Dobřany – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Letohrad – Hr. Králové 2:3 (0:1 po s.s.) | Pardubice – Karviná 6:1 (kon.)
konec
TJ Snack Dobřany
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 21.09.2019, 11:30CROSSDOCK Extraliga • 4. kolo
     
    43:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Šneci odvolali brankáře a pokoušeli se o vyrovnání v šesti. Místo toho dochází k navýšení ústeckého skóre. Míčku se ujal JIŘÍ TOMÁŠ a dopravil ho do odkryté klece. Bez asistence.
     
    42:41
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Domácím se oddechový čas vyplatil a snižují na rozdíl jedné branky! VÁCLAV ŠLEHOFER se pořádně opřel do střely na modré čáře, odkud poprvé prostřelil Bandu, ten tak v závěru zápasu přichází o čisté konto. Asistence: Adam Bárta.
     
    28:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí jde do dvoubrankového vedení! MARTIN STUPKA dostal přihrávku na pravý kruh, kde neváhal a hned pálil. Míček zastavila až branková sít. Asistence: Jiří Tomáš.
     
    05:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre tohoto utkání! Ústečtí hokejbalisté rychle otočili hru na druhou stranu, první střelu dokázal Marek vyrazil, na pokus JIŘÍHO TOMÁŠE už ale nedosáhl. Asistence: Michal Smolík.

    Markéta Peclová


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 43. V. Šlehofer (Bárta) – 6. Tomáš (Smolík), 29. Stupka (Tomáš), 44. Tomáš


    TJ Snack Dobřany: Marek (Jásek) – O. Šlehofer, Málek, Truchlý, Duchek, D. Kovářík, V. Šlehofer, Matoušek, Jánský, Kobr, Bárta, J. Kovářík, Babor, Neumaier, Toman, Čech, Škrlant, Ulm
    Elba DDM Ústí nad Labem: Banda (Landt) – Bím, Čejka, Červinka, Haas, Haken, Langthaler, Michajličenko, Poláček, J. Sedláček, M. Sedláček, Smolík, Soukup, Tomáš, Vaněk, Giesel, Stupka
    bahis siteleri