HC UP Olomouc – UK Kings Prague 2:1 (kon.) | Black Dogs Budweis – VUT Cavaliers Brno 6:1 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
6:1 (3:0, 3:1, 0:0)
VUT Cavaliers Brno
Pondělí 30.09.2019, 18:15 • Hokejové centrum Pouzar • Univerzitní liga ledního hokeje • 9. kolo
Partner:
     
    Dnešní utkání je za námi! Black Dogs se v něm prezentovali velmi dobrým výkonem a v prvním domácím utkání sezony slaví výhru. Mimojiné za to může jejich povedený nástup do začátku utkání. Povedeým výkonem se prezentoval Lukáš Prášek, který se trefil rovnou třirkát a zapsal tak hattrick. (20:34:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Radek Rolínek dostal kotouč na pravý kruh. Tam se rychle připravil ke střele a mířil pod horní tyčku. Bohužel pro něj ale Bartošek včas zareagoval a jeho povedenou střleu vyrazil těsně nad!
     
    59:10
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Svatuška – 2 min., hákování).
     
    58:05
    Jan Kříž předvedl dobrý pohyb a zkoušel se natlačit až před soupeřovu branku. Tam však neprošel kvůlli poslednímu bránícímu hráči, a tak na brankoviště jen poslal přihrávku. Žádný ze spoluhráčů pak kotouč za brankovou čáru neusměrnil.
     
    57:22
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Fiala – 2 min., sekání).
     
    56:42
    Cavaliers jsou opět na kotouči, v pásmu se je zkusil udržet Martin Antal, nakonec se ale dostal za modrou čáru a brněnští hokejisté se musejí z pásma stěhovat pryč.
     
    55:23
    Oprotim předchozímu dějství se téměř nevylučuje a emoce na ledě již ustaly, což je znát také na rychlosti hry. Do konce utkání zbývá už jen hruba pouhých pět minut!
     
    54:53
    Black Dogs se po delší době vydali do útoku. Jmenovitě to byl Tomáš Vochozka, který zavezl kotouč do útočného pásma. Tam si ale lépe poradili Cavaliers a jsou to pro změnu oni, kdo zkusí zaútočit.
     
    53:29
    David Sedláček se vydal z obranných řad do útoku. Zkoušel najít prudkým pasem někoho ze spoluhráčů před brankou, ovšem tak se nestalo. Jeho přihrávku zachytil jen jeden z domácích beků.
     
    52:37
    Cavaliers jsou sice na kotouči, nicméně ne v pozicích, kde by být chtěli. Mají problém s přechodem do útoku, naopak Black Dogs celkem slušně brání a k moc šancím soupeře v oslabení nepouštějí.
     
    51:28
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Škopek – 2 min., sekání).
     
    51:24
    Tomáš Vochozka přejel útočnou modrou čáru, respektivě až za ni přebral přihrávku. Rozohdčímu postavení mimo hru neuniklo, a tak hru z útočného pásma Black Dogs vykazuje.
     
    49:24
    Radek Rolínek se zkoušel proháčkovat skrze soupeřovu obranu, ovšem neúspěšně. Byl zastaven posledním obráncem a VUT Cavaliers se následně osovobozují vyhození kotouče přes všechny čáry.
     
    48:54
    Šimon Masopust dostal dobrou přihrávku před branku. V rychlosti pak zkoušel ukldiit kotouč do horních pater branky, nicméně puk těsně horní tyčku přelétl.
     
    47:37
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno (Karpíšek – 2 min., podrážení).
     
    46:48
    Miroslav Tejko nepřihrál ve středním pásmu přesně, přesto se Black Dogs na chvíli dostali v útočném pásmu ke kotouči. Pokus, který by letěl směrem na Bartoška, ale zatím nepřišel.
     
    45:40
    Petr Spáčil si po delší době připsal také úspěšný zákrok, načež se vhazuje po jeho levé ruce. Uvidíme, zda se Cavaliers udrží v pásmu a z útočného snažení něco vytěží.
     
    44:50
    Lukáš Prášek dostal přihrávku před prázdnou branku, respektive před její odkrytou část. Odsud ale kotouč nezavěsil, neboť se Bartošek včas přemístíl a sedmou branku v brněnské kleci odvrátil.
     
    43:52
    První útočná formace Black Dogs si vytvořila dobrou šanci, když Tejko málem ztečoval kotouč na vzdálenější tyči až do branky. Bohužel pro něj ale netrefil, kotouč jen těsně přelétl horní tyčku!
    42:30 Válek mířil pouze do tyče
     
    42:30
    Patrik Válek využil menšího zaváhání v domácí obraně a dostal se do šance. Z těsné blízkosti brankoviště trefil ale jen pravou tyč, od které se puk odráží zpět do hry!
     
    41:05
    JIří Svatuška vypálil od modré čáry, a to velmi razantně. Jeho pokus letěl při zemi, nicméně nakonec těsně minul pravou tyč z brankářova pohledu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Poslední dvacetiminutovka začne přibližně v 20:04.
     
    Je za námi i druhé dějství! To opět nabídlo tři branky na domácí straně a jednou byli úspěšní také brněnští hokejisté. Black Dogs vedou již o pět branek, uvidíme, zda se dočkáme nějakého zdramatizování. Zatím tomu nic moc nenasvědčuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Dvořák – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:50
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Dlouhý – 2 min., podrážení).
     
    39:41
    Jeden z domácích hráčů nahodil kotouč do útočného pásma. Puk to cestou ale ještě vzal přes horní strop, kterého se dotkl, a hra je tak přerušena. Bude se vhazovat v neutrálním pásmu.
     
    38:52
    Po delší době je k vidění pasáž hry, v níž se ani jeden z týmů moc do vyložených šancí nedostává. Na kotouči jsou Cavaliers, kteří ale mají problém s přechodem středního pásma.
     
    37:10
    Hrůša poslal dobrou přihrávku zhruba na vrcholek kruhu, kam si najel Lukáš Prášek. Ten se do puku opřel z první, přičemž Bartošek rychle zaklekl a s nebezpečným pokusem si poradil.
    35:39 MICHAL - 6:1
     
    35:39
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Ale českobudějovičtí hokejisté přispěchali s nejlepší možnou odpovědí! MICHAL MICHAL se stává dalším přesným střelcem tohoto zápasu a dává domácím zpět pětigólové vedení! Asistence: Jan Fiala.
    35:25 GOMBARČÍK - 5:1
     
    35:25
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Tak i brněnští hokejisté se dočkali své první trefy! MICHAL GOMBARČÍK dostal přesný pas od Válka, čehož využil nejlépe, jak mohl. Asistence: Patrik Válek, David Sedláček.
     
    34:55
    Ondřej Dlouhý velmi nebezpečně tečoval pokus od modré čáry. Spáčil ale v posledních vteřinách předvedl hned několik dobrých zákroků, a to i proti této střele. Domácí brankář svůj tým výrazně podržel!
     
    34:05
    Na ledě je v poslední k vidění velké množství vyloučení. Nyní čeká domácí hra ve třech proti pěti. Uvidíme, zda i dvojnásobné početní oslabení dokáží ubránit.
     
    34:05
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Hrůša – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:01
    Dominik Cívka dostal kotouč na modrou čáru. Odtud jej pak poslal směrem na branku. Puk se zřejmě ještě o někoho otřel, a proto skončil nad horní tyčkou.
     
    33:16
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Škopek – 2 min., podrážení).
     
    32:43
    Přesilová hra se zatím brněnským hokejistům moc nedaří. Ti se zkoušejí na delší dobu usadit v pásmu, zatím ale bez větší úspěšnosti. Domácí hráči se dobře brání.
     
    31:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Rolínek – 2 min., hákování).
     
    31:23
    Matouš Stupka pálil zblízkosti branky, nicméně na Spáčila si nepřišel. Ten včaas zaklekl a jeho pokus dokázal vytěsnit mimo dosah hráčů Cavaliers.
     
    30:30
    Radek Rolínek střílel z velkého úhlu, což Bartoška možná trochu překvapilo. Hostující brankář nejprve zabránil kotouči v cestě do branky helmou, poté zaklekl a dostal jej mimo své brankoviště.
     
    29:44
    Petr Škopek vystřelil od modré čáry i nyní. Jeho pokus měl opět solidní parametry, tentokrát však letěl mimo brankovou konstrukci. Bartošek tedy mohl být relativně v klidu.
     
    29:07
    Petr Škopek umí od modré čáry vystřelit, což potvrdil i nyní. Z nápřahu vyslal povedený pokus, jež směřoval na vzdálenější tyč. Bartošek se ale včas natáhl a za pomoci vyrážečky tuto ránu zneškodnil.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno (Buchal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:27
    Jan Kříž podržel kotouč pro svůj tým u mantinelu, načež se Black Dogs udrželi v pásmu a vybojovali přesilovou hru. Českobudějovičtí už hrají s výhodou.
     
    27:07
    Dlouhý dostal přihrávku na levý kruh, kde si se střelou počkal a pak zkusil zamířit na bližší tyč. Zde už čekal k zákroku připravený Spáčil, který se včas přemístil a zakročil.
     
    26:02
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Fiala – 2 min., sekání).
     
    25:39
    Na ledě je nyní vidět hodně emocí, což krystalizuje v mnohá vyloučení. Hostující kapitán Dobšák inkasuje dvě minuty za nesportovní chování. A Daniel Polzer inkasuje osobní trest do konce utkání, a to za tentýž prohřešek.
     
    25:39
    Martin Antal vystřelil od modré čáry. Do jeho pokusu ještě sáhl jeden z bránících hráčů a ztečoval jej vysoko do ochranné sítě.
     
    25:34
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Prášek – 2 min., sekání).
     
    25:12
    Střídání v týmu VUT Cavaliers Brno: ze hřiště odchází Huzlík, přichází Bartošek.
     
    25:12
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Pětibrankové komfortní vedení pro Black Dogs Budweis! Miroslav Tejko našel u levé tyče z brankářova pohledu dobře postaveného TOMÁŠE VOCHOZKU, který nastavil hůl a poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Miroslav Tejko.
     
    24:40
    Radek Pitter, domácí kapitán, si počíhal na Gombarčíka a uštědřil mu parádní hit u mantinelu.
     
    24:26
    Tomáš Vochozka nabral dobrou rychlost a ujížděl sám proti poslednímu obránci. Nakonec zkusil střelu zpoza něj, nicméně ta byla zblokována a skončila vysoko v ochranné síti.
     
    23:12
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Ochozy se znovu radují, Black Dogs navyšují své vedení! Jakub Šuhaj opět (v zápase již potřetí) našel LUKÁŠE PRÁŠKA, jenž zacílil přesně a dovršil tak hattrick! Parádní počin českobudějovického útočníka. Asistence: Jakub Šuhaj.
     
    23:06
    Tomáš Vochozka se dostal do potyčky se soupeřem. Jeho protějškem byl Pavel Buchal, rozhodčí ale nic většího nedovolil. Oba hráči se po chvíli smírně rozešli na střídačky.
     
    22:11
    Obránci Black Dogs jsou na začátku druhé periody střelecky velmi aktivní! Tentokrát to zkusil Jan Vávra. I jeho pokus určitě patřil k těm povedenějším, i v tomto případě byl ale úspěšnější brněnský gólman, jenž vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    21:33
    Jan Kříž pálil z podobné pozice jako před chvílí Sitter. Jeho pokus také nebyl vůbec špatný, ale razantní pokus drží Huzlík i tentokrát bezpečně někde na své výstroji.
     
    20:48
    Radek Sitter vyslal od modré čáry pořádnou dělovku! Na ní ale Marek Huzlík zřejmě viděl a bezpečně ji schoval někde na výstroji a zařídil vhazování po své pravé ruce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut, kterým dominovali domácí Black Dogs! Ti na soupeře vlétli a již v páté minutě vedli od dvě branky. Pak přidali i tu třetí a nyní jsou v komfortním vedení. Dvěma brankami se zaskvěl Lukáš Prášek.

    Další utkání 19:06.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Poslední vteřiny první třetiny přinesly ještě jednu zajímavou šanci! Black Dogs se hnali do přečíslení, které bylo i zakončeno, ale z branky povyjetý Huzlík stihl zakročit a uchránit svůj tým od dalšího zásahu.
     
    19:04
    Miroslav Tejko nabruslil do útočného pásma, kde rychle vystřelil od mantinelu. Jeho pokus se neujal. Na opačné straně se neujal ani Dlouhého pokus, který schoval Spáčil do výstroje.
     
    18:15
    Black Dogs se rychle přemístili na opačnou stranu, kde musel Huzlík vytasit o něco těžší zákrok. Proti prudší střele zblízka brankoviště si však i on dokázal poradit a nepřipustil výraznější nebezpečí.
     
    17:46
    Daniel Polzer nabruslil do útočného pásma a měl dostatek prostoru ke střele. Na ní však Petr Spáčil viděl a jistě ji podržel ve své rukavici. Bude se tak vhazovat po jeho pravici.
     
    16:41
    Radek Rolínek to zkusil ihned po vhazování. Huzlík se ale včas přemístil a s touto střelou neměl výraznější problémy. Bezevšeho ji schoval na hrudi.
     
    16:37
    Zakázané uvolnění přemístí hru před brněnskou svatyni. Uvidíme, zda Black Dogs přidají další trefu. Pokusí se o to jejich druhá útočná formace.
     
    15:42
    Cavaliers se usadili v útočném pásmu, puk ale stoprocentně pod svou kontrolu nedostali. O chvíli později jsou tak nuceni se z pásma vystěhovat a útočnou akci musí rozjet znovu.
    14:34 PRÁŠEK - 3:0
     
    14:34
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    To je zatím tedy opravdu velmi povedená třetina pro domácí celek. Ihned po buly se kotouč dostal na LUKÁŠE PRÁŠKA, který opět rozradostnil domácí příznivce. Jde již o jeho dnešní druhou trefu! Asistenece: Jakub Šuhaj.
     
    14:28
    O chvíli později si brněnský brankář připisuje další úspěšý zákrok, když i tentokrát drží puk bezpečně ve výstroji.
     
    14:06
    Radek Sitter dostal přihrávku na modrou čáru. Stahoval se k němu obránce, a tak musel rychle něco vymyslet. Byla z toho střela, která skončila někde na výstroji pozorného Huzlíka.
    13:24 Neuznaný gól domácích
     
    13:24
    Sporný moment! Po jednom ze zákroků Huzlíka se kotouč válel na brankovišti. Toho využil pohotový Jan Fiala, který jej doklepl až za brankovou čáru. Jeho gólovou radost ale záhy uťal sudí, který viděl nedovolený zákrok. Domácí vedení je tedy "jen" dvoubrankové.
     
    12:28
    Jakub Šuhaj poslal rychlou přihrávku na Radka Rolínka, ten byl ovšem soupeřem zablokován, a tak nemohl v slibně se rozvíjející útočné akci pokračovat.
     
    11:25
    Libor Dobšák se dostal do dobré šance! Kotouč se k němu odrazil, přičemž hostující bek stál někde v mezikruží. Odtud výrazně napřáhl a zkusil své střelecké štěstí. Jeho pumelici nakonec Spáčil zkrotil svou vyrážečkou.
     
    10:27
    Napodruhé už kotouč končí v připravené Huzlíkově laapčce. Hostující gólman si se střelou, která na něj šla těsně po vhazování, bezpečně poradil.
     
    10:18
    Na druhou stranu se po delší době dostali také Black Dogs, načež se kotouč dostal mimo hrací plochu. Bude se tak vhazovat po pravici Marka Huzlíka.
     
    09:44
    Matouš Stupka využili toho, že se k němu odrazil u útočné modré čáry kotouč. Měl dostatek prostoru, a tak se střelou neváhal. Napřáhl a následně trefil jen připravené Spáčilovy betony.
     
    08:43
    Gombarčík se snažil zbavit bránícího hráče a tím pádem se dostat do střelecké pozice. To se mu nevydařilo, neboť jeho stahovačka nebyla úplně přesná.
     
    07:45
    Tomáš Vochozka se pral proti trojnásobné soupeřově přesile v útočném pásmu velmi statečně, kotouč ale nakonec nevydoloval. Přesto ušetřil čas svým spoluhráčům, kteří mohli alespoň vystřídat.
     
    06:53
    Stupka dostal přihrávku do středního pásma. Byl rozjetý a měl dobrou rychlost, na obránce domácích si ale nepřišel. Ten jej totiž včasným vypíchnutím puku zastavil včas.
     
    05:23
    Hosté se hned zkraje usadili v útočném pásmu, z čehož zatím vzešla jen dalekonosná střela od modré čáry. Proti ní Spáčil v brance zasahovat nemusel, i ona totiž letěla mimo.
     
    05:03
    Jan Fiala využil své rychlosti, přejel útočnou modrou čáru a zpoza obránce vypálil. Jeho pokus nakonec skončil mimo branku, když zaduněl jen o zadní mantinel.
    04:21 PRÁŠEK - 2:0
     
    04:21
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup do utkání domácích hráčů! Jakub Šuhaj vyslal na levé křídlo přihrávku na LUKÁŠE PRÁŠKA, který nabruslil na hranici kruhu a odtud propálil k bližší tyči! Asistence: Jakub Šuhaj.
    02:31 ROLÍNEK - 1:0
     
    02:31
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí příznivci se radují, jejich tým jde totiž do vedení! Budějovičtí se znovu usadili v pásmu, z čehož tentokrát po střele, která se otřela ještě o tyčku, je první přesná trefa! Autorem první trefy se stává RADEK ROLÍNEK. Asistence: Albert Hrůša.
     
    02:14
    Přesilovková formace domácích hokejistů se usadila v útočném pásmu a přinutila Huzlíka v soupeřově brance k prvnímu zákroku.
     
    01:42
    Vyloučení v týmu VUT Cavaliers Brno (Polzer – 2 min., podrážení).
     
    01:39
    Hra se přesunula do útočného pásma Black Dogs. Zde dostal dobrou přihrávku Rolínek, který si puk srovnal a pálil z pravého kruhu. Bohužel pro něj ale přestřelil, tento pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    01:04
    Radek Rolínek se natahoval po přihrávce, která k němu směřovala z vlastního obranného pásma. Rolínek na ni však těsně nedosáhl a puk končí až na zakázaném uvolnění, které vrací hru před Spáčila.
     
    00:20
    Jako první mají kotouč na holích hostující hráči, kteří se snaží přejít přes střední pásmo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou nastoupeny na hrací ploše. Dnešní utkání může za chvíli začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Black Dogs Budweis: Spáčil (Svoboda) – Hrůša, Škopek, Sitter, Vávra, J. Kříž, Michal – Vochozka, Masopust, Tejko – Rolínek, Šuhaj, Prášek – Grossmann, Fiala, Dvořák – Šesták

    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (Bartošek) – Buchal, Sedláček, Karpíšek, Dobšák, Antal, Cívka – Stupka, Gombarčík, Hubáček – Polzer, Dlouhý, Svatuška – Malíř, Válek, Přibyl.

    Rozhodčí: Šperl – Vavruška, Bělohlav.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Rolínek (Hrůša), 5. Prášek (Šuhaj), 15. Prášek (Šuhaj), 24. Prášek (Šuhaj), 26. Vochozka (Tejko), 36. Michal (Fiala) – 36. Gombarčík (Válek, Sedláček)


    Black Dogs Budweis: Spáčil (Svoboda) – Hrůša, Škopek, Sitter, Vávra, J. Kříž, Michal – Vochozka, Masopust, Tejko – Rolínek, Šuhaj, Prášek – Grossmann, Fiala, Dvořák – Šesták
    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (26. Bartošek) – Buchal, Sedláček, Karpíšek, Dobšák, Antal, Cívka – Stupka, Gombarčík, Hubáček, Polzer, Dlouhý, Svatuška, Malíř, Válek, Přibyl, Kmoníček

    Rozhodčí: Šperl – Vavruška, Bělohlav
    bahis siteleri