Seattle – New England 3:3 (kon.) | Toronto – Orlando City 1:1 (kon.) | Columbus – Cincinnati 2:2 (kon.)
Dallas – Minnesota 5:3 (kon.) | Kansas City – Real Salt Lake 1:2 (kon.) | Chicago Fire – Montreal 3:2 (kon.)
Colorado Rapids – San Jose 2:1 (kon.) | Portland – Vancouver 3:1 (kon.) | Atlanta United – New York City 2:1 (kon.)
konec
FC Dallas
5:3 (3:2)
Minnesota United FC
Neděle 11.08.2019, 02:10Americká MLS
Předzápasové kurzy
    90+3. Brandon SERVANIA - 5:3
     
    90+3
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Pomykal se krásně protáhl po pravé straně a na zlatém podnose naservíroval luxusní přihrávku BRANDONU SERVANIOVI. Tomu opět nezbývalo nic jiného, než míč umístit do prázdné brány.
    85. Brandon SERVANIA - 4:3
     
    85
    Dallas právě vstřelil branku!
    Potřetí v utkání se domácí fotbalisté ujímají vedení! Pomykal nahrál po pravé straně nabíhajícímu Barriosovi, jenž vymyslel geniální přihrávku na BRANDONA SERVANIU. Domácí hráč ve skluzu dokázal uklidit balón do odkryté brány.
    73. Hassani DOTSON - 3:3
     
    73
    Minnesota právě vstřelila branku!
    HASSANI DOTSON vystřihl opravdu nádhernou samostatnou akci, kterou navíc zakončil gólovou tečkou! Levý bek Minnesoty si udělal kužely ze tří protihráčů a poté přesnou ranou ke vzdálenější tyči propálil Gonzaleze.
    45. Reggie CANNON - 3:2
     
    45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že domácí nakonec půjdou do kabin s vedením v zádech! Prosadil se druhý krajní bek REGGIE CANNON, který ne příliš razantní střelou nachytal na hruškách nejistého Mannoneho.
    42. Ethan FINLAY - 2:2
     
    42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš nyní zafungovalo dokonale! Na dlouhý pas za obranu si naběhl ETHAN FINLAY, jenž lobem přes vyhnuvšího gólmana zaznamenává druhý zásah v dnešním utkání!
    32. Santiago MOSQUERA - 2:1
     
    32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Fantazie v podání SANTIAGA MOSQUERY znamená bleskový obrat v utkání! Kolumbijec si od pravé lajny všiml špatně postaveného gólmana a krásným lobem ho dokázal i za pomoci tyče přehodit! Takový gól si Vito Mannone za rámeček určitě nedá, Mosquera ale situace využil opravdu brilantně.
    28. Ryan HOLLINGSHEAD - 1:1
     
    28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Pomykal dokázal nahrát Barriosovi, jenž si ještě všiml po levé straně dobře nabíhajícího RYANA HOLLINGSHEADA. Ten vsadil na razanci a udělal dobře, neboť jeho dělovka se od břevna odrazila do brány, Mannone byl bez šance!
    11. Ethan FINLAY - 0:1
     
    11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to jsem zakřikl, Minnesota jde totiž hned ze své první vážnější šancedo vedení! Gonzalez vyboxoval balón pouze k soupeři, rána Ibarry se odrazila k ETHANU FINLAYOVI, jenž z bezrpostřední blízkosti propálil bezmocného brankáře.

    Milan Huppert

    Branky: 28. Hollingshead (Barrios), 32. Mosquera, 45. Cannon (Barrios, Pomykal), 85. Servania (Barrios, Pomykal), 90+3. Servania (Pomykal) – 11. Finlay, 42. Finlay, 73. Dotson (Olum)

    Karty:   71. Badji (DLL), 90+6. Cannon (DLL) – 48. Ibarra (MNN), 58. Dotson (MNN), 69. Boxall (MNN)   90+6. Toye (MNN)


    FC Dallas: Gonzalez – Cannon, Hedges (46. Bressan), Ziegler, Hollingshead – Ferreira, Acosta, Pomykal – Barrios, Badji (79. Ondrášek), Mosquera (75. Servania)
    Náhradníci: Zobeck – Bressan, Gyasi, Hayes, Ondrášek, Reynolds, Servania

    Minnesota United FC: Mannone – Dotson, Kallman, Boxall, Manley – Olum, Martin – Finlay, Ibarra (57. Quintero), Schüller (86. Danladi) – Rodriguez (68. Toye)
    Náhradníci: Shuttleworth – Danladi, Greguš, Ornsberg, Quintero, Toye

    Rozhodčí: Chilowicz – Dunn, Kieso
    bahis siteleri