Ústí n/L – Plzeň 5:3 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
5:3 (2:2, 2:0, 1:1)
HBC Plzeň
Neděle 22.09.2019, 13:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • Extraliga juniorů
     
    A je konec dnešního utkání, kde úspěšnější jsou hráči Elby DDM, kteří díky své dobré produktivitě vítězí v dnešním utkání. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou u Extraligy juniorů. (14:36:18)
     
    Konec zápasu.
     
    44:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem hosté snižující výsledek, ke střele se dostal LUKÁŠ ZÍKA, který trefil míček přesně k tyči – 5:3! Asistence: Ladislav Svoboda, Štěpán Hrdlička.
     
    44:12
    Krejčí se dostal do útočného pásma, díky krásné nahrávce o mantinel od Škurly, avšak dál už nic první jmenovaný nevymyslel, jelikož se mu míček zamotal míček mezi nohy a dopředu jdou hsoté.
     
    43:06
    Oddechový čas pro domácí.
     
    43:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A v dnešním utkání je hotovo! Krásná nahrávka z hole Magasanika doputovala až k TOMÁŠI GIESLOVI, který provedl kličku do backhendu, jeho pokus však skončil na tyči, ale domácí útočník se natáhl a míček škvírkou mezi betonem a tyčí dorazil – 5:2! Asistence: David Magasanik, Zbyšek Kastner.
     
    42:38
    Zatím to vypadá, že si domácí dnes odnesou tři body z dnešního utkání. Uvidíme, jak to nakonec bude.
     
    41:46
    Domácí v plném počtu. Plzni začíná téct do bot, jelikož výsledek, který je momentálně o dvě branky je už pro ně kritický.
     
    41:08
    Tak to byla obrovská šance Plzně! Mezi kruhy dostal míček Poláček, který vyslal velice tvrdou střelu, kterou Toht vyrazil vedle sebe a vzápětí ze vzduchu krásně trefil oranžovou kuličku Miksan, brankář Toth byl však velice rychlý a do dráhy střely skočil a míček zastavil!
     
    40:00
    Pět minut před koncem závěrečné třetiny dostávají hosté početní výhodu, ake tu zatím opět nehrajou moc dobře, jelikož jim opět dělá problémy Stupka, který dvakrát zvládl míček dostat k brance Kojzara a ukousnout pár vteřinek z probíhajícího trestu Škurly.
     
    39:46
    Vyloučení v týmu Elba DDM Ústí nad Labem (Škurla – 2 min., hákování).
     
    39:01
    Z mínusového úhlu prověřil Totha útočník Hýbl, ale domácí ochránce svatyně byl přilepení k tyči a míček do branky nepustil.
     
    38:32
    Tomáš Giesel velice hlasitě vyčinil svému spoluhráči Krejčímu, který si sběhl na opačnou stranu, než mířila nahrávka a je z toho zakázané uvolnění.
     
    37:30
    Plzeň si zažádala na začátku třetí třetiny o točení stran, a tak časoměřič Červinka tak učinil zvukovým signálem.
     
    36:00
    Hostující se pohybují převážně ve svém útočném pásmu, ale zatím z toho žádná šance není. Hra se během chvilky přenesla na druhou stranu, kde se k míčku mezi kruhy dostal dvougólový střelec Krejčí, avšak na hattrick mu zbývalo pár centimetrů.
     
    34:52
    David Štípek se snažil vytočit a prohodit si dva hráče, prohození se mu povedlo, ale míček, který si poslal před sebe už nedoběhl.
     
    33:57
    Hosté v plném počtu. Hra se nám začíná u mantinelů trošku přiostrovat, nejprve jsme viděli jak Krejčí přispendlil Svobodu na mantinel a o chvilku později se o to pokusil naopak Svoboda, ale spíš odpal hostující útočník.
     
    33:55
    Před koncem početní výhody si domácí díky obrovskému tlaku do branky, vybojovali další slibnou příležitost, ale ochránce svatyně Kojzar udržel míček před brankovou čarou.
     
    33:07
    Stupka opět v přesilové hře velice aktivní, zvedl hlavu a vyslal přízemní střelu zápěstím na Kojzara, který udělal rozklek a měl štěstí, že ho míček jen tak tak trefil.

    Jiří Cícha


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Krejčí, 9. Magasanik (Giesel), 20. Krejčí (Babka, Maule), 23. Giesel (Stupka), 44. Giesel (Magasanik, Kastner) – 5. Svoboda (Hýbl), 9. Poláček (Chramosta), 45. Zíka (Svoboda, Hrdlička)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Toth (Tůma) – Bečvář, Černý, Kastner, Navarra, Nežádal, Hrdlička, Maule – Belica, Giesel, Hanzlík, Janáček, Krejčí, Magasanik, Stupka (C), Škurla, Zilcher, Babka
    HBC Plzeň: Kojzar – Chramosta, Štípek (C), Hrdlička, Holeček, Fiala, Šlechta – Poláček, Miksan, Gala, Svoboda, Hýbl, Zíka, Svoboda, Deja, Klasna

    Rozhodčí: Michal Pečený, Petr Bačo
    bahis siteleri