Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miskolc – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
konec
HK Nitra
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 17.09.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Nitra dala gól!
    Domáce mužstvo skóruje vo vlastnom oslabení. Postaral sa o to ANDREJ KOLLÁR, ktorý strieľal z otočky presne do vinkla. Bez asistencií.
     
    57:20
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Smutný – 2 min., hákovanie).
     
    56:26
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., hákovanie + 2 min., krosček).
     
    53:53
    Nitra dala gól!
    Domáci hráči upravujú skóre už na 5.0. Postaral sa o to MATÚŠ RAIS veľmi prudkou strelou od modrej čiary, na ktorú Bátory nestihol zareagovať. Asistencia: Daniil Fominych.
     
    53:10
    Nitra sa udržala v útočnom pásme a bola z toho dobrá šanca. Čaládi bol na ľavej strane pred odkrytou časťou bránky, avšak Minárik sa z pravého kruhu rozhodol strieľať. Bátory to prečítal a úspešne zasiahol.
     
    47:21
    Zmena v bránke hostí. Zalivin dopozerá duel zo striedačky, na jeho miesto prichádza Matej Bátory.
     
    47:21
    Nitra dala gól!
    Nitra pridáva vzápätí aj štvrtý presný zásah a zdá sa, že o osude duelu je rozhodnuté. Kollár predviedol skvelú individuálnu akciu, ale jeho zakončenie Zalivin vyrazil, no na dorážku PATRIKA LUŠŇÁKA bol už prikrátky. Asistencie: Andrej Kollár, Matúš Rais.
     
    46:51
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú na rozdiel troch gólov. Fominych sa najskôr individuálne predral do zakončenia, v ktrom bol podrazený. Rozhodca chcel vylučovať, ale puk napokon dokorčušoval EDUARD ŠIMUN a pohodlne zakončil do odkrytej časti bránky. Asistencie: Daniil Fominych, Šimon Nemec.
     
    43:34
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Andrej Lištiak – 2 min. + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    38:00
    Liptáci mohli znížiť vo vlastnom oslabení! Dostali sa totiž do prečíslenia dvoch proti jednému, na konci ktorého prišla strela z ľavého kruhu, ale Hanuljak si poradil.
     
    36:26
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Karlis Ozolins – 2 min., podrazenie).
     
    36:09
    Nitrianski hokejisti trafili konštrukciu bránky a vypýtali si presilovku. Hanuljak už odkorčuľoval na striedačku, domáci to skúsia v powerplay.
     
    35:30
    Ďalšia skvelá šanca domáceho celku. Fominych to skúsil individuálne, sám sa preštrikoval cez súperovu defenzívu a zakončoval v páde, ale Zalivin zakročil vyrážačkou.
     
    33:40
    Domáci mohli vyhrávať už o tri góly! Na útočnej modrej čiare získal puk Minárik a bol o krok pred dvojicou liptovskomikulášskych obrancov. Na gólmana sa tak rútil síce tesne stíhaný, ale sám. Zalivin však zachoval vhladnú hlavu a situáciu vyriešil pravým betónom.
     
    28:19
    Liptáci predvádzajú súvislý tlak, v ktorom spálil aj ďalšiu šancu! Ozolins najskôr spoza obrany strieľal z ľavého kruhu a potom pálil po odraze aj z medzikružia, ale Hanuljak svoj tím podržal.
     
    27:35
    Hostia mali zníženie na hokejkách! Cebák pálil z vnútornej hranice pravého kruhu tak tvrdo, že zlomil hokejku. Puk ale zastavila iba konštrukcia bránky.
     
    27:01
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Karol Korím – 2 min., sekanie).
     
    27:01
    Hosťujúci Vybiral sa rútil do zakončenia, ale bol seknutý. Rozhodcovia budú vylučovať, ale až po reklamnej presávke.
     
    23:33
    Nitra dala gól!
    Hostia boli v závere presilovky v útočnom pásme. Stehlík však nastrelil iba domáceho hráča, od ktorého sa puk odrazil a Nitra sa dostala do prečíslenia dvoch korčuliarov proti osamotenému brankárovi. Scheidl na pravej strane sa neulakomil a prihral pred prázdnu bránku, odkiaľ pohodlne zakončil KALE KERBASHIAN. Gól padol už v plnom počte na oboch stranách. Asistencia: Lane Scheidl.
     
    22:20
    Hunovci vytvorili silný tlak na súpera. Po Cebákovej prihrávke to neyšlo Róbertovi, ale následne ešte spoza bránky skúšal zakončiť Richard, no ani ten nespel.
     
    21:31
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Matúš Rais – 2 min., držanie).
     
    20:26
    Zalivinova rozohrávka posunula hostí do útočného pásma. Tam chcel zodpovednosť na seba prevziať Rchard Huna a poriadne tvrdo sa oprel do strely, ale Hanuljak mal dobrý výhľad a zneškodnil ju.
     
    16:49
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mitch Versteeg – 2 min., krosček).
     
    15:48
    Nitra dala gól!
    Domáci napokon využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia. Od modrej čiary nahodil puk Mezei a pred bránkou sa domáci okamžite pokúšali o dorážky. Najôspešnejší tam bol ANDREJ KOLLÁR, ktorý našiel nepokrytý priestor. Asistencie: Eduard Šimun, Branislav Mezei.
     
    15:44
    Obrovská šanca domácich! Puk získal v strednom pásme Lušňák a okamžite sa pretrikoval do útoku. Tam to po kľučke skúsil aj zakončením, ale Zalivin sa blysol skvelým zákrokom lapačkou.
     
    14:52
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Richard Stehlík – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    14:52
    Domáci sa napokon v pásme usadili. Rais najskôr s pukom prešiel v pravom kruhu, následne ešte urobil kľučku a chcel zakončovať, ale vypýtal si faul.
     
    11:34
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Róbert Huna – 2 min., podrazenie).
     
    08:41
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., podrazenie).
     
    08:15
    Domáci vyhrali buly a puk poslali na modrú čiaru. Mezei tam príliš nevymýšľal a skúsil to prudkou ranou, ale tú si Zalivin pokryl.
     
    07:28
    Liptáci sa natlačili pred bránku a poriadne to tam roztočili. Priamo spred Hanuljaka dorážal Jakub SUkeľ, ale ani on, ani Rudolf Huna neuspeli.
     
    01:12
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Sukeľ – 2 min., podrazenie).
     
    00:13
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jesse Gebrielle – 2 min., napadnutie).

    Onlajny.eu

    Branky a nahrávky: 16. Kollár (Šimun, Mezei), 24. Kerbashian (Scheidl), 47. Šimun (Fominych, Nemec), 48. Lušňák (Kollár, Rais), 54. Rais (Fominych), 60. Kollár


    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – M. Rais, Mezei, Olsen, Š. Nemec, Versteeg, Sloboda, Pätoprstý, Korím – Rác, Kollár, Lušňák – Gabrielle, Kerbashian, Scheidl – Fominych, Fetkovič, Šimun – Hrušík, Minárik, Čaládi
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Petran, Burzík, Smutný, Cebák, Stehlík, J. Nemec, Mezovský, Droppa – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Vybiral, Ozolins, Nechaj, Lištiak, Uhrík, Michalík

    Rozhodčí: Snášel, Nagy – Šoltés, Soltész
    bahis siteleri