Šachtar – Dinamo Záhřeb 2:2 (kon.) | Atlético – Leverkusen 1:0 (kon.) | Club Brugge – PSG 0:5 (kon.)
Galatasaray – Real Madrid 0:1 (kon.) | Tottenham – CZ Bělehrad 5:0 (kon.) | Olympiakos – Bayern 2:3 (kon.)
Manchester City – Atalanta BC 5:1 (kon.) | Juventus – Lok. Moskva 2:1 (kon.)
konec
Manchester City
5:1 (2:1)
Atalanta Bergamo
Úterý 22.10.2019, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Luis Muriel si výborně pokryl balon, a tak jej Nicolás Otamendi (Manchester City) musel ve skluzu faulovat. Zkušený obránce vůbec neprotestuje proti žlutému kartónku.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hráč ještě tři minuty nad rámec normální hrací doby. V nastavení se mohl prosadit Remo Freuler, jehož pokus mířil na domácího gólmana.
    83. Červená karta po 2. žluté
     
    83
    Philip Foden (Manchester City) zatáhl za ruku pronikajícího Martena de Roona. Mladičký záložník tak viděl druhou žlutou, po které se musel odbavit ze zeleného pažitu. Vyloučení se nelíbí Sergii Agüerovi, který zbytečně diskutuje.
     
    76
    Trochu přísnou žlutou kartu viděl Philip Foden (Manchester City), který zastavil rukama soupeře ve středovém kruhu.
    75. Raheem Sterling (MAC)
     
    75
    Mohl dát čtvrtý gól vsítit Raheem Sterling, který šel sám na brankáře! Autor hattricku se snažil vystřelit podél brankáře, ale balon proletěl jen těsně vedle pravé tyče.
     
    73
    Po rychlém přechodu se na levé straně ocitl Ruslan Malinovskyj. Jeho pokus z velkého úhlu byl sražen na rohový kop. Po centru se k hlavičce dostal Mario Pašalić, jehož pokus mířící do spodního rohu branky vyrazil Ederson.
     
    72
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Josip Iličić, přichází Hans Hateboer.
     
    71
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Benjamin Mendy, přichází João Cancelo.
    69. Raheem STERLING - 5:1
     
    69
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Pierluigi Gollini nejprve nohou vychytal Sergia Agüera. Ovšem akce trvala dál a skončila další brankou! Rijád Mahríz vyslal míč před branku, kam si naběhl RAHEEM STERLING, jenž nastavil nohu a mohl se běžet radovat z hattricku. Asistence: Rijád Mahríz.
     
    67
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kevin De Bruyne, přichází Nicolás Otamendi.
    64. Raheem STERLING - 4:1
     
    64
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Další výpad končí čtvrtým zásahem anglického favorita! Ilkay Gündoğan vyslal přihrávku mezi obránce, kam se vydal RAHEEM STERLING. Čtyřiadvacetiletý fotbalista zamířil do šestnáctky, kde se rychlým výpadem zbavil Rafaela Tolóia a pak zamířil k tyči. Asistence: Ilkay Gündoğan.
     
    63
    Dalším potrestaným hráčem je Kevin De Bruyne (Manchester City), který se rukou ohnal po soupeři, jehož dlaní udeřil do obličeje. Belgický reprezentant se na hlavního sudího zlobí.
    58. Raheem STERLING - 3:1
     
    58
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Italská obrana byla při třetím gólu rozebrána do posledního šroubku! Rijád Mahríz vysunul na pravé straně nabíhajícího Kevina De Bruyneho, který v šestnáctce posadil na zadek soupeře. Belgičan pak přihrál před branku, odkud mohl zakončit Philip Foden, který ještě našel lépe postavené RAHEEMA STERLINGA. Právě on byl hráčem, jenž poslal balon pod horní tyč. Asistence: Philip Foden.
     
    46
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andrea Masiello, přichází Mario Pašalić.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Luis Muriel.
     
    45
    Za šestnáctkou číhal Kyle Walker, který neváhal ani vteřinu a do míče se opřel. Pokus letěl k levé tyči, kam se natáhl Pierluigi Gollini. Jeho další zákrok znamená další roh pro Citizens.
     
    41
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Rodri, přichází John Stones.
    38. Sergio AGÜERO - 2:1
     
    38
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Také druhý pokutový kop končí brankou a hlavně otočením průběžného stavu na stranu anglického celku! SERGIO AGÜERO si vybral levou stranu branku, kam se také vydal Pierluigi Gollini, který na míč nedosáhl.
    38. Penaltový zákrok
     
    38
    Pokutový kop pro City! Raheem Sterling se vydal do šestnáctky, kde si trochu neohrabaně počínal Andrea Masiello (Atalanta BC), který trefil soupeře do nohy.
    34. Sergio AGÜERO - 1:1
     
    34
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Stý zápas v evropských pohárech a šedesátý gól pro argentinskou hvězdu! Raheem Sterling vyslal míč před branku, kam si naběhl SERGIO AGÜERO, jenž poslal balon za brankovou čáru. Situaci hodně podcenil Berat Djimsiti, který autora gólu pustil do velké příležitosti. Asistence: Raheem Sterling.
    28. Ruslan MALINOVSKYJ - 0:1
     
    28
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Aktivita italského celku je odměněna první brankou! K pokutovému kopu se postavil RUSLAN MALINOVSKYJ, jenž si vybral zakončení k levé tyči. Ederson situaci špatně vyhodnotil a vydal se na druhou stranu branky.
    27. Penaltový zákrok
     
    27
    Pokutový kop pro italské mužstvo! Josip Iličić chtěl vniknout do šestnáctky, kde ho na kraji fauloval Fernandinho (Manchester City). Domácí kapitán vůbec neprotestuje.
     
    25
    A do třetice Sergio Agüero, který dnes hraje sté utkání v evropských pohárech! Philip Foden unikl soupeři na pravé straně a přihrál do druhé vlny, jenže střelec z povolání branku přestřelil.
    24. Sergio Agüero (MAC)
     
    24
    Za hranicí šestnáctkou si míč na pravou nohu hodil Sergio Agüero, jehož pokus mířil do pravého spodního rohu branky. Ovšem Pierluigi Gollini balon vyrazil konečky prstů na rohový kop.
     
    23
    A znovu se City hnalo do akce a bylo opravdu blízko! Raheem Sterling vnikl do šestnáctky, kde viděl nabíhajícího spoluhráče. Ovšem Sergio Agüero přihrávku jen těsně přestřelil.
    12. Timothy Castagne (ABC)
     
    12
    Po pěkné kolmice zamířila mezi obránce na levou stranu, kde byl aktivní Robin Gosens. Jeho centr mířil do nebezpečné pozice, kam si nabíhal atakovaný Timothy Castagne, jehož hlavička šla nad břevno.
     
    10
    Pozdě do souboje přispěchal Andrea Masiello (Atalanta BC), který ve skluzu trefil belgického reprezentanta. Hostující hráč je tak dalším hříšníkem v utkání.
     
    4
    Hned v úvodu zápasu je potrestán Benjamin Mendy (Manchester City), který to přehnal s agresivitou. Domácí hráč skluzem zaútočil na stojnou nohu Josipa Iličiće.

    Michal Luxa

    Branky: 34. Agüero (Sterling), 38. Agüero (pen.), 58. Sterling (Foden), 64. Sterling (Gündoğan), 69. Sterling (Mahríz) – 28. Malinovskyj (pen.)

    Karty:   4. B. Mendy (MAC), 63. De Bruyne (MAC), 76. Foden (MAC), 90+2. Otamendi (MAC) – 10. A. Masiello (ABC)   83. Foden (MAC)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:12.
    Manchester City: Ederson – Walker, Fernandinho (C), Rodri (41. Stones), B. Mendy (71. Cancelo) – De Bruyne (67. Otamendi), Gündoğan, Foden – Mahríz, Agüero, Sterling.
    Náhradníci: Bravo – Cancelo, Jesus, Otamendi, B. Silva, D. Silva, Stones.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Djimsiti, A. Masiello (46. Pašalić) – Castagne, de Roon, Freuler, Gosens – Malinovskyj – Iličić (72. Hateboer), A. Gómez (C) (46. Muriel).
    Náhradníci: Sportiello – Barrow, Hateboer, Ibañez, Muriel, Pašalić, Arana.

    Rozhodčí: Orel Grinfeld – Roy Hassan, Idan Yarkoni (všichni ISR)

    Diváci: 49 308
    bahis siteleri