Chabarovsk – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | Kunlun – Soči 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 5:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:6 (0:2, 1:1, 0:3)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 21.10.2019, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Zbytek zápasu se odehraje ve čtyřech na obou stranách. Dvouminutové tresty za hrubost dostali Maxim Berezin a Dmitrij Voronkov.
     
    55:11
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Vladislav Gross, přichází Leonid Fomin.
    55:11 Mikael WIKSTRAND - 1:6
     
    55:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars po deseti vteřinách využívá doslova darovanou přesilovou hru a zvyšuje už na rozdíl pěti branek. Jednoduchou přesilovkovou souhru završil gólovou střelou od modré čáry MIKAEL WIKSTRAND. Asistence: Justin Azevedo, Matthew Frattin.
     
    55:00
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Pavel Dacjuk.
    53:24 Stanislav GALIJEV - 1:5
     
    53:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Trochu odevzdaně působící Avtomobilist kapituluje i popáté! Zaripov vychytralou zadovkou posadil puk na hokejku rozjetého Jarulina, který okamžitě přihrával z pravého křídla a Gross nenašel odpověď na střelu z první od STANISLAVA GALIJEVA. Asistence: Danis Zaripov.
    47:08 Emil GALIMOV - 1:4
     
    47:08
    Kazaň vstřelila branku!
    Necelých třináct minut před koncem už je asi definitivně rozhodnuto! Andrej Pedan při akci tři na dva projel do útočného pásma a po hezké kličce shodil puk doprava na EMILA GALIMOVA, na jehož rychlou střelu nedokázal Gross nijak zareagovat. Asistence: Andrej Pedan.
     
    40:16
    Justin Azevedo podrazil jednoho z protihráčů a domácí budou hrát více než půlminutu v pěti proti třem!
     
    38:42
    Mikael Wikstrand odhodil na mantinel Bělousova, který pospíchal za volným kotoučem. Bylo to posouzeno jako držení a následuje přesilovka Avtomobilistu.
     
    35:31
    Po odpískání se před Grossem dostali do menšího křížku Alexej Vasilevskij a Dmitrij Voronkov, kteří shodně dostali dvě minuty za krosček.
    26:22 Justin AZEVEDO - 1:3
     
    26:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Bílozelení si berou zpět dvougólový náskok! Byla to trochu šťastná situace, neboť Petrovův původní úmysl nevyšel. Přihrávka z úrovně brankové čáry ale propadla před levý kruh a Wikstrandovu střelu zápěstím dokázal lehce protečovat za Grossova záda kanadský útočník JUSTIN AZEVEDO. Asistence: Mikael Wikstrand, Kirill Petrov.
     
    23:31
    Domácí mohou zaútočit na vyrovnání ve své první přesilovce! Za hákování Macka míří na trestnou lavici Andrej Pedan.
    20:52 Nikita TRJAMKIN - 1:2
     
    20:52
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Parádní individuální představení také na straně Avtomobilistu, který díky němu dokonce snižuje na 1:2! Ofenzivně laděný obránce NIKITA TRJAMKIN nabral rychlost na vlastní polovině a poté, co kličkou překonal také Judina, stál už jenom před Reidebornem, který hostující tým rovněž od inkasovaného gólu neuchránil. Bez asistence.
     
    12:21
    Nikita Trjamkin vysekl hůl z rukou Vladimira Tkačjova. Kazaň si tak poprvé vyzkouší hru v početní převaze.
    08:57 Danis ZARIPOV - 0:2
     
    08:57
    Kazaň vstřelila branku!
    V deváté minutě vedou hosté už o dva góly! Bodrov po nepřesné střele Mamkina propadl u útočné modré čáry a pak už se nestíhal vrátit s protiútokem dvou na jednoho, který zprava zakončil přesnou střelou zápěstím DANIS ZARIPOV. Bez asistence.
    04:08 Oleg LI - 0:1
     
    04:08
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté ze hned z prvního útoku dostávají do vedení! Michail Gluchov byl na zadním mantinelu zdvojený, ale kotouč se šťastně odrazil před branku, kde si OLEG LI vyměnil přihrávky s Osnovinem a střelou zblízka zaznamenal gól hned ve svém prvním utkání za Kazaň. Asistence: Vjačeslav Osnovin, Michail Gluchov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 21. Trjamkin – 5. O. Li (Osnovin, M. Gluchov), 9. Zaripov, 27. Azevedo (Wikstrand, K. Petrov), 48. E. Galimov (Pedan), 54. Galijev (Jarullin, Zaripov), 56. Wikstrand (Azevedo, Frattin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Gross (56. Fomin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Trjamkin, Berezin, D. Bodrov (A), Mamkin, Valitov – Golyšev, Macek, Dawes (C) – Sexton, Holland, Litovčenko – Setdikov, Dacjuk (A), Bělousov – Suslov, Obidin, Kučerjavenko – A. Garejev.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Wikstrand, Jarullin, Ljamkin, Judin, Chenkel, Pedan, Žuravljov – K. Petrov, Cormier, Azevedo (A) – Zaripov (C), Galimov, Galijev – Voronkov, Osnovin, O. Li – Frattin, Tkačjov (A), E. Galimov – M. Gluchov.

    Rozhodčí: Birin, Romaško – Bersenjov, Judin

    Diváci: 5 435
    bahis siteleri