Mannheim – Sparta 1:4 (kon.) | Füchse – Motor ČB 5:4 (3:2 po s.n.) | Mountfield HK – Eisbären 1:2 (kon.)
Kobra – China Golden Dragon 7:3 (kon.) | Kassel Huskies – K. Vary 3:2 (po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
7:3 (3:1, 3:2, 1:0)
China Golden Dragon
Neděle 25.08.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:44
    Lukáš Netolický (KOB) míří do kabin, po dvouminutovém trestu za krosček dostal ještě desetiminutový "osobák" za nesportovní chování po debatě se sudím.
     
    53:06
    Kobra před chvilku ubránila oslabení, teď si zase vyzkouší přesilovku. Za podrážení je na trestnou lavici vykázán Wang Chuxiong (CGD).
     
    50:42
    Po dlouhé době se opět vylučuje, tentokrát na trestnou lavici míří hráč Kobry. Milan Antoš (KOB) si jede odpykat menší trest za podrážení.
     
    42:02
    Kobra právě vstřelila branku!
    Sedmá branka je na světě, na Braníku dnes padl první hattrick letošní přípravy! Slovenský útočník DENIS HELDÁK se zastavil v mezikruží a následně přesnou střelou vymetl horní roh čínské klece! Bez asistence.
     
    40:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí soupeře vyprovází do šaten gólem, poslední akce Kobry ve druhé třetině končí další trefou! Smejkal našel na kruhu nikým nehlídaného LUKÁŠE NETOLICKÉHO, který si najel blíže před klec a se štěstím prostřelil Hana. Asistence: Jan Smejkal.
     
    37:20
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přestřelka na Braníku pokračuje, Kobra znovu vede o dva góly! Nápor v pátou domácí branku přesnou ranou přetavil LUKÁŠ NETOLICKÝ, a Han tak musí po dlouhé době ze své klece lovit další kotouč. Asistence: Jan Smejkal, Denis Heldák.
     
    35:23
    Přesilovka pro Kobru. Na trestnou lavici tentokrát míří čínský útočník Hou Yuyang (CGD), střelec druhé hostující branky, jenž byl vykázán za sekání.
     
    34:22
    China Golden Dragons právě vstřelili branku!
    Tak pozor, na Braníku už je to jen o jeden gól! Stupňující tlak vygradoval přesnou ranou ZHENGA GHENGA! Čeká nás pěkně zajímavý závěr prostřední dvacetiminutovky.
    Asistence: Guo Jianing.
     
    33:14
    China Golden Dragons právě vstřelili branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou početní výhodu, Kobra vede už jen o dvě branky! Langer nyní nestačil na zakončení HOU YUYANGA – 4:2! Asistence: Pavel Husárik.
     
    32:14
    Kobra půjde na minutu do tří! Dominik Novák (KOB) je vykázán za napadení, za chvilku se na trestné vystřídá celá domácí soupiska...
     
    31:29
    S tresty se teď na Braníku roztrhl pytel, opět půjde ven hráč Kobry. Tentokrát si jede zchladit hlavu Dominik Valík (KOB), a to kvůli podrážení.
     
    31:16
    Hlavní kouč domácích Miloslav Šeba v půlce utkání střídá brankáře. Místo Lukáše Sochůrka (KOB) zbytek utkání dochytá Lukáš Langer.
     
    29:17
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Milan Antoš (KOB) podrazil protihráče u modré čáry, a Kobra tak dostává už třetí menší trest ve druhé třetině.
     
    28:59
    Domácí nutí hosty aktivitou k zákrokům za hranicí pravidel, Wang Xiadong (CGD) je po menším závaru před vlastní klecí vykázán za posunutí hole.
     
    26:05
    Denis Heldák (KOB) si na své konto připisuje druhý menší trest, tentokrát byl z kluziště vykázán za podrážení. Draci si tak zahrají další přesilovku.
     
    21:48
    Zlatí draci si vyzkouší další přesilovku, mohou doufat, že bude lepší než ta minulá. Richard Šeba (KOB) míří na trestnou lavici za držení.
     
    21:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Obrovský kiks čínského gólmana vede k další domácí brance! Wang Han si vzal pryž na svou hůl a chtěl jej rozehrát dopředu, místo toho jej ale naservíroval přesně na hokejku DENISE HELDÁKA. Slovenský útočník neměl slitování – 4:1! Bez asistence.
     
    19:27
    Braničtí zbytek periody dohrají ve čtyřech. Na trestnou lavici putuje Jan Smejkal (KOB), jenž dostal dvouminutový menší trest za faul kolenem.
     
    16:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají a tři a půl minuty před koncem prvního dějství vedou už o dvě trefy! Hlinkovu odraženou střelu do svatyně z bezprostřední blízkosti brankoviště uklidil ONDŘEJ ŠTEINER. Asistence: Filip Hlinka.
     
    15:52
    Braničtí si zahrají přesilovku čtyři na tři! Xiaoyuovi na trestnou lavici jede dělat společnost Zhang Cheng (CGD), jenž byl vykázán za podrážení.
     
    15:23
    Nějakou dobu se teď bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Denis Heldák (KOB) je vyloučen za podrážení, Ma Xiaoyu (CGD) za nedovolené bránění.
     
    10:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav nevydržel dlouho, Braničtí po rychlé akci opět odskakují do vedení! Po rychlé akci se přesně trefil FILIP HLINKA – 2:1. Asistence: Dominik Novák.
     
    08:52
    China Golden Dragons právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, Čína první přesilovku utkání bleskově přetavuje v gól! Z bezprostřední blízkosti brankoviště se trefil MICHAL KUČERA – 1:1! Asistence: Chang Jiuyuan, Pavel Husárik.
     
    08:47
    Domácí čeká oslabení. Na dvě minuty míří na trestnou lavici Dominik Novák (KOB), jenž byl sudím z kluziště vykázán za hákování.
     
    08:45
    Hlinka hledal před brankou volného Šťastného, který ale nakonec pouze promáchl! Velká škoda pro domácí.
     
    06:31
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí jdou v sedmé minutě do vedení! Lukáš Netolický prorazil za modrou čáru a z kruhu vypálil. Han jeho projektil vyrazil před sebe přímo na hůl volného DENISE HELDÁKA, který okamžitě uklidil do sítě! Asistence: Lukáš Netolický.
     
    04:23
    Hou Yuyang projel kobří defenzívou jako nůž máslem a z bezprostřední blízkosti brankoviště zakončil, Sochůrek byl ale připraven!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Heldák (Netolický), 11. Hlinka (Novák), 17. Šteiner (Hlinka), 22. Heldák, 38. Netolický (Smejkal, Heldák), 40. Netolický (Smejkal), 43. Heldák – 9. Kučera M. (Jiuyuan, Husárik), 34. Yuyang (Husárik), 35. Cheng (Jianing)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (32. Langer) – Drahorád, Šteiner, Knesl, Valík, Šefl, Antoš – Novák, Hlinka, Šťastný – Smejkal, Netolický, Heldák – Petrov, Hrubý, Šeba.
    China Golden Dragon: Wang Han (Han Pengfei) – Husárik, Kučera J., Kučera M., Zhang Cheng, Li Hang, Yan Ruinan, Chang Jiuyuan, Hou Yuyang, Zheng Mingju, Si Hanwen, Han Yuhang, Li Mingjue, Guo Jianing, Ma Xiaoyu, Wang Xiaodong, Wang Chuxiong, Song Tiaren, Zhou Jinhao.

    Rozhodčí: Hrdlička – Dědek, Kotlík.
    bahis siteleri