Kladno – Kert Park Praha 4:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Kert Park Praha
Pátek 23.08.2019, 19:00Páňa Cup
     
    43:18
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté neházejí ručník do ringu a stále bojují! Přesilovou hru nakonec využívají a jsem opět dvě branky za Kladnem. Kruček vytáhl hru na JIŘÍHO VANIŠE, který dokázal překonat Čapka. Asistence: Martin Kruček a Petr Danko.
     
    41:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle gól si za rámeček dosud výborný Jan Mroviec nedá. Vyhození VÍTA KAMENÁŘE proskočilo brankáři hostí za brankovou čáru. Asistence: Vít Čapek.
     
    35:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilové pětce stačilo šestnáct vteřin. Tvrdou dělovku Michala Dědiče vyrazil Jan Mroviec pouze před sebe, kde si udělal prostor dorážející JAN PROKOP. Asistence: Michal Dědič.
     
    27:24
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Nyní se hostům odpověď podařila a jsou v kontaktu! Martin Kruček našel JIŘÍHO VANIŠE. Ten nic nevymýšlel a vyslal skvělou střelu do růžku Jirotkovy branky. Asistence: Martin Kruček.
     
    25:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď se Kert Parku nepodařilo, naopak! Jakub Haisman vytáhl hru na Martina Špačka, který prodloužil přihrávku až na ŠTĚPÁNA DŮRAZE, který protečoval míček do brankky. Asistence: Martin Špaček a Jakub Haisman.
     
    24:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První branka jde na kladenský účet. Martin Špaček se dokázal uvolnit a poslal křižnou přihrávku na MARTINA KOHOUTA, který doklepl míček do branky. Asistence: Martin Špaček.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 25. Kohout (Špaček), 26. Důraz (Špaček, Haisman), 36. Prokop (Dědič), 42. Kamenář (Čapek) – 28. Vaniš (Kruček), 44. Vaniš (Kruček, Danko)


    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Pliml, Dědič, Haisman, Granát, Kamenář, Soukup, Kužel – Pražák, Špaček, Prokop – Barnošák, Hnízdil, Důraz – Kohout, Procházka, Malecha – Zdrůbecký, Eitler, Teinitzer – Šrámek
    HC Kert Park Praha: Mroviec (Mikl,) – Dejneka, Blaško, Kaucký, Macek, Laurinc, Hrdlička, Jizba – Danko, M. Kruček, J. Kruček – Wróbel, Zvonek, Čejka – Tácha, Vaniš, Fejfar – Kovárník, Suchánek, Zelený – Kovář.
    bahis siteleri