Chabarovsk – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | Kunlun – Soči 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 5:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 21.10.2019, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Konstantin OKULOV - 5:2
     
    59:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Darovaný gól, který zápasu dává jistotu vítězství! Damir Žafjarov přihrával na modrou čáru, jenže kotouč vypíchl před Genowayem KONSTANTIN OKULOV. Jeho následné zakončení z levé strany už zamířilo do opuštěné klece. Bez asistence.
    52:12 Nikita NESTĚROV - 4:2
     
    52:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí kapitán se podruhé směje a dnes je to jeho střelecké představení! Linden Vey prohodil puk před branku, kam si najel NIKITA NESTĚROV, jenž si stáhl puk na bekhend a rychle zakončil po ledě do protipohybu brankáře. Asistence: Linden Vey a Michail Grigorenko.
    45:07 Georgij MIŠARIN - 3:2
     
    45:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo přestalo ve třetí části hrát a je podruhé potrestáno! Z vrcholu levého kruhu se napřáhl GEORGIJ MIŠARIN, jenž schoval pokus za Alexeje Marčenka a zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Michail Varnakov.
    42:21 Paul SZCZECHURA - 3:1
     
    42:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Darovaná branka a také Nižnij Novgorod se prosazuje v početní výhodě! Bogdan Kiselevič posunul puk podél hrazení, ovšem zastavil jej Stanislav Bočarov. Hostující útočník přihrál rychle před branku, kde se nacházel pohotový PAUL SZCZECHURA. Jeho pokus proletěl brankáři mezi rukou a tělem až do pokladnice. Asistence: Stanislav Bočarov.
    29:09 Jiří SEKÁČ - 3:0
     
    29:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo vybojovalo kotouč v neutrální zóně a rychle přešlo do akce. Michail Grigorenko prohodil obránce a našel českého útočníka. JIŘÍMU SEKÁČOVI zakončení sice nesedlo, přesto zapadlo k pravé tyči. Asistence: Michail Grigorenko a Linden Vey.
    19:10 Linden VEY - 2:0
     
    19:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A ještě tu máme branku do šatny a vedení favorita už je dvoubrankové! Jiří Sekáč vybojoval puk, kterého se následně zmocnil LINDEN VEY, jenž přihrál na osu, kde se nacházel Mat RobinsonKanadská spolupráce dál pokračovala a Vey pak neodmítl trefit prázdnou branku. Asistence: Mat Robinson.
    02:59 Nikita NESTĚROV - 1:0
     
    02:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA od úvodu zápasu plní roli favorita, jelikož se rychle dostalo do vedení. Kotouč od mantinelu zamířil na modrou čáru, odkud přesilovou hru využil NIKITA NESTĚROV. Jeho pokus letěl přesně k pravé tyči. Asistence: Michail Grigorenko a Maxim Mamin.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Nestěrov (Grigorenko, Mamin), 20. Vey (M. Robinson), 30. Sekáč (Grigorenko, Vey), 53. Nestěrov (Vey, Grigorenko), 60. Okulov – 43. Szczechura (Bočarov), 46. Mišarin (Varnakov)


    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – M. Robinson, Naumenkov, Marčenko, Kiselevič, Nestěrov, Blažijevskij, A. Romanov – Grigorenko, Vey, Sekáč – Okulov, Kalinin, Al. Popov – Tělegin, Světlakov, Slepyšev – Tolčinskij, P. Karnauchov, Mamin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Orlov, Aljajev, Zborovskij, Ch. Genoway, Mišarin, Meljakov, Minejev – Varnakov, Schroeder, Žafjarov – Šenfeld, Q. Howden, Bočarov – Urakov, D. Iljin, Verjajev – Gončaruk, Belevič, Szczechura.

    Rozhodčí: Raming, Judakov – Bitjukov, Ponomarjov

    Diváci: 7 648
    bahis siteleri