Kert Park Praha – Dobřany 4:2 (kon.) | Pardubice – Česko U20 1:5 (kon.) | Kladno – Dobřany 8:1 (kon.)
Česko U20 – Kert Park Praha 4:2 (kon.) | Kladno – Pardubice 8:4 (kon.)
konec
HBC Kladno
8:1 (3:1, 3:0, 2:0)
TJ Snack Dobřany
Neděle 25.08.2019, 13:00Páňa Cup
     
    36:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme tu zkompletovaný hattrick v podání DAVIDA ŠRÁMKA. Haisman po naznačené střele přihrál Špačkovi, který z první nasměroval míček skrz brankoviště na levou tyč. Asistence: Martin Špaček a Jakub Haisman.
     
    30:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hokejbalisté Kladna skórují i po sedmé. Do míčku se vší silou opřel VÍT KAMENÁŘ. Asistence: Jan Eichler a Milan Teinitzer.
     
    26:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Již šestá branka domácích, kteří kontrolují vývoj utkání. Asi metr za modrou čarou napřáhl k přesné střele MICHAL DĚDIČ. Asistence: Martin Kohout a Martin Špaček.
     
    17:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Celek Kladna se prosazuje znova a vedení je již o čtyři branky. Martin Špaček z levého rohu našel před brankou postaveného DAVIDA ŠRÁMKA, který sklepl míč do sítě. Asistence: Martin Špaček a Milan Teinitzer.
     
    16:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím se vstup do druhé třetiny povedl. Po rychlém tlaku v útočném pásmu navýšil vedení Kladna ŠTĚPÁN DŮRAZ. Asistence: Martin Kohout a Radek Soukup.
     
    11:24
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Hosté početní výhodu využívají a snižují na dvoubrankový rozdíl. Z levé strany modré čáry pálil přesně do odkrytého prostoru DANIEL KOVAŘÍK. Bez asistence.
     
    06:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po rychlém přenesení hry do obranné třetiny Dobřan Kladno navyšuje vedení na rozdíl tří branek. Pražák stáhl hru na sebe a uvolnil střílejícího DAVIDA ŠRÁMKA. Asistence: Ondřej Pražák a Martin Špaček.
     
    05:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí své vedení rychle navyšují. Po rychlé souhře zakončoval za Jáskova záda JAN PROKOP. Asistence: David Šrámek a Dominik Barnošák.
     
    04:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MARTIN ŠPAČEK. Asistence: David Šrámek.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. Špaček (Šrámek), 6. Prokop (Šrámek, Barnošák), 7. Šrámek (Pražák, Špaček), 17. Důraz (Kohout, Soukup), 18. Šrámek (Špaček, Teinitzer), 27. Dědič (Kohout, Špaček), 31. Kamenář (Eichler, Teinitzer), 37. Šrámek (Špaček, Haisman) – 12. Kovařík


    HBC Kladno: Jirotka (Čapek) – Pliml, Dědič, Haisman, Hrabár, Kamenář, Soukup, Kužel – Pražák, Špaček, Prokop – Barnošák, Hnízdil, Důraz – Kohout, Procházka, Malecha – Zdrůbecký, Eitler, Teinitzer – Šrámek
    TJ Snack Dobřany: Jásek – D. Kovařík, J. Kovařík, O. Šlehofer, V. Šlehofer, Jánský, Bárta, Vaníček, Čech, Páv, Koželuh, Kobr, Remiáš, Ulm, Stránský, Truchlý, Málek, Škrdlant, Neumaier, Hrubý, Toman
    bahis siteleri