Barys – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Kunlun 3:2 (kon.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Vladivostok 4:2 (kon.) | Soči – Petrohrad 0:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Red Star Kunlun
Úterý 17.09.2019, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Philip LARSEN - 3:2
     
    57:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hráči využívají přesilovou hru 5 na 3! Salavat si vytvořil opravdu drtivý nápor, přičemž za levým kruhem dostal ideálně nabito PHILIP LARSEN, jehož tvrdý projektil skončil až v brance. Hrubec několikrát podržel svůj celek, tentokráte byl na tvrdý pokus příliš krátký.
    Asistence: Linus Omark.
    45:10 Nikita SOŠNIKOV - 2:2
     
    45:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí opět srovnávají krok, v přesilové hře to už ale nestihli! NIKITA SOŠNIKOV si to namířil mezi přesilu protihráčů, proti které si troufl na ránu z otočky, která velice překvapivě propadla mezi betony brankáře Hrubce, který zřejmě měl zakrýt výhled na střelu.
    Asistence: Ilja Baranov.
    39:43 Adam CRACKNELL - 1:2
     
    39:43
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je tu velice překvapivá branka hostujícího celku! ADAM CRACKNELL se po Hrubcově přihrávce dostal s pukem do pásma, přičemž to zkoušel ránou švihem pod horní konstrukci, což mu vyšlo dokonale. Karejev ani tentokráte nezasáhl, jeho celek tak musí dotahovat.
    Asistence: Šimon Hrubec.
    20:46 Teemu HARTIKAINEN - 1:1
     
    20:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Na vyrovnávací branku jsme nemuseli dlouho čekat! Sudí signalizoval domácím výhodu, což využili dokonale. Omark přihrával zpoza branky na volného TEEMUA HARTIKAINENA, který se natlačil před Hrubce, jenž byl na dorážku krátký.
    Asistence: Linus Omark.
    20:08 Tyler WONG - 0:1
     
    20:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté prožívají velice povedený vstup do druhé periody! Kunlun totiž uspěl při přetlačované u středového kruhu, poté se bleskovým způsobem dostal na druhou stranu, kde TYLER WONG nahazoval na branku od pravého hrazení. Puk poslal přesně pod břevno, na což Karejev reagoval příliš pozdě.
    Asistence: Adam Cracknell, Andrew Miller.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. Hartikainen (Omark), 46. Sošnikov, 58. Larsen (Omark) – 21. Wong (Cracknell, Miller), 40. Cracknell (Hrubec)


    Salavat Julajev Ufa: Karejev (41. Metsola) – Panin (C), Larsen, Koledov, Arzamascev, Pašnin, S. Garejev, A. Semjonov, Muchamadullin – Hartikainen, Omark (A), Manninen – Sošnikov, Burmistrov (A), Baranov – Chochrjakov, Amirov, M. Majorov – Kartajev, Soloduchin, Gimatov.
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – Šustr (A), Maione, T. Murphy, Bartley, Chelios, Fram – Wolski, Brulé, Yip (C) – Cracknell (A), Miller, Wong – Foo, DeFazio, Kane – Lockhart, Hunt, Werek.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Sojn – Galimov, Lazarev

    Diváci: 5241
    bahis siteleri