Havlíčkův Brod – Liberec 1:8 (kon.) | Č. Budějovice – Technika Brno 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 5:3 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 6:4 (kon.) | Plzeň – Chomutov 5:6 (1:2 po s.n.) | Přerov – Poruba 5:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 5:0 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Sparta – Hvězda Praha 3:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:5 (kon.) | Havířov – Zlín 0:2 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 2:5 (kon.)
Pardubice – Tábor 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:8 (0:3, 0:1, 1:4)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 17.10.2019, 16:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    56:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hráči zpod Ještědu nemají dostal a přidávají osmou branku. DAVID PUTZ se protáhl po pravé straně do pásma. Útočník hostů si sjel před Tučka a zkusil zakončit na levou tyč. Puk mu sjel z hole, a ten doklouzal za brankovou čáru mezi betony domácího gólmana! Asistence: Tadeáš Tůma a Martin Böhm.
     
    53:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólová exploze Šelem, která ukončuje snažení Havlíčkova Brodu! Filip Kříž nahrál na modrou čáru JAKUBU DVOŘÁKOVI. Obránce hostí využil zakrytého výhledu Kubíka a poslal puk do brány. Asistence: Filip Kříž a Lukáš Plos.
     
    52:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři předvedli rychlost, když v krátkém sledu přidávají další gól. Filip Kříž našel na pravém kruhu LUKA VODLANA. Útočník hostí pověsil kotouč do levého horního rohu! Asistence: Filip Kříž a Martin Böhm.
     
    51:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vyhráli buly a ihned zaveleli k dobývání havlíčkobrodské svatyně. Filip Kříž nabil JAKUBU MASAŘOVI, a ten přišpendlil puk pod horní tyč! Asistence: Filip Kříž a Jakub Dvořák.
     
    43:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod střílí branku naděje. Martin Zych nahrál na JAROSLAVA PRÁŠKA. Ten si krásným blafákem položil Čeňka Krátkého a bekhendovým blafákem dostal puk za pravý beton! Asistence: Martin Zych.
     
    39:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se dočkávají čtvrtého zásahu. Filip Kříž vyzval ke skórování LUKÁŠ MEISLA. Ten dostal přihrávku na hranici levého kruhu, odkud z první propálil přesouvajícího se Kubíka! Asistence: Filip Kříž.
     
    18:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Černá série Havlíčkova Brodu v prvních třetinách pokračuje. Lukáš Plos našel na pravé straně volného JAKUBA MASAŘE. Útočník hostů poslal na Kubíka nenápadnou ránu, která prošla až do sítě. Smolný okamžik maskovaného mladíka Brodu! Asistence: Lukáš Plos a Richard Patzelt.
     
    05:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá přesilovou hru k dvoubrankovému náskoku. Filip Kříž vypálil od modré a David Kubík jeho ránu vyrazil před sebe. Nejrychleji u odraženého kotouče byl LUKÁŠ PLOS, který trefil odkrytý kout brány! Asistence: Filip Kříž a Lukáš Meisel.
     
    02:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši otevírají gólový účet utkání. TOMÁŠ TRUNDA se dostal po levé straně do pásma. Útočník Tygrů se nacházel na levém kruhu odkud nechytatelnou ranou zápěstím trefil přesně nad pravý beton Davida Kubíka.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 44. Prášek (Zych) – 3. Trunda, 6. Plos (Kříž, Meisel), 19. Masař (Plos, Patzelt), 40. Meisel (Kříž), 52. Masař (Kříž, Dvořák), 53. Vodlan (Tůma, Böhm), 54. Dvořák (Kříž, Plos), 57. Putz (Tůma, Böhm)


    BK Havlíčkův Brod: Kubík (54. Tuček) – Jakubec, Besmák, Zych (C), Doležal, Kuchta, Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Rauš (A), Janko, T. Holenda, D. Krejčí, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Franc) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Tůma – Putz, Vodlan, Hois, Trunda (C), Jenčovský (A), Kříž, Plos, Masař, Jobek
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Tomáš Krejčí, Erik Berger
    bahis siteleri