Novosibirsk – Viťaz 4:1 (kon.) | Ufa – Omsk 1:2 (1:3 po s.n.) | Jokerit – Spartak Moskva 2:3 (kon.)
Minsk – Barys 1:2 (2:3 po s.n.) | Petrohrad – Nižněkamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 22.10.2019, 14:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    56:35
    Konstantin Alexejev je na ledě!
     
    54:35
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Konstantin Alexejev – 2 min., hákování).
    54:06 Viktor KOMAROV - 4:1
     
    54:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže toto přečíslení dost možná rozhodně utkání definitivně! Leo Komarov nahrál svému spoluhráči. Jevgenij Česalin už ale nebyl ve výhodně pozici, tak puk vrátil zpět na hokejku LEO KOMAROVA, jenž měl před sebou odkrytou síť. Asistence: Jevgenij Česalin.
     
    50:39
    Tohle už bylo nebezpečné a mohlo to být jen o gól! Ville Lajunen vypálil od modré, kdy se kotouč poté válel před brankou, ale Alexandr Sjomin ho nedokázal zamést do sítě.
     
    45:27
    Svjatoslav Grebenščikov měl z ničeho nic zajímavou šanci! Jeho střela byla totiž ještě tečována hokejkou a Harri Säteri měl štěstí, že puk šel do boční sítě! Lapačku měl úplně jinde.
     
    41:55
    A mohli už klidně prohrávat o tři! Domácí se totiž dostali do přečíslení dva na jednoho, ale Pjotr Kočetkov předvedl parádní přesun!
    40:00 Alexej MAKEJEV - 3:1
     
    40:00
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Neskutečné, vteřinu před koncem druhé třetiny totiž hosté využívají přesilovou hru a stahují náskok svého soupeře zase na dvě branky! ALEXEJ MAKEJEV dostal přihrávku na střed hřiště, kde neměl moc času. Proto zkusil střelu nad beton, a ta skončila v síti! Asistence: Alexandr Sjomin.
     
    39:12
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Andrej Jermakov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
    38:31 Mikael RUOHOMAA - 3:0
     
    38:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    A vymyslí branku! Domácí tak vedou už o tři góly a míří za vítězstvím v základní hrací době. Střelu domácího hráče vyrazil gólman hostí jen před sebe, kde kotouč sebral MIKAEL RUOHOMAA, jenž propálil Kočetkova mezi rukou a tělem.
     
    37:27
    Alexandr Šarov nyní mohl využít přesilovou hru! Dostal krásnou přihrávku zpoza branky, ovšem Pjotr Kočetkov mu zmenšil úhel a střelu zastavil!
     
    36:49
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jevgenij Katičev – 2 min., podrážení).
     
    35:15
    Hosté hrají v pěti!
     
    30:15
    Střídání v týmu HC Viťaz Moskevská oblast: ze hřiště odchází Ilja Ježov, přichází Pjotr Kočetkov.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ilja Ježov – 5 min., bodnutí koncem hole + osobní trest do konce utkání, bodnutí koncem hole). Trest odpyká Jevgenij Mons.
     
    29:35
    Juuso Puustinen mohl navýšit náskok svého týmu na tři branky! Dostal totiž přihrávku na střed hřiště do ideální pozice, ale Ilja Ježov se proti jeho střele mezi ruku a tělo vytáhl!
     
    28:47
    Jegor Milovzorov je na ledě!
     
    26:47
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jegor Milovzorov – 2 min., hákování).
     
    25:48
    No, opravdu perné chvilky nyní prožíval Ilja Ježov! Ten už byl překonán, ovšem kotouč se zastavil v brankovišti, odkud ho jeho spoluhráč odpálil zpět do hřiště!
    23:03 Jukka PELTOLA - 2:0
     
    23:03
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskurychle využitá přesilová hra a domácí vedou už o dva góly! JUKKA PELTOLA dostal parádní přihrávku na tyč, kde se nemohl mýlit. Krásná přesilovková akce, to vypadalo jako nacvičený signál. Asistence: Juuso Puustinen.
     
    22:57
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexandr Sjomin – 2 min., podrážení).
    21:40 Dmitrij SAJUSTOV - 1:0
     
    21:40
    Sibir právě vstřelil branku!
    jenže po rychlém přečíslení je to vůbec nemusí mrzet, Sibir jde krátce po začátku třetiny do vedení! Jegor Milovzorov táhl celou akci, načež předložil puk DMITRIMU SAJUSTOVOVI, který měl jednoduchou pozici, a to trefit úplně prázdnou branku. Asistence: Jegor Milovzorov.
     
    19:00
    Minuta do konce první části!
     
    08:00
    A Novosibirsk mohl jít do vedení, ale stejně jako před tím ani teď neskončila jeho šance brankou. Znovu z toho bylo přečíslení, které vzal domácí hráč na sebe, ale trefil jen soupeře.
     
    06:30
    Sibir hraje v plném počtu!
     
    03:13
    Jevgenij Česalin si mohl zapsat první branku v dnešním utkání! Ujel se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho, ale jeho ránu Ilja Ježov vyrazil vyrážečkou!
     
    02:30
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů + 2 min. pro hráčskou lavici, zdržování hry / pozdní nástup). Trest odpyká Viktor Komarov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 22. Sajustov (Milovzorov), 24. J. Peltola (Puustinen), 39. Ruohomaa, 55. V. Komarov (Česalin) – 40. Makejev (A. Sjomin)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov, Jokipakka, K. Alexejev, Jermakov, Ilja Morozov, Timašov, Pastuchov, Chabarov – Ruohomaa, Michajlov, Puustinen – Sajustov, Milovzorov, Šarov – V. Komarov, Česalin, J. Peltola – Torčeňuk, Kazakov, Romancev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (31. Kočetkov) – Voronkov, Jeřábek, V. Lajunen, Golovkov, Katičev, Šinkevič, Pylenkov – Byvalcev, A. Sjomin, Makejev – Jormakka, Jo. Nättinen, M. Aaltonen – Varfolomejev, Mons, P. Černov – Grebenščikov, Laričev, Mojsejev – Gončarov.

    Rozhodčí: Ansons, Morozov – Galimov, Kuprijanov

    Diváci: 5220
    bahis siteleri