PZ Kladno – HC Litvínov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Sparta – Kobra 6:1 (kon.)
Vítkovice – Vsetín 5:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 5:1 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 2:5 (kon.)
Přerov – HK MD Šumperk 6:1 (kon.) | Třinec – Havířov 2:5 (kon.) | Jihlava – Liberec 2:6 (kon.)
Chomutov – Hvězda Praha 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Poruba 12:0 (kon.) | Olomouc – Zlín 4:3 (kon.)
Tábor – Technika Brno 5:6 (po pr.) | Pardubice – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
12:0 (3:0, 2:0, 7:0)
HC RT TORAX Poruba
Čtvrtek 24.10.2019, 17:45 • DRFG arena • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    59:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže namísto čestného úspěchu Poruby se dostavuje hořká dvanáctka pro hosty! Šalé vyslal do samostatného úniku MARTINA PIGLA a ten povedenou brankou navyšuje debakl ostravského celku. Asistence: Eduard Šalé.
     
    58:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá další přesilovou hru! Po přihrávce Sedláčka se dokázal trefit ALEX SEVER. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    54:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je to tady! Kometa se dočkala dvouciferného počtu branek. Demontáž porubské obrany měla na svědomí elitní formace Komety. Sever našel na levém kruhu JAKUBA BRABENCE, jenž se ve své koncovce nemýlil. Asistence: Alex Sever.
     
    53:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa útočí na dvouciferný počet branek! Devátý zásah má na svědomí ROMAN OTAVA, jenž šikovně tečoval nahození od modré čáry v podání Řeháka. Asistence: Jaroslav Řehák.
     
    42:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa je k nezastavení! Další branku přidává MATĚJ PRČÍK, jenž střelou z mezikruží překonal Drabčíka s pomocí tyče. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    41:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa pokračuje v kanonádě! Rozehrávku Pourby zachytil Otava a po jeho přihrávce trefil kotouč ze vzduchu TOMÁŠ VYROUBAL. Asistence: Roman Otava.
     
    40:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla nádherná akce v podání brněnské Komety! Vše začala v obranném pásmu u Sedláčka, jenž vyslal křižnou přihrávkou na levé křídlo Severa, ten pak předložil kotouč před branku, kam si najel PATRIK FAJMON a z voleje nedal porubskému brankáři šanci. Asistence: Alex Sever, Ivo Sedláček.
     
    32:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá i druhou přesilovou hru v dnešním utkání! Po vyhození Poruby se domácí okamžitě nastěhovali do útočného pásma a přihrávkou zpoza branky vyzval Pigl ke střele EDUARDA ŠALÉHO a ten s pomocí tyče překonal brankáře Slíže. Asistenec: Martin Pigl, Viktor Běhůnek.
     
    20:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí těží z úvodního náporu ve druhé třetině již čtvrtou branku! Bleskový protiútok zakončil nechytatelnou střelou z mezikruží obránce MATĚJ PRČÍK. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Brabenec.
     
    19:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa obléhala porubskou brankou po celou dobu početní výhody! Drtivý nápor nakonec zakončil pohotovou střelou z pravého kruhu EDUARD ŠALÉ. Asistence: Martin Pigl.
     
    10:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa odskakuje do dvoubrankového náskoku! Boltvan poslal kotouč na hůl FRANTIŠKA NĚMCE, jehož nahození na branku propadlo Slížovy mezi chrániči a puk se došoural za brankovou čáru. Asistence: Adam Boltvan.
     
    09:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Po úspěšně ubráněném oslabení se Brňané nahrnuli zpět do útočného pásma. Prčík poslal kotouč na pravý kruh, kde s jej převzal JAKUB BRABENEC, brněnský útočník se s pukem pomazlil a následně trefil pravý růžek Slížovy brány. Asistence: Matěj Prčík, Patrik Fajmon.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Brabenec (Prčík, Fajmon), 11. Němec (Boltvan), 20. Šalé (Pigl), 21. Prčík (Fajmon, Brabenec), 33. Šalé (Pigl, Běhůnek), 41. Fajmon (Sever, Sedláček), 42. Vyroubal (Otava), 43. Prčík (Sedláček), 54. Otava (Řehák), 55. Brabenec (Sever), 59. Sever (Sedláček), 60. Pigl (Šalé)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Vacek, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Němec, Prčík – Brabenec, Vyroubal, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.
    HC RT TORAX Poruba: Slíž (od 21. Drabčík) – Pásek, Černý, Kríž, Macias M., Kosina, Bechný, Borkovec – Hlaváč, Lambert, Slusarczyk, Vehovský, Macias T., Hradil, Halata, Stibor, Stodůlka, Kovalčík.

    Rozhodčí: Brzobohatý – Hrabal, Kalina
    bahis siteleri