konec
Česko
5:4 (1:3)
USA
Úterý 08.10.2019, 14:35 • Perth (Austrálie) • MS v malé kopané • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Česka, které svého soupeře porazilo poměrem 5:4 a postupuje tak do čtvrtfinále, kde si zahraje s Mexikem. Dnešní zápas se nerodil vůbec lehce, Amerika se dokonce dostala do vedení 3:1, jenomže v krátkém časovém sledu hned čtyřikrát inkasovala, což bylo smrtící. Posléze jsme sledovali kontaktní branku, jenomže Česko vedení udrželo až do konce. (15:36:27)
     
    50+2
    Konec zápasu.
     
    50+2
    Hodně nepřesně ale nahrával jeden z hráčů soupeře, bude z toho autové vhazování, což by naše hráče mělo o poznání uklidnit.
     
    50+1
    Kasal si u postranní lajny pohlídal protihráče, jenomže tlak soupeře stále trvá.
     
    50
    Málem bylo definitivně rozhodnuto, Koudelkovo zakončení ale těsně minulo prázdnou svatyni.
     
    49
    USA to zkouší bez brankáře, na hrací plochu tak zamířil další z hráčů.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Brian Farber (USA).
     
    48
    Koudelka nakonec ve stoprocentní šanci našel Doubravského, který nastavil pravou nohou. Nakonec se jeho rána snesla kousek vedle branky.
     
    47
    Nedovoleným zákrokem se prezentoval jeden z hráčů soupeře, přičemž se na zemi ocitl Levčík. Klidně se mohlo žlutit, nakonec z toho bude "pouze" volný kop pro Česko.
     
    46
    Tentokráte se o autové vhazování ujal Mařík, který nakonec svého spoluhráče trefil do ruky. To uviděl také hlavní sudí, který nařídil standardní situaci.
     
    45
    Tayou to zkoušel přihrávkou z otočky, jenomže našel pouze kopačku soupeře. Následovalo odklizení do autu, následovat bude autové vhazování.
     
    44
    Pardo ani tentokráte nemusel zasahovat, míč totiž putoval kousek nad horní konstrukci. Jones tak mohl rozehrávat, USA přešlo na druhou stranu.
     
    43
    Bíro uspěl autové vhazování, které poslal na naběhnuvšího Koudelku. Ten se s míčem dostal do dobré pozice, avšak stejně tak rychle se vracel protihráč.
     
    42
    Hakl postupoval po levém křídle, kde se mu míč vrátil zpět na nohu. Nakonec jsme sledovali střílenou nabídku, na kterou Levčík neměl šanci dosáhnout.
     
    41
    Míč se snesl ven z hrací plochy, což znamenalo autové vhazování pro Česko. Nakonec se do kombinace zapojil také Bíro, který to zkoušel přímo na branku.
     
    39
    Nakonec se konal další rohový kop, přičemž Mařík tentokráte zkoušel najít Šultese. Rána druhého jmenovaného směřovala vedle, brankář nemusel zasahovat.
     
    38
    Naše reprezentace zahrávala rohový kop, který si vzal na starost Mařík. Jeho nahrávka směřovala pod sebe, kde Kasalovu ránu zablokoval protihráč.
    37. FARBER - 5:4
     
    37
    Američané právě vstřelili branku!
    Jenomže je tu brzká kontaktní branka! Američané rozjeli velice slibnou kombinaci, která nakonec putovala na kopačku BRIANA FARBERA, jenž uvnitř pokutového území dopravil skluzem míč do branky Česka.
     
    36
    Nahrávku posledně jmenovaného dokázal vystihnout Koudelka, který se navíc pokoušel vypálit do prázdné branky, avšak tu přeci jenom o kousek minul.
     
    35
    Pardovi přispěchal na pomoc kapitán Jones, který se tak staral o rozehrávku. Nakonec si vybral volného Bonda, jenž v tuto chvíli operuje před brankou.
     
    34
    Zničehonic měl hodně času na zakončení Chilles, který ho nedokázal poslat do branky soupeře. Bíro si na míč ještě sáhl, následovat bude rohový kop.
    32. PADĚRA - 5:3
     
    32
    Česko právě vstřelilo branku!
    To snad není možné, v krátkém časovém sledu je tu další branka Česka! Tentokráte chyboval Jones, který se nechal snadným způsobem obrat o míč. K němu se dostal Koudelka, jenž před prázdnou brankou našel ONDŘEJE PADĚRU, který měl snadnou práci.
    31. DOUBRAVSKÝ - 4:3
     
    31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Aby toho nebylo málo, tak se naše reprezentace dostává do vedení! Sledovali jsme tvrdé zakončení v podání Pozníčka, jehož ránu brankář vyrazil pouze před sebe, kde byl s velice přesnou dorážkou připraven BOHUMÍR DOUBRAVSKÝ.
     
    30
    Česko začalo skutečně hodně aktivně. Svoboda se s vypětím všech sil přeci jenom dostal k zakončení, které skončilo na horní konstrukci branky.
     
    29
    Američané opět propadli při bránění útočné akce. Roztažení hry našlo na pravém křídle volného Hakla, kterému se nepovedlo přehodit brankáře Parda.
    28. PADĚRA - 3:3
     
    28
    Česko právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu tady máme vyrovnání! Američané tentokráte chybovali v rozehrávce, tu dokázal Kasal vypíchnout na zcela osamoceného ONDŘEJE PADĚRU, který okamžitým zakončeném propasíroval míč za brankáře.
    27. JELÍNEK - 2:3
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Opět snižujeme na rozdíl jediné branky! I naše reprezentace zahrávala standardní situaci, která nakonec doputovala k jednomu z hráčů, jenž na dlouhou nohu propasíroval míč na hlavu TOMÁŠE JELÍNKA, který hlavou zamířil přesně.
     
    27
    Hned v úvodu druhého poločasu se naše reprezentace činila. Bíro prověřil Parda, tentýž brankář se posléze prezentoval dalším úspěšným zákrokem.
     
    26
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který vyšel lépe našemu soupeři, jenž byl výrazně nebezpečnější. Američané udeřili hned ve třech případech, přičemž mohli udeřit i víckrát. Česko se celkem dlouho hledalo, nakonec kontaktní branka přišla krátce před koncem prvního poločasu, nicméně soupeř si vzal dvoubrankové vedení zpět.
     
    25+2
    První poločas skončil.
    25+2. CHILLES - 1:3
     
    25+2
    Američané právě vstřelili branku!
    V nastaveném čase je tu třetí branka soupeře! Američané totiž zahrávali standardní situaci, která byla rozehrána nakrátko. Míč nakonec putoval proti noze KRAIGU CHILLESOVI, jehož přízemní zakončení směřovalo mimo dosah Bíra.
     
    25
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
    25. KOUDELKA - 1:2
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme sníženo! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil JAN KOUDELKA, který vypálil na pravou stranu, zatímco Pardo se ke své konstrukci vydal příliš pozdě.
     
    24
    Pokutový kop po faulu na Svobodu!
     
    23
    S míčem si opět zahrál brankář Pardo, kterému se jako první nabídl jeden ze spoluhráčů. Američané propadli při bránění, Paděra ale vůbec nezakončil.
     
    22
    Do vyložené šance se dostal Sesay, který byl na zadní tyči zcela osamocen. Jednalo se hned o dva zákroky, Bíro jednoznačně drží náš celek.
     
    21
    Naše reprezentace rozehrávala rohový kop z pravé strany, o který se postaral Doubravský. Tomu se povedlo najít Levčíka, jehož rabona nebyla povedená.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Bohumír Doubravský (Česko).
    Žlutou kartu dostává Kraig Chilles (USA).
     
    19
    Nástřel měl zřejmě směřovat na Paděru, kterému se nepovedlo tečovat prudkou nabídku. Pardo si určitě oddychl, v tomto případě nemusel zasahovat.
     
    18
    Bíro nyní podržel svůj celek ve hře o vítězství, podařilo se mu zlikvidovat velice prudké zakončení. Následný nákop skončil v moci českého brankáře.
     
    17
    Na opačné straně se okamžitým způsobem pokoušel jednat Kasal, který placírkou výrazně minul branku. Pardo nemusel zasahovat, nyní bude vykopávat.
     
    16
    Na pořadu dne byla standardní situace pro soupeře. K rozehrávce se nakonec postavil Ruggles, jehož přízemní zakončení směřovalo zhruba metr vedle.
     
    15
    Česko kombinovalo hodně na riziko, avšak to nakonec prošlo. Do zajímavé pozice si dokázal seběhnout Šultes, jenž trefil pouze protihráče před sebou.
     
    14
    Hakl si několikrát vyměnil míč s Bírem, jenomže ani tentokráte jsme nesledovali nic nebezpečného. Sám na sebe to vzal Koudelka, kterého zastavil Jones.
    13. DOUBRAVSKÝ - 0:2
     
    13
    Američané právě vstřelili branku!
    Tohle začíná vypadat hodně špatně! Nejprve se k zakončení dostal Doubravský, jenomže neuspěl. Najednou jsme sledovali rychlou protiakci, přičemž Bíro vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel pohotový Bond, jehož rána směřovala do tyče, načež si vlastní branku vstřelil BOHUMÍR DOUBRAVSKÝ.
     
    12
    Žlutou kartu dostává James Togbah (USA).
     
    11
    Nakonec jsme sledovali úvodní žlutou kartu tohoto zápasu, kterou vyfasovala reprezentace Ameriky. Ta před malým momentem ubránila další akci soupeře.
     
    10
    Šultes neodhadl dopad míče, k němu se tak jako první dostal Sesay, jenž se málem natlačil před protihráče. Pořádně dostal naloženo také brankář Bíro.
     
    9
    Česko opět propadlo při bránění útočné akce soupeře, do zakončení se tak dostal Ubiparipovic, jehož ránu dokázal vykopnout jeden z pozorných protihráčů.
     
    8
    Američané nyní běželi tři proti jednomu obránci, nicméně tentokráte se Kunický musel činit. Na opačné straně jsme sledovali pohotové zakončení v podání Hakla.
     
    7
    Aby toho nebylo málo, tak se za naší obranou zjevil další z protihráčů, jenž z dobré pozice vypálil výrazně vedle branky. Kunický tak bude moci rozehrávat od své branky.
    6. TAYOU - 0:1
     
    6
    Američané právě vstřelili branku!
    Nakonec je z toho úvodní branka soupeře! Sledovali jsme dalekonosné autové vhazování, po kterém se do zakončení dostal Jones, jenž trefil pouze tyč. Od té se míč odrazil od FRANCKA TAYOUA, jenž zacílil do odkryté branky.
     
    5
    K pokutovému kopu se postavil Jones, který trefil pouze Kunického nohu. Následná dorážka opět skončila pouze na pozorném brankáři.
     
    4
    Nedovoleným zákrokem si pomohl Mařík, který fauloval v pokutovém území, bude z toho penalta. Kunický vystřídá v brance Bíra.
     
    3
    Kasal se dostal na polovinu soupeře, kde se ještě pokoušel najít některého ze svých spoluhráčů, avšak nakonec našel pouze Jonese. Česko bude vhazovat.
     
    2
    Úvodní rozehrávku si vzali na starost hráči USA, kteří budou v úvodním dějství hrát zleva doprava. Poprvé se k míči dostal také brankář soupeře.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Česká reprezentace je v tomto duelu obrovským favoritem, navíc bude obhajovat zlaté medaile z předešlého šampionátu. Češi se dostali do společné skupiny se Singapurem, Srbskem a Chile, což značilo celkem přijatelnou společnost. Česká reprezentace nakonec potvrdila roli favorita, dokonce vyhrála všechny tři zápasy, což znamenalo postup z té nejlepší možné pozice. Hned úvodní duel nabídl naprosto dominantní jízdu, Singapur totiž inkasoval hned sedmnáct branek, přičemž ani jednou sám neskóroval. Druhé skupinové klání rovněž nabídlo jasné vítězství, tentokráte si Česko porazilo poměrem 7:0 s Chile. Na konci skupinových bojů čekal nejtěžší soupeř, a sice Srbsko. Duel nakonec skončil vítězstvím 4:2, což znamenalo první pozici.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Mistrovství světa v malé kopané má za sebou skupinové boje, ve kterých naše reprezentace excelovala a v rámci osmifinále se utká s USA.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    David Suchý

    Branky: 25. Koudelka (pen.), 27. Jelínek, 28. Paděra, 31. Doubravský, 32. Paděra – 6. Tayou, 13. Doubravský (vla.), 25+2. Chilles, 37. Farber

    Karty:   20. Doubravský (CZE) – 12. Togbah (USA), 20. Chilles (USA), 48. Farber (USA)

    Neproměněná penalta: 5. Jones (USA), brankář Kunický zneškodnil


    Česko: Bíro, Kunický – Presl, Uhlíř, Kasal, Svoboda, Hakl, Šultes, Levčík, Paděra, Pozníček, Mařík, Koudelka, Jelínek, Doubravský
    USA: Pardo – Gurson, Togbah, Farber, Ubiparipovic, Bond, Jones (C), F. Tayou, Ruggles, Pittman, Hollimon, Elligwe, Sesay, Chiles, U. Tayou.
    bahis siteleri