Lille – Nantes 2:1 (kon.) | Štrasburk – Méty 1:1 (kon.) | PSG – Nîmes 3:0 (kon.)
konec
RC Štrasburk
1:1 (1:0)
FC Méty
Neděle 11.08.2019, 17:00 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (19:03:40)
     
    Dnešní utkání sledovalo 25 476 diváků.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:12.
     
    Je dobojováno. Ve druhé půli se hned na začátku prosadili hosté. V sedmačtyřicáté minutě se mezi tři tyče trefil Habib Diallo a rozjásal hostující tým. Ten byl ve druhé části hry lepším týmem a nakonec měl i několik šancí na vedoucí branku. Ta se nekonala, duel nováčka se Štrasburkem tak skončil spravedlivou dělbou bodů. Méty tak v prvním kole slaví na půdě soupeře bodový zisk.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    V hlavičkovém souboji na polovině Štrasburku vyšli lépe hosté a hned se dostali do akce. Diallo ale u velkého vápna místo střely zvolil posunutí míče na spoluhráče, který ho netrefil.
     
    90+4
    Kévin Zohi se pokusil zpracovat míč a dostal ho směrem dopředu. Ovšem jeho spoluhráči nakonec o něj přišli. Závěr utkání tak více do karet hraje hostům, kteří by i s jedním bodem byli hodně spokojení.
     
    90+3
    Na druhé straně po chybě obrany domácích zakončoval Ibrahima Niane, jenž ale poslal míč jen vedle pravé tyče z pohledu Selse.
     
    90+3
    Po nepřesné akci hostů přispěchali hráči Štrasburku k dalšímu útoku, který ale nedokázali znovu přetavit v nějakou hodně nebezpečnou střelu.
     
    90+2
    Domácí nemohou na nic čekat, zatáhli se do útoku a snaží se zvrátit stav zápasu na svou stranu. Ovšem hosté jsou proti a velmi dobře svůj prostor před brankou hlídají.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se bude nastavovat ještě pět minut navíc.
     
    90
    U zadní čáry se zranil domácí Kenny Lala a je třeba jeho ošetření.
     
    90
    No hosté byli opět hodně aktivní, Kévin N'Doram natahoval nohu na míč, který letěl k němu, ale pouze promáchl. Další šance hostů končí zmarem.
     
    89
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Renaud Cohade, přichází Victorien Angban.
     
    88
    Střídání v týmu RC Štrasburk: ze hřiště odchází Ludovic Ajorque, přichází Kévin Zohi.
    86. Nianeho velká šance na vedoucí branku.
     
    86
    A nyní se zaskvěl Matz Sels, který znemožnil střelu Nianeho, který pálil k jeho levé tyči. Sels si na míč sáhl a ten se ještě od tyče odrazil ven. Domácím nyní hodně zatrnulo.
     
    85
    Na druhé straně si dobře počínal Kévin N'Doram, jenž byl taktéž v dobré šanci, jeho střela ale končí jen v moci domácího brankáře Matze Selse.
    84. Ajorqueho hlavička byla hodně nebezpečná.
     
    84
    Dimitri Leónard posadil míč přímo na hlavu Ajorqueho, který tváří v tvář neuspěl proti brankáři Mét. Ten ukryl míč v rukavicích a zmařil tak obrovskou šanci domácího týmu.
     
    83
    Další nepřesnosti na straně Štrasburku. Domácí trenér se směrem ke svým svěřencům zlobí a na dálku je povzbuzuje. A nyní jdu do útoku.
     
    82
    Thomason přenechal míč Ajorquemu a zmátl tak obranu soupeře. Jenže se zakončením to už bylo horší. Druhý jmenovaný jednoduše na balon nedosáhl.
     
    81
    Ibrahima Niane se protáhl kolem zadní čáry a poslal balon směrem k malému vápnu. Jeho spoluhráč na něj nedosáhl. Další promarněná šance na straně nováčka z Mét.
     
    80
    Odkop od své branky provedl hostující brankář Alexandr Úkkídžá a jeho tým tak směřuje zase před branku soupeře. Domácí se tak mají opět na pozoru.
     
    79
    Zápas pomalu, ale jistě spěje do svého konce. Před námi je ještě něco málo přes deset minut a nějaké nastavení k tomu. Dokáže jeden z týmů strhnout vedení na svou stranu, nebo duel skončí dělbou bodů?
     
    78
    Ne, znovu z toho nebylo vůbec nic a ztrácejí míč. K němu se dostávají opět hosté a jdou směrem k brance domácích, kterou hájí Matz Sels.
     
    77
    Domácí doběhli míč, ke kterému spěchal jeden z hostů a dostali ho na polovinu Mét. Uvidíme, zda se dostanou k nějaké šanci.
     
    76
    Střídání v týmu RC Štrasburk: ze hřiště odchází Jean-Ricner Bellegarde, přichází Nuno Da Costa.
     
    76
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Opa Nguette, přichází Marvin Gakpa.
     
    76
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Farid Boulaya, přichází Ibrahima Niane.
     
    74
    Přetažený centr Kennyho Laly končí v rukavicích brankáře Mét, jenž ho odkopává od své branky. Domácí nadále působí na hřišti spíše ospalejším dojmem. Trochu to vypadá, jakoby je rozhodil déšť, který nastal před začátkem druhé půle.
     
    74
    Hosté jsou totiž ve druhé půli lepším týmem.
     
    73
    Ztráta míče domácích a po ní se opět do akce vydávají agilní hosté. No ještě to s nimi budou mít hráči Štrasburku asi hodně těžké a mohou se i obávat o výsledek.
     
    72
    Mamadou Fofana nechal míč Diallovi, který poté střílel z velké dálky. Jeho pokus ale byl spíše propagační střelou, se kterou neměl Sels vůbec žádné problémy a ukryl míč do svých rukavic.
     
    70
    Od zadní čáry poslal míč k malému vápnu Diallo, ale svého spoluhráče nenašel. Ten poté nemohl zakončit, ale hosté stále drží míč na svých kopačkách.
     
    69
    Z této standardní situace nezapršelo a míč mají ve své moci hosté. Okamžitě s ním tak míří na opačnou stranu hřiště.
     
    67
    Nyní se delší dobu drželi domácí hráči na polovině Mét, ale k větší šanci před Úkíddžou se nedostali. Ale vybojovali rohový kop, když hosté míč zakopli za zadní čáru.
     
    66
    Krásný balon letěl na Ajorqueho, ale ten těsně před brankářem hlavou nezakončil. Po něm to ještě zkusil Thomason, ale jeho pokus končí jen přímo v náruči hostujícího brankáře.
     
    65
    Domácí po tom, co ztratili své vedení, najednou nemohou dostát nějaké větší šanci. Místo toho se rozehráli hosté a jsou týmem, který je v této pasáži hry aktivnější a nebezpečnější.
     
    63
    Diallo si sbíhal na zajímavý centr od svého spoluhráče, nakonec ale na míč nedosáhl a je rázem po velmi slibné šanci hostujícího celku.
     
    62
    Za odraženým míčem spěchal domácí hráč, ten ho dostal k sobě a poté rozehrál směrem dopředu. Štrasburk tak v poklidu zakládá další akci.
     
    61
    Na vlastní polovině si balon rozehráli domácí hráči a hned s ním mířili před hostující bránu. Avšak opět je zastavila pozorná obrana Mét.
     
    60
    Šedesát minut hry za námi a stále je stav vyrovnaný. Oba celky se ženou za vedoucí brankou, avšak zatím marně. Oba brankáři jsou mezi třemi tyčemi pozorní.
     
    59
    Po něm si na vysoký míč naskočil Sels a dostal ho do své moci. Znovu tak bude odkopávat.
     
    58
    Z pravé strany poslal nadýchaný centr do pokutového Fabien Centonze, avšak nabíhající spoluhráč na míč nedosáhl. Do autu ho ale poslal jeden z domácích a hosté budou zahrávat rohový kop.
     
    57
    Na centr od Nguetta si neseběhl Farid Boulaya a balon končí za zadní čárou. Matz Sels tak bude mít k dispozici odkop od své branky a pošle spoluhráče zase do akce.
     
    56
    Hosté jsou oproti prvnímu poločasu více aktivní a vycítili šanci. Po srovnání stavu skóre tak mají o něco více ze hry, než jejich domácí soupeř.
     
    55
    Autové vhazování pro domácí, ti ho rychle rozehráli a spěchají před branku Mét. Ovšem hosté je znovu zastavili a nedovolili jakkoli ohrozit branku jejich gólmana.
     
    53
    Hosté nyní zabránili další možné akci Štrasburku a ve středu hřiště překazili rozehrávku. Nicméně k míče se domácí celek dostal zpět a snaží se opět o průnik před branku soupeře.
     
    51
    Déšť nad stadionem ve Štrasburku sílí a paradoxně to asi více vyhovuje hostům. Ti se dostali k vyrovnání a po něm více ožili.
     
    49
    To je pro domácí tedy šok a ti musejí znovu bojovat o to, aby si své vedení vrátili zpět. Nyní jsou u míče a spěchají před branku hostujících Mét.
    47. Habib DIALLO - 1:1
     
    47
    Tým Méty právě vstřelil branku! A je vyrovnáno. Po krásné akci, kdy se zbavil domácího hráče Nguette a posunul míč na HABIBU DIALLA, který se pak uvnitř velkého vápna napřáhl ke střele a nekompromisně se trefil k tyči hostující brány – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Opa Nguette.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupili domácí s míčem na svých kopačkách a už se dostávají na polovinu Mét. Nad těmi vedou rozdílem jedné branky, kterou vsítili v jednadvacáté minutě.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Ve Štrasburku začalo pršet, hráči tak do druhého utkání vstupují na hrací plochu a zkrápí je dešťové kapky.
     
    Střely na branku: 1 – 0
     
    První poločas tohoto duelu je za námi. V něm se do vedení dostali favorité ze Štrasburku. V jednadvacáté minutě po pěkně sehrané akci zakončil od penaltového puntíku Adrien Thomasson. Následně pak se domácí dostali do dvoubrankového náskoku, avšak pro předchozí faul nebyla branka Dimitriho Liénarda uznána. Uvidíme, co nám nabídne další poločas, který začne přibližně v 18:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Hosté nyní zmařili další slibnou akci domácího celku, ten se snažil ještě ohrozit Úkíídžu, ale marně. Následuje jen odkop od jeho branky a poté už zřejmě hlavní sudí tuto část hry ukončí.
     
    45+1
    Thomason posunul míč pro Koného, který byl v lepší pozici. Druhý jmenovaný ale střílel hodně nepřesně a balon zůstal jen v autu.
     
    45
    Nastavovat se budou ještě dvě minuty navíc.
     
    44
    V závěru prvního poločasu střílel z náběhu Habib Diallo, ale bylo to jen vedle domácí brány.
     
    42
    Opa Nguette nabral rychlost a okamžitě se dostal na hranici velkého vápna, kde z levé strany chtěl střílet. Zabránil mu v tom ale jeden z obránců domácího Štrasburku.
     
    41
    Zpět na vlastní polovinu se díky obraně hostů dostali hráči Štrasburku, avšak záhy se vrátili zase zpět. A opět musí být hosté ve velkém pozoru.
     
    40
    Dimitri Liénard byl v náběhu před branku hostů, avšak nakonec mu přihrávka nesedla a balon dobře nezpracoval. Ten poté letí jen za zadní čáru.
     
    39
    Ludovic Ajorque si nabíhal na vysoký centr od Kennyho Laly, ale rychlejší byl Alexandr Úkíddžá, jenž dostal míč pod kontrolu a následně pak ho odkopl od své branky.
     
    38
    Nyní o sobě dali vědět hosté, kteří se natlačili před velké vápno. Dále před branku Štrasburku se ale nedostali.
    37. Liénardova branka byla z ofsajdu.
     
    37
    Domácí sice nyní navýšili své vedení zásluhou pěkné střely Liénarda, avšak gól nemohl být uznán, neboť mu předcházel ofsajd. Domácí se tak radovali předčasně.
     
    36
    Hostům utekl míč a ten skončil taktéž v zámezí. Takže autové vhazování nyní provedou domácí hráči a ti se už opět přemisťují na polovinu Mét.
     
    35
    Autové vhazování pro hosty, kteří tak mohou zůstat na balonu. To odehraje Thomas Delaine.
     
    33
    Stefan Mitrović zastavil možnou akci hostů. Po ní hráči Mét mohli jít dva na dva. Nic z toho nebylo a naopak se rodí zase akce na straně Štrasburku.
     
    31
    Nyní se delší dobu hrálo ve středu hřiště, ale balon už mají domácí a opět se pozvolna dostávají směrem k hostující brance. Obrana Mét tak musí být zase hodně pozorná.
     
    30
    Po třiceti minutách hry stále vedou domácí hráči rozdílem jedné branky. Hosté zatím nenašli recept na to, jak s favoritem duelu srovnat krok.
     
    29
    Avšak hosté zabojovali a bleskově si balon vrátili zpět na své kopačky a znovu hrozili před pokutovým územím. Pak ale dostali míč do zámezí a autové vhazování zahrají domácí.
     
    29
    Nepřesná rozehrávka hráčů hostí skončila v moci obrany Štrasburku a domácí tak okamžitě otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    28
    Stejný hráč si pak po této standardní situaci vyskočil a chtěl hlavičkovat. Jenže to samé udělal i brankář Mét a z výskoku lapil míč do rukavic.
     
    27
    Už ale o sobě zase dávají vědět hráči Štrasburku, kteří jsou stále hodně aktivní. Z levé strany vyslal nebezpečnou střelu Ajorque a vybojoval pro Štrasburk rohový kop.
     
    26
    Další akce hostů, Diallo si sbíhal k velkému vápnu, ale dostal se do ofsajdové pasti. Postrannímu sudímu tato situace neunikla a zdvihl včas svůj praporek.
     
    25
    Míč Diallo poté směřoval k bližší tyči, avšak tu si Sels pohlídal a nepovolil hostům vyrovnání. Následuje tak pouze odkop od jeho branky.
     
    23
    Nyní se do šance dostali hosté a Sels musel zakročit, z výskoku poslal míč rukavicemi na rohový kop.
    21. Adrien THOMASSON - 1:0
     
    21
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Nyní už domácí otevírají účet tohoto zápasu. ADRIEN THOMASSON dostal přihrávku od Liénarda z levé strany přímo ke značce penaltového puntíku a poté těsně před vysunutým brankářem Mét zakončil a míč končí za jeho zády – 1:0. Asistence: Dimitri Liénard.
     
    20
    Nakonec Yousssoufa Fofanu zranění už do hry nepustí. Domácí museli nuceně střídat.
     
    20
    Střídání v týmu RC Štrasburk: ze hřiště odchází Youssouf Fofana, přichází Jean-Ricner Bellegarde.
    19. Lalova šance.
     
    19
    Kenny Lala se ocitl ve velmi dobré šanci, když nabral rychlost a prosmýkl se až do pokutového území, jeho následná střela pak končí jen těsně vedle pravé tyče z pohledu hostujícího brankáře! Ten si určitě hodně oddychl.
     
    18
    Lamine Koné vystřelil zpoza hráče hostů a Habib Maïga pak vyrazil míč před sebe a do bezpečí. Nicméně to může přijít znovu, neboť domácí stále útočí.
     
    17
    Liénard nebezpečně vystřelil a jeho pokus poslali hosté na rohový kop. Domácí tak u balonu zůstanou.
     
    17
    Fofana ale není zatím úplně v pořádku, nyní odkulhal za postranní čáru, kde ještě bude jeho ošetřování pokračovat.
    15. Hodně nebezpečný faul Delaineho, za který dostal žlutou kartu.
     
    15
    Tak hostující Delaine nyní zaslouženě inkasuje žlutou kartu po nebezpečném skluzu na Youssoufa Fofanu, kterého tak nevybíravě poslal k zemi. Následuje jeho ošetření.
     
    14
    A nyní se po pravé straně uvolnil Opa Nguette a rodila se slibná akce na straně Mét. Ovšem u něho byl velmi rychle Lamine Koné a o míč ho připravil.
     
    13
    To se jim zatím daří. Hráči Štrasburku se zatím nemohou dostat k žádnému střeleckému pokusu.
     
    13
    A jeho spoluhráči pozvolna zakládají další útočnou akci. Hosté se tak musejí držet zase v obraně, aby nepustili útočícího soupeře do žádného zakončení.
     
    12
    Míč se proskákal k Mamadouovi Fofanovi, ale nakonec po jeho střele dostává balon do své moci Matz Sels.
     
    11
    Pěkný přízemní centr z levé strany vyslal Stoppila Sunzu, ale připravený obránce Štrasburku nastavil nohu a poslal ho za zadní čáru. Hosté zahrají rohový kop.
     
    10
    Úkíddžá raději na nic nečekal a sebral míč, který se k němu blížil. Nedovolil tak domácím, aby jakkoli ohrozili jeho branku. Poté balon odkopl daleko od svého zařízení.
     
    9
    Kenny Lala se ujal exekuce volného přímého kopu, míč napálil přímo před hostující branku, avšak ten skončil jen vysoko nad ní. Následuje tak pouze odkop.
     
    7
    Domácí měli ponechanou výhodu a Youssouf Fofana se snažil obejít N'Doramu, který ho ale fauloval. Volný přímý kop pro Štrasburk, a to ze slibné vzdálenosti.
     
    6
    Pozičně jsou zatím lepší domácí hráči, kteří jsou více na míči a i na polovině svého soupeře. Nováček z Mét zatím nenašel recept, jak ohrozit domácího brankáře Selse.
     
    5
    Ten se stále drží na polovině Mét a na brankáře hostů šla další střela. Do ní vložil nohu jeden z beků Mét a Ajorque tak svou střelu neumístil mezi tři tyče.
     
    5
    Špatný centr kousek od rohového praporku z kopačky Fofany zachytila obrana Mét. Ale hosté pak pokazili svoji rozehrávku, míč skončil v autu a přichází tak další autové vhazování pro Štrasburk.
     
    3
    A další únik domácích. Kenny Lala centroval míč na druhou stranu, na ten si pak sbíhal Mitrović, ale nakonec se k žádné střele u velkého vápna nedostal.
     
    2
    O první střelu zápasu se postarali domácí hráči. Dimitri Liénard se chopil míč po zpětné přihrávce a z rohu velkého vápna vyslal nepříjemnou střelu. Jenže ta skončila pouze vedle tyče Úkíddžovy branky.
     
    1
    Hosté na své polovině zakopli míč do zámezí a hráči Štrasburku tak budou zahrávat jako první standardní situaci, a sice v podobě autového vhazování.
     
    1
    Hned v úvodu utkání si poprvé na balon sáhl brankář hostů, který ho ale jen sebral a poté okamžitě poslal spoluhráčům. Méty tak jdou do prvního útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Na stadionu ještě stále probíhá úvodní zahájení nového ročníku prestižní francouzské Ligue 1. Za chvíli už ale startujeme.
     
    Zápas bude jako hlavní sudí řídit Antony Gautier, na pomezí mu budou pomáhat Eric Danisdan a Mathieu Grosbost.
     
    Hráči obou celků už nastupují na hrací plochu, to znamená, že první zápas nové sezóny mezi Štrasburkem a Méty bude moci za malý okamžik začít. Ještě ale proběhne nástup a poté i oficiální focení.
     
    Úvodní sestavy:

    RC Štrasburk: Sels – L. Koné, S. Mitrović (C), Djiku – Lala, Fofana, Martin, Liénard, Carole – Thomasson – Ajorque.
    Náhradníci: Kamara – Simakan, Ndour, Bellegarde, Corgnet, Da Costa, Zohi.

    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Sunzu, Fofana, Delaine – Cohade (C), N'Doram, Maïga – Nguette, Diallo, Boulaya.
    Náhradníci: Delecroix – Boye, Cabit, Angban, Gakpa, Niane, Ambrose.

    Rozhodčí: Gautier – Danizan, Grosbost.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemné zápasy (2017/18)

    20.12.2017 Méty – Štrasburk 3:0
    01.04.2018 Štrasburk – Méty 2:2.
     
    FC Méty

    Francouzský vícemistr ze sezóny 1997/98 se v posledních letech neustále přesouvá mezi první a druhou nejvyšší soutěží. Před dvěma sezónami Méty prohrály jedenáct z prvních dvanácti zápasů a byly určeny k okamžitému pádu. Ani v Ligue 2 se ale nezdržely dlouho, v osmatřiceti zápasech jen pětkrát prohrály a s velkým náskokem před druhým Brestem oslavily svůj čtvrtý druholigový titul. Les Grenats v přípravě na novou sezónu odehráli sedm zápasů, v nichž zvládli porazit jen dva belgické soupeře z Charleroi a Seraingu. Přesně před týdnem svedlo mužstvo trenéra Antonettiho dvojzápas s německou Mohučí a v obou případech prohrálo 0:1. Po postupu mezi elitu musely Méty přivést několik nových posil. Tou největší by měl být záložník Victorien Angban, který přišel z londýnské Chelsea za částku okolo šesti milionů eur. Dále budou na severu Francie hostovat Kévin N´Doram z Monaka a Thierry Ambrose z Manchesteru City.
     
    RC Štrasburk

    Alsasané pokračují v cestě k výšinám, přestože se jejich vzestup v posledních dvou letech malinko zpomalil. Ještě na jaře roku 2014 působil Štrasburk ve čtvrté lize, během čtyř let ale třikrát postoupil a ve své nováčkovské sezóně v Ligue 1 obsadil patnácté místo. V minulém ročníku skončil ještě o čtyři místa lépe, ale především se díky triumfu ligovém poháru kvalifikoval do bojů o Evropskou ligu. Svěřenci trenéra Laureyho tak jsou ještě před začátkem ligové soutěže dobře rozehraní, v rámci druhého předkola porazili izraelský klub Makabi Haifa 4:3 a dobře rozjeté mají i třetí kolo kvalifikace, když před pár dny vyhráli na hřišti Lokomotivu Plovdiv 1:0. Přes letní pauzu ve Štrasburku k velkým změnám nedošlo, jedinými třemi posilami se stali Alexander Djiku z Caen, Jeanricner Bellegarde z Lens a Lamine Koné ze Sunderlandu.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu prvního kola francouzské Ligue 1. Od sedmnácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi týmy RC Štrasburk a FC Méty!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 21. Thomasson (Liénard) – 47. Diallo (Nguette)

    Karty:   15. Delaine (MTZ)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:12.
    RC Štrasburk: Sels – L. Koné, S. Mitrović (C), Djiku – Lala, Fofana (20. Bellegarde, 76. Da Costa), Martin, Liénard, Carole – Thomasson – Ajorque (88. Zohi).
    Náhradníci: Kamara – Simakan, Ndour, Bellegarde, Corgnet, Da Costa, Zohi.

    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Sunzu, Fofana, Delaine – Cohade (C) (89. Angban), N'Doram, Maïga – Nguette (76. Gakpa), Diallo, Boulaya (76. Niane).
    Náhradníci: Delecroix – Boye, Cabit, Angban, Gakpa, Niane, Ambrose.

    Rozhodčí: Gautier – Danizan, Grosbost

    Diváci: 25 476
    bahis siteleri