Vladivostok – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Kazaň – Petrohrad 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 1:2 (kon.)
Riga – Omsk 0:7 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Dinamo Riga
0:7 (0:2, 0:3, 0:2)
Avangard Omsk
Středa 02.10.2019, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:58 Kirill SEMJONOV - 0:7
     
    53:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    Totální zmar defenzivy Dinama... Dělovku od modré dokázal ještě Salák vyrazit, ale pak bránící Colton Gillies nechal vystřelit z předbrankového prostoru KIRILLA SEMJONOVA, který poslal puk pod horní tyčku, nechytatelná střela. Asistence: Nikita Ščerbak.
    53:26 Sergej ŠUMAKOV - 0:6
     
    53:26
    Avangard právě vstřelil branku!
    Opět se bránící čtveřice sjela před branku a nechala soupeři hodně prostoru, čehož využil Taylor Beck, který poslal přihrávku na levou stranu, odkud SERGEJ ŠUMAKOV zakončuje do odkryté části branky. Asistence: Taylor Beck.
    36:32 Nikita ŠČERBAK - 0:5
     
    36:32
    Avangard právě vstřelil branku!
    Další hrubá chyba v defenzivě Rigy hosté trestají pátým gólem! Vjačeslav Vojnov poslal pas na levou stranu, kde NIKITA ŠČERBAK, nikým nehlídaný, posílá puk do branky. Alexander Salák (Riga) mohl těžko tomuto gólu zabránit... Asistence: Vjačeslav Vojnov.
    25:57 Sven ANDRIGHETTO - 0:4
     
    25:57
    Avangard právě vstřelil branku!
    Parádní akce SVENA ANDRIGHETTA, který sebral puk na vlastní modré, projel po levé straně až před Saláka, kterého překonal přesnou střelou do růžku. Asistence: Vjačeslav Vojnov a Rob Klinkhammer.
    22:26 Sergej ŠUMAKOV - 0:3
     
    22:26
    Avangard právě vstřelil branku!
    Po přihrávce zpoza branky se dostal ke střele, z levé strany, SERGEJ ŠUMAKOV, který nahodil puk na Saláka a puk si srazil do vlastní branky obránce Dinama, nešťastný okamžik pro Rigu. Asistence: Taylor Beck a Rob Klinkhammer.
    19:22 Sven ANDRIGHETTO - 0:2
     
    19:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    Taylor Beck (Omsk) vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Alexander Salák (Riga) jeho pokus dokázal vyrazit, ale k odraženému puku se dostal SVEN ANDRIGHETTO, který přehodil sedícího Saláka a poslal puk do branky. Asistence: Taylor Beck a Vjačeslav Vojnov.
    12:11 Maxim ČUDINOV - 0:1
     
    12:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    Od modré čáry, z pravé strany, vypálil MAXIM ČUDINOV a puk končí v brance, Salákovi prošel puk nad vyrážečkou. Asistence: Sven Andrighetto a Kirill Semjonov.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 13. Čudinov (Andrighetto, K. Semjonov), 20. Andrighetto (Beck, Vojnov), 23. Šumakov (Beck, Klinkhammer), 26. Andrighetto (Vojnov, Klinkhammer), 37. Ščerbak (Vojnov), 54. Šumakov (Beck), 54. K. Semjonov (Ščerbak)


    Dinamo Riga: Salák (An. Makarov) – Marshall, Balinskis, Sotnieks, Berglund, Zile, Ališauskas, Gimajev (A) – Darzinš (C), Ashton, Ullström – McMillan, M. Redlihs, Lipsbergs – Marenis, Džerinš, Gillies – Zabusovs, Batna, Meija (A) – Grinbergs.
    Avangard Omsk: Bobkov (Sudnicin) – Pokka, Bondarev, Pivcakin, Vojnov, Čudinov, Martynov – Andrighetto, Ščerbak, K. Semjonov – Klinkhammer, Beck (A), Šumakov – Dědunov, Stas (C), I. Makarov – Gračjov, Pjanov, A. Potapov (A).

    Rozhodčí: Gofman, Romaško – Sadovnikov, Šalagin

    Diváci: 4 434
    bahis siteleri