Washington – Toronto 4:3 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Colorado 3:2 (po pr.)
Edmonton – Philadelphia 6:3 (kon.) | Anaheim – Buffalo 5:2 (kon.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
6:3 (2:1, 3:0, 1:2)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 17.10.2019, 03:45 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Jakub VORÁČEK - 6:3
     
    57:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci podruhé využívají přesilovou hru a opět kosmeticky korigují skóre! Konecny pomohl Couturierovi vyhrát vhazování přihrávkou na Girouxe. Hostující kapitán posunul puk na modrou, odkud Provorov nabil do pravého kruhu JAKUBU VORÁČKOVI a ten ranou golfákem uklidil kotouč k horní tyči. Asistence: Ivan Provorov, Claude Giroux.
     
    57:36
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jujhar Khaira.
     
    56:51
    Edmonton jasně kráčí za vítězstvím. Jedinou kaňkou na jeho výkonu jsou poměrně zbytečné fauly, kterým se teď v úponovém souboji s Twarynskim provinil Darnell Nurse.
    55:20 Oskar LINDBLOM - 6:2
     
    55:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Necelých pět minut před koncem je sníženo na čtyřgólový rozdíl! Jestli si někdo z hostů odnese alespoň trochu pozitivní myšlenky, tak to bude Jakub Voráček, kterému přistál na kontě druhý kanadský bod. Český útočník se ocitl na modré čáře a OSKAR LINDBLOM jeho střelu jemně protečoval za Koskinena, který mohl jenom doufat, že ho kotouč trefí. Asistence: Jakub Voráček, Justin Braun.
     
    48:23
    První větší potyčka byla důsledkem faulu Granlunda na Konecnyho, kterého krosčekem zezadu poslal na mantinel. Hostující útočník by měl být v pořádku a možná se i zapojí do přesilové hry.
    43:40 Brandon MANNING - 6:1
     
    43:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Velká lekce z efektivity ještě není u konce! Rafflovi se vymstila přihrávka naslepo, po které vyrazil do rychlého protiútoku Connor McDavid. Ten na levé straně nechal puk BRANDONU MANNINGOVI a domácí obránce pohotovou ranou z první prostřelil Elliotta. Pro kapitána Oilers je to už pátý bod! Asistence: Connor McDavid, Zach Kassian.
     
    40:45
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Patrick Russell – 2 min., hákování).
    36:26 Leon DRAISAITL - 5:1
     
    36:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nakonec i tato přesilovka Oilers končí gólem a o vítězi zápasu už asi nemusí být žádný pochyb. Brian Elliott se blýskl senzačním zákrokem proti Nugentu-Hopkinsovi, kterému sebral jistý gól po Nealově přihrávce napříč brankovištěm. Hostující gólman ale neudržel puk pod levým betonem, McDavid jej vydoloval a za brankou posunul na LEONA DRAISAITLA, jenž ukončil nepřehlednou skrumáž snadnou dorážkou. Asistence: Connor McDavid.
     
    35:06
    Minuty hrůzy pro Philadelphii neberou konce. Domácí jdou znovu do početní výhody, protože Carsen Twarynski v souboji u mantinelu fauloval vysokou holí.
     
    34:32
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Carter Hart, přichází Brian Elliott.
    34:32 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:1
     
    34:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Kanadský tým uniká už do třígólového vedení! Connor McDavid zasekl na pravém křídle a vrátil puk na modrou čáru Draisaitlovi. Jeho sražená přihrávka se s trochou štěstí dostala na RYANA NUGENTA-HOPKINSE a ten z levého kruhu s neskutečnou lehkostí vystřelil k horní tyči. Asistence: Leon Draisaitl, Connor McDavid.
     
    34:00
    McDavid si vybruslil z rohu hřiště a dobře načasoval přihrávku na Krise Russella, jehož dobrou šanci Hart vyrazil, jenže Couturier pak zahákoval o dorážku se snažícího Kassiana.
    32:34 Connor MCDAVID - 3:1
     
    32:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí dávají gól z ničeho, kterému vděčí nejrychlejšímu bruslaři v NHL! CONNOR MCDAVID nevypustil souboj o Krisem Russelllem vyhozený puk. Jednoznačně přebruslil Sanheima pak si ještě stihl nachystat forhendovou střelu nad pravý Hartův beton. Asistence: Kris Russell, Oscar Klefbom.
    14:52 Ethan BEAR - 2:1
     
    14:52
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers si po jednoduché akci berou ztracený náskok zpět! Ryan Nugent-Hopkins zavezl puk do útočného pásma a rychle ho předal na levou stranu. Z té James Neal našel ETHANA BEARA a utěšená střela zápěstím zapadla až za Hartova záda. Asistence: James Neal, Ryan Nugent-Hopkins.
    07:36 Jakub VORÁČEK - 1:1
     
    07:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté to sehráli podruhé úplně stejně a tentokrát se už mohou radovat z vyrovnání! Couturier ze zadního mantinelu nahrál do pravého kruhu Girouxovi, jehož střelu Koskinen betonem vykopl a na druhé straně číhající JAKUB VORÁČEK se z dorážky nemýlil. Pro českého útočníka je to vůbec první bod v sezóně! Asistence: Claude Giroux, Sean Couturier.
     
    07:09
    Už druhá početní výhoda pro muže v bílém. Rozhodčí neodpustili Markusi Granlundovi hákování Gostisbeherea ve středním pásmu.
     
    06:50
    Matt Benning spáchal obrovskou chybu v rozehrávce, když namazal Lindblomovi. Ten bez váhání vypálil, ale puk se od břevna odrazil do ochranné sítě.
     
    02:31
    Patrick Russell zahákoval Couturiera a nabídl hostům úvodní přesilovou hru!
    01:13 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    01:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to je snový úvod pro domácí tým, který se hned z první střely dostal do vedení! Samozřejmě u toho nechyběl Connor McDavid, který získal puk v útočném pásmu a z osy kluziště jej rozdal doprava na LEONA DRAISAITLA, jehož pokus zapadl přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Connor McDavid.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Draisaitl (McDavid), 15. Bear (Neal, Nugent-Hopkins), 33. McDavid (K. Russell, Klefbom), 35. Nugent-Hopkins (Draisaitl, McDavid), 37. Draisaitl (McDavid), 44. Manning (McDavid, Kassian) – 8. Voráček (Giroux, Couturier), 56. Lindblom (Voráček, Braun), 58. Voráček (Provorov, Giroux)


    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Benning, Manning, Klefbom (A), K. Russell, Nurse, Bear – Kassian, McDavid (C), Draisaitl – Neal, Nugent-Hopkins (A), Chiasson – P. Russell, Sheahan, Khaira – J. Archibald, M. Granlund, Jurčo.
    Philadelphia Flyers: Hart (35. Elliott) – Braun, Provorov, Niskanen, Sanheim, Gostisbehere, Hägg – J. van Riemsdyk, K. Hayes (A), Giroux (C) – Konecny, Couturier (A), Lindblom – Voráček, Laughton, Pitlick – Twarynski, M. Raffl, Bunnaman.

    Rozhodčí: Joannette, O´Rourke – Driscoll, B. Gawryletz

    Diváci: 17 107
    bahis siteleri