje na 15:3 z pohledu švédského celku. Asistence: Emil Ruud.
     
    45:58
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A Bohemians přidávají třetí zásah. Marek Ďopan přihrál k pravému mantinelu JAKUBU ŠÁRKOVI, který z první zamířil přesně do horního rohu. Asistence: Marek Ďopan.
     
    45:07
    Falun právě vstřelil branku!
    EMIL RUUD obral obránce o balonek a v samostatném úniku si poté pohrál se Zavřelem, kterého si nejdříve položil a poté ho přehodil povedeným „padáčkem“. Bez asistence.
     
    42:01
    Na druhé straně se o chvíli později mohl trefil Kopecký, jenž trefil tyč!
     
    40:10
    Falun právě vstřelil branku!
    A Falun střílí třináctý gól po pouhých deseti vteřinách! Johan Samuelsson si všiml před bránou zcela neobsazeného ALEXANDERA GALANTE-CARLSTRÖMA, jenž po jeho nahrávce střílí další branku. Asistence: Johan Samuelsson.
     
    39:32
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A Bohemians střílí druhou branku! V přečíslení dva na jednoho přihrál Jakub Šárka nabíhajícímu MARKU ĎOPANOVI, jenž míček poslal za brankovou čáru. Asistence: Jakub Šárka.
     
    37:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians se nakonec prosazují! Marek Ďopan přihrál na levou stranu DANIELU CABEJŠKOVI a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Ďopan.
     
    36:42
    Falun právě vstřelil branku!
    Emil Johansson si všiml před bránu nabíhajícího KEVINA LANDGRENA, jenž jeho střílený pas úspěšně tečoval do sítě. Asistence: Emil Johansson.
     
    35:33
    Falun právě vstřelil branku!
    Falun stále nemá dost. Alexander Galante-Carlströn vybídl k zakončením OMARA ALDEEBA a ten nepohrdl. Asistence: Alexander Galante-Carlström.
     
    34:53
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Krebner – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    34:34
    Falun právě vstřelil branku!
    A máme tu jubilejní desátý gól Falunu. Alexander Galante-Carlström nejdříve několikrát naznačil střelu, vylákal Zavřela z brány a poté přihrál EMILU KALENTUNOVI, jenž už měl hodně snadnou práci. Asistence: Alexander Galante-Carlström.
     
    30:12
    Falun právě vstřelil branku!
    Falun se blíží k desítce! OMAR ALDEEB si trochu pohrál na ose palubovky s balonkem a poté jej z otočky poslal za Zavřela, který se stihl jen ohlédnout. Asistence: Emil Johansson.
     
    27:18
    Falun právě vstřelil branku!
    Zavřel držel čisté konto jen chvíli. Emil Johansson chvíli rozmýšlel, co s balonkem a poté jej přihrál k pravému mantinelu OMARU ALDEEBOVI, který povedenou střelou bez přípravy nedal gólmanovi Bohemians šanci zasáhnout. Asistence: Emil Johansson.
     
    26:48
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Cabejšek – 2 min., Sekání).
     
    24:08
    Na Hyršla už toho bylo moc, ve svatyni ho střídá Jakub Zavřel.
     
    24:08
    Bohemians si berou oddechový čas.
     
    24:08
    Falun právě vstřelil branku!
    Bohemians dostávají další branku! VICTOR WETTERGREN se z rohu úspěšně prokličkoval až do brankoviště a poté si poradil i s domácím gólmanem. Asistence: Emil Johansson.
     
    23:44
    Falun právě vstřelil branku!
    Tohle už začíná být debakl. Po chybě obrany Bohemians se na ose hřiště ocitl nikým nehlídaný CASPER BACKBY, jenž nekompromisní ranou nedal Hyršlovi šanci. Asistence: Emil Ruud.
     
    21:56
    Falun právě vstřelil branku!
    EMIL LUNDMARK, chvíli kličkoval a poté bekhendem poslal balonek za brankovou čáru!
     
    21:56
    A Falun může vedení ještě navýšit, pojede totiž trestné střílení!
     
    21:37
    Falun právě vstřelil branku!
    Falun střílí čtvrtý gól! MALTE LUNDMARK se po levé straně protlačil až před bránu a z bezprostřední blízkosti propasíroval míček za Hyršlova záda. Asistence: Max Fletcher-Sjölman.
     
    18:28
    Domácí teď využili mírného zaváhání Falunu a dostali se do přečíslení tři na dva. Čihák se nakonec rozhodl řešit situaci individuálně, jenže narazil na velmi jistého Rehna.
     
    12:09
    Falun právě vstřelil branku!
    Tohle už s Bohemians nevypadá dobře. Alexander Hallén vybídl svým křížným pasem ke střele VICTORA WETTERGRENA, jenž z dálky potřetí překonal bezmocného Hyršla. Asistence: Alexander Hallén.
     
    09:18
    Falun právě vstřelil branku!
    Švédové navyšují vedení! Emil Ruud zabíhal za bránu a pěknou zadovkou našel MALTEA LUNDMARKA, který na dvakrát dostal balonek za dezorientovaného Hyršla. Asistence: Emil Ruud.
     
    07:30
    Falun právě vstřelil branku!
    A Falun se dostává do vedení! Alexander Hallén se po pravém křídle protlačil před bránu a přihrál ještě nabíhajícímu VICTORU WETTERGRENOVI, který už jen nasměroval balonek do odkryté brány. Asistence: Alexander Hallén.
     
    04:06
    Falun vyslal první varování. Po rychlé kombinaci přihrál Aldeeb z hranice brankové čáry přes celou šíři pásma Galante-Carlströmovi, který pálil do prázdné brány. Střela se mu však úplně nepovedla a trefil přesouvajícího se Hyršla.
     
    03:43
    Růžek se z ničeho nic zjevil sám před gólmanem, jenže zamířil přesně do něj.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 38. Cabejšek (Ďopan), 40. Ďopan (Šárka), 46. Šárka (Ďopan) – 8. Wettergren (Hallén), 10. Lundmark M. (Ruud), 13. Wettergren (Hallén), 22. Lundmark M. (Fletcher-Sjöman), 22. Lundmark E. (TS), 24. Backby (Ruud), 25. Wettergren (Johansson), 28. Aldeeb (Johansson), 31. Aldeeb (Johansson), 35. Kalentun (Galante-Carlström), 36. Aldeeb (Galante-Carlström), 37. Landgren (Johansson), 41. Galante-Carlström (Samuelsson), 46. Ruud, 50. Johansson (Ruud), 59. Hemmingberg (Fletcher-Sjöman)


    FbŠ Bohemians: Hyršl (25. Zavřel) – Bagin, Buršík, Cabejšek, Dobisík, M. Forman, F. Forman, Kieler, Kopecký, Kotouček, Krbec, Krebner, Kuncman, Malič, Pěnička, Růžek, Vojtíšek, Zezulka, Čihák, Ďopan, Šebek, Šefčík, Šárka.
    IBF Falun: Rehn (Lilja) – Omar, Galante-Carlström, Holmgren, Samuelsson, Backby, Landgren, Fletcher-Sjöman, Hallén, Hemmingberg, Johansson, Kalentun, Lundmark M., Rokka, Lundmark E., Ruud, Wettergren, Engström
    bahis siteleri