Švýcarsko – Finsko 6:10 (kon.) | Česko – Švédsko 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Švýcarsko
6:10 (2:5, 1:3, 3:2)
Finsko
Neděle 20.10.2019, 14:30 • UNYP Aréna • Euro Floorball Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
     
    59:00
    Poslední minuta do konce zápasu!
     
    57:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ovšem Suomi se prosazuje a střílí dnes už desátou branku! Parádní ofenzivní podívaná zde v UNYP Aréně. SARA PIISPAOVÁ sice hledala svým pasem spoluhráčku, jež by už byla u branky, ale její přihrávku si do sítě srazila švýcarská hráčka. Asistence: Mia Karjalainenová.
     
    57:14
    Švýcarsko to zkouší v šesti!
     
    56:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jenže po nádherné akce Švýcarek to je zase o tři góly! Švýcarsko nyní naprosto rozebralo obranu Finek. Finální přihrávka šla od Rüttimannové na MICHELLE WIKIOVOU, která před sebou měla prázdnou síť. Asistence: Corin Rüttimannová.
     
    55:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tady je navíc rozhodnuto! SARA PISPAAOVÁ totiž dostala skvělou přihrávku do brankoviště, kde jí stačilo nastavit hokejku a mohla se jít radovat se spoluhráčkami! Asistence: Milla Nordlundová.
     
    52:47
    Lampinenová je na hřišti!
     
    52:11
    K němu se postavila Meri-Helmi Hoynalaová. Ovšem neproměnila ho! Heiniová podržela svůj tým, když se dotkla míčku. Finka poté sice míček do sítě dostala, ale to už bylo pozdě!
     
    52:11
    Trestné střílení pro Finsko!
     
    50:47
    Vyloučení v týmu Finsko (Lampinenová – 2 min., Držení).
     
    48:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak přichází trest, Švýcarsko prohrává už jen o tři branky! Po střele totiž zůstal míček jen v brankovišti, kde se nejrychleji zorientovala MICHELLE WIKIOVÁ, jež doklepla míček do sítě! Asistence: Alexandra Fricková.
     
    45:06
    Švýcarsko sice vstřelilo branku, jenže ta není uznána! Nejspíše tam totiž přišlo nějaké přistrčení do gólmanky, která padla , zatímco švýcarská hráčka povedeným bekhendem dostala míček do sítě, Sudí ovšem rezolutně rozpažil, a tak je to stále o čtyři góly.
     
    43:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A ještě vykřesaly naději, protože střílí gól! Corin Ruttimannová vypálila a Nieminenová míček vyrazila jen vedle sebe, možná to byl někdo před brankou. Tam však byla připravená ISABELLE GERIGOVÁ, která míček doklepla do sítě. Asistence: Corin Ruttimannová.
     
    42:17
    To o chvilku později už to těžký zákrok byl, navíc úspěšný! Oona Kauppiová se dostala ke střele z výhodné pozice a mířila na zadní tyč. Švýcarská brankářka předvedla dobrý zákrok rukou!
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    38:00
    Corin Rüttimannová mohla vrátit svému týmu ještě nějakou naději! Šla totiž sama na brankářku, předvedla kličku, ale Nieminenová předvedla opravdu skvělý zákrok!
     
    37:44
    Finsko nadále ale hraje s míčkem a byla z toho veliká šance! Veera Kauppiová dostala přihrávku taktéž na stranu, ovšem její rána jen orazítkovala horní tyčku!
     
    36:42
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Tanja Stellaová – 2 min., Bránění ve hře).
     
    32:46
    Další obrovská šance! Nathalie Spichigerová vystřelila a překonala finskou gólmanku. Míček už skákal do sítě, jenže finská obránkyně ukázala přehled a odpálila ho mimo nebezpečí.
     
    31:44
    Přesto mohlo přijít snížení jako blesk z čistého nebe! Michelle Wikiová vyslala dobrou ránu bekhendem, jelikož jí nic jiného nezbývalo. Tato střela jen prolétla okolo tyčky!
     
    28:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Wow, další branka, znovu ve švýcarské síti, tady to začíná vypadat na debakl! Milla Nordlundová poslala míček na branku. Tam byla nejaktivnější SARA PIISPAOVÁ, jež ho doklepla do sítě. Asistence: Milla Nordlundová.
     
    28:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jenže stačí chvilka a už je to o čtyři góly! JENNA SAARIOVÁ se vytočila s míčkem do dobré střelecké pozice a nedala Heiniové šanci! Asistence: Veera Kauppiová.
     
    26:18
    Nathalie Spichigerová odvedla skvělou práci, díky které se dostala až do obrovské šance! Míček jí ale při střele sjel z hokejky, a tak její zakončení vůbec nebylo důrazné.
     
    24:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesně o minutu později už je to zase o tři góly, to jsou parádní brankové hody v tomto utkání. Gerigová našla na středu hřiště ALEXANDRU FRICKOVOU, jejíž rána z první rozvlnila síťku! Asistence: Isabelle Gerigová.
     
    23:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Který o chvilku později také přichází, Finsko zase vede o čtyři góly! Valleniusová našla u mantinelu MILJU-MARIU SAARIKOSKIOVOU, která procpala míček někde okolo tyčky! Asistence: Mia Valleniusová.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny!
     
    16:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují! Švýcarsko získalo míček na útočné polovině, načež přišel pas na Ruttimannovou, ta sice ze skvělé pozice trefila jen tyčku, ale míček se odrazil přesně k ISABELLE GERIGOVÉ, která před sebou měla prázdnou síť. Asistence: Corin Ruttimannová.
     
    16:08
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba na straně Finska končí brankou! Hoynalaová totiž našla svou přihrávkou jen MARGRIT SCHEIDIGGEROVOU, která si se šancí poradila bravurně a nedala finské gólmance šanci! Bez asistence.
     
    15:52
    Heinenová nyní zachránila svůj tým od další inkasované branky! To jsou šílená okna, které má Švýcarsko ve své obraně.
     
    13:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Wow, se Švýcarkami to vůbec nevypadá dobře! MIA KARLJALAINENOVÁ vypálila a její střela zapadla až do branky. Vypadalo to, že byla i možná trochu tečována. Bez asistence.
     
    11:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už začíná zavánět debaklem, Finsko vede po jedenácti minutách o čtyři góly! Oona Kauppiová našla před brankou úplně volnou VEERU KAUPPIOVOU, která neměla problémy dostat míček do sítě. Asistence: Oona Kauppiová.
     
    10:57
    Taky z toho byla další dobrá šance, kdy jsme klidně mohli vidět další gól! Veera Kauppiová dostala přihrávku do strany, ale doslova jen trefila ruku švýcarské brankářky.
     
    09:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A o necelou minutu je to už o dva góly! Tak nakonec přece jen branky uvidíme, snad to tímto nebude končit! Jeena Saariová našla volnou OONU KAUPPIOVOU, která si před gólmankou poradila. Asistence: Jeena Saariová.
     
    08:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jenže stačí jedna rychlá akce a už je to o dvě branky! Inka Lampinenová našla parádním krosem volnou SANNI NIEMINENOVOU, která si s touto situací poradila na jedničku a trefila odkrytou část branky. Asistence: Inka Lampinenová.
     
    07:09
    Veera Kauppiová mohla navýšit náskok svého týmu na dvě branky! dostala přihrávku za obranu a pálila z otočky na zadní tyč. Heininová však předvedla skvělý zákrok a udržela míček mezi rukou a tělem!
     
    02:20
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Dnes se celkem daří rychlým brankám, Suomi vede po dvou minutách! Hamalainenová získala míček na středu hřiště. Táhla celý protiútok, načež naservírovala míček na hokejku SARY PIISPAOVÉ, která měla jednoduchou pozici. Asistence: Suvi Hamalainenová.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 17. Scheidiggerová, 17. Gerigová (Ruttimannová), 25. Fricková (Gerigová), 44. Gerigová (Ruttimannová), 49. Wikiová (Fricková), 57. Wikiová (Ruttimannová) – 3. Piispaová (Hamalainenová), 9. S. Nieminenová (Lampinenová), 10. O. Kauppiová (Saariová), 12. V. Kauppiová (O. Kauppiová), 14. Karjalainenová, 24. Saarikoskiová (Valleniusová), 29. Saariová (V. Kauppiová), 29. Piispaová (Nordlundová), 56. Piispaová (Nordlundová), 58. Piispaová (Karjalainenová)


    Švýcarsko: Heiniová (Schmidová) – Gredigová, Stellaová, Reinhardová, Martiová, Mischlerová, Fricková, Liechtiová – Gameprliová, Spichigerová, Scheidiggerová, Wikiová, Gerigová, Ruttimannová, Hintermannová, Cattaneová, Zwinggiová, Suterová, Rossierová.
    Finsko: K. Nieminenová (Siltanenová) – Manninenová, Karjalainenová, S. Nieminenová, Tornqvistová, Sallstromová, Valleniusová, Lampinenová – Piispaová, Hamalainenová, Hoynalaová, Homiová, Ahoová, Sundstromovu, O. Kauppiová, V. Kauppiová, Nordlundová, Saarikoskiová, Saariová.

    Rozhodčí: Martin Reichelt a Tomáš Kostínek
    bahis siteleri