Česko – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Finsko
Sobota 24.08.2019, 11:00 • Perm, Rusko • Turnaj čtyř (U20)
Partner:
    56:13 Martin Hugo HAŠ - 4:2
     
    56:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Češi tři a půl minuty před koncem třetí části odskakují do dvoubrankového trháku – Jakub Lauko se protáhl před finskou klec a zakončil, Piironen kotouč jen vyrazil před sebe. Pryž se odrazila přesně na hůl MARTINA HUGA HAŠE, který jej okamžitě usměrnil do sítě – 4:2! Asistence: Jakub Lauko.
    39:29 Santeri HATAKKA - 3:2
     
    39:29
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané národní tým do kabin vyprovázejí kontaktní brankou, Češi vedou už jen o jediný gól. Optickou převahu v přesnou trefu přetavil SANTERI HATAKKA, jehož zakončení z prostoru pro vhazování Škorpík nezvládl včas zastavit! Asistence: Matias Mäntykivi.
    33:37 Petr ČAJKA - 3:1
     
    33:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým se po vyhraném buly zničehonic prosazuje a odskakuje do dvoubrankového vedení! S kotoučem na holi se před brankoviště posunul kapitán PETR ČAJKA, jenž na druhý pokus uklidil kotouč za bezmocného Piiroinena! Asistence: Matěj Blümel, Michal Teplý.
    17:13 Matěj BLÜMEL - 2:1
     
    17:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pozor, Češi jdou ve vlastním oslabení do vedení! Pytlík našel na mezikruží nikým nehlídaného MATĚJE BLÜMELA, který následnou ranou z voleje rozvlnil síť finské svatyně. Podruhé tak jdeme do vedení! Asistence: Jaromír Pytlík.
    14:30 Aleks HAATANEN - 1:1
     
    14:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Velká škoda pro Čechy, Finové druhou přesilovku využívají, a pět a půl minuty před koncem tak máme vyrovnáno. Velmi podobným způsobem jako předtím Bambula se nyní prosadil ALEKS HAATANEN, na jehož zakončení z pravé strany Škorpík nestačil včas zareagovat. Asistenty doplníme.
    06:32 Jan BAMBULA - 1:0
     
    06:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Finové byli sice dosud na ledě aktivnějším celkem, jako první se ale v utkání prosazuje výběr Václava Varadi! JAN BAMBULA se dostal ke kotouči na pravém kruhu pro vhazování, odkud překvapil Piiroinena přesnou střelou, a poslal tak národní tým v sedmé minutě do vedení! Asistence: Petr Čajka.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Bambula (Čajka), 18. Blümel (Pytlík), 34. Čajka (Blümel, Teplý), 57. Haš (Lauko) – 15. Haatanen (Tuomisto), 40. Hatakka (Mäntykivi)


    Česko: Škorpík (Dvořák) – Dajčar, Haš, Mlčák, Štibingr (A), Malík, Kubíček, Dluhoš – Blümel (A), Čajka (C), Teplý – Raška, Přikryl, Lang – Lauko, Střondala, Jelínek – Bambula, Šik, Pytlík – Sklenář.
    Finsko: Piiroinen (Patrikainen) – Kemppainen, Airola, Hatakka (A), Tuomisto, Kakkonen, Rindell, Laitamäki, Matinmikko – Aaltonen, Immonen, Maccelli – Haatanen (C), Nikkanen, Salonen (A) – Suhonen, Nevasaari, Korhonen – Mäntykivi, Petman, Ylitalo.
    bahis siteleri