Bohemians – Střešovice 10:2 (kon.) | Hattrick Brno – Pardubice 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Black Angels 13:5 (kon.)
Královské Vinohrady – Liberec 5:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Chodov – Ostrava 7:6 (2:1 po s.n.)
Česká Lípa – Otrokovice 3:4 (po pr.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
13:5 (2:2, 4:0, 7:3)
Black Angels
Pondělí 28.10.2019, 17:00Livesport Superliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    58:35 Jakub HROMADA - 13:5
     
    58:35
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Už se opravdu moc nebrání! V tuto chvíli přišlo jedno z mála nedorozumění domácí defenzivy. Renčín posunul svému spoluhráči, JAKUB HROMADA trefoval z bezprostřední blízkosti odkrytou klec! Asistence: Jakub Renčín.
    57:25 Jiří CURNEY - 13:4
     
    57:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už sedmá trefa domácích v závěrečné dvacetiminutovce! Bauer poslal dlouho přihrávku do brejku, Natov vyřešil situaci dva na jednoho opravdu skvěle! Bekhendovou přihrávkou ke skórování vybídl JIŘÍHO CURNEYHO. Ten se v takových případech nemýlí! Asistence: Jan Natov.
    57:03 Tomáš STRAKA - 12:4
     
    57:03
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Třetí třetina je opravdu hodně gólová! Král poslal milimetrově přesný pas na hokejku TOMÁŠE STRAKY, který z pravé strany překonal Bauera. Domácí brankář se nestihl přesunout k levé tyči! Asistence: Jaroslav Král.
    54:29 Patrik SUCHÁNEK - 12:3
     
    54:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na palubovce zůstal ležet Jakub Hromada, ale akce pokračovala. Dalším gólem ji zakončil PATRIK SUCHÁNEK! Hostující hráč se pomalu zvedá z palubovky. Asistence: Daniel Šebek.
    52:09 Milan TOMAŠÍK - 11:3
     
    52:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zdá se, že ani čas na poradu hostům nepomohl, kanonáda favorita totiž pokračuje! Šebek přiklepl balónek MILANOVI TOMAŠÍKOVI, který zakončoval přesně pod horní tyčku! Asistence: Daniel Šebek.
    51:49 Jan NATOV - 10:3
     
    51:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Desítka je na světě! Curney prokázal neskutečnou individuálně kvalitu, poté moc dobře věděl o svém spoluhráči na levé straně. Na JANA NATOVA zívala odkrytá branka, Matiášek byl bez šance! Asistence: Jiří Curney.
    51:39 Mikuláš KOMÁREK - 9:3
     
    51:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve skóre neustále narůstá! MIKULÁŠ KOMÁREK sice neměl nejlepší zpracování, ovšem i přesto dokázal zakončit mezi nohy hostujícího brankáře. První trefa Komárka v dresu Mladé Boleslavi! Asistence: Tadeáš Chroust.
    50:03 Jan NATOV - 8:3
     
    50:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Opět zafungovala spolupráce Curney-Natov. První jmenovaný našel domácího kapitána, JAN NATOV se po otočce rozhodl pro střelu, balónek procpal až za Matiáška! Asistence: Jiří Curney.
    45:33 Radek HANÁK - 7:3
     
    45:33
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Pražané snižují na rozdíl čtyř gólů! Individuálně se po pravé straně prosadil RADEK HANÁK, který si navedl míček do středu, poté prostřelil vše, co mu stálo v cestě!
    43:16 Martin TOKOŠ - 7:2
     
    43:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dnes už podruhé chyba v hostující rozehrávce. Šebek míč servíroval na pravou stranu, MARTIN TOKOŠ jej napálil do prázdné klece! Asistence: Daniel Šebek.
    37:28 Jan NATOV - 6:2
     
    37:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další změna ve skóre! Hostující defenziva zaspala, čehož využil Curney. Ten si při rozehrávce všiml úplně volného JANA NATOVA před brankou. Domácí kapitán skóroval z bezprostřední blízkosti! Asistence: Jiří Curney.
    35:30 Milan TOMAŠÍK - 5:2
     
    35:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jakoby byl MILAN TOMAŠÍK překvapený, kolik prostoru dostal. Udělal několik kroků směrem dopředu, poté vyslal střelu, po které se balónek zastavil až v síti! Asistence: Patrik Suchánek.
    27:35 Daniel ŠEBEK - 4:2
     
    27:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pořádný kolotoč domácích hráčů na útočné polovině! DANIEL ŠEBEK naznačil střelu, namířil si to do středu a přízemní střelou k tyči překonal Matiáška! Asistence: Milan Tomašík.
    21:51 Jiří CURNEY - 3:2
     
    21:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí dnes už potřetí vedou! Natov si všiml svého spoluhráče u mantinelu, kterému poslal přesný pas. JIŘÍ CURNEY následně potvrdil roli kanonýra, když překonal přesouvajícího se Matiáška! Asistence: Jan Natov.
    17:51 Jaroslav KRÁL - 2:2
     
    17:51
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Pražský klub se prosazuje v početní nevýhodě a srovnává! Na zrodu celé akce byl dlouhý výhoz po mantinelu. Díky tomu se hosté dostali do situace dva na jednoho, Jaroš našel JAROSLAVA KRÁLE, který uklízel bekhendem do odkryté branky! Asistence: Jaroslav Jaroš.
    10:59 Daniel ŠEBEK - 2:1
     
    10:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Favorit je opět o krůček napřed! Nenápadná střela DANIELA ŠEBKA se zastavila až v síti, míček šel pod horní tyčku, Matiášek toho moc neviděl! Asistence: Milan Tomašík.
    10:43 Vojtěch NOVOTNÝ - 1:1
     
    10:43
    Black Angels právě vstřelili branku!
    Hosté dotahují krok, začínáme od začátku. To byla skvěle nacvičená situace, kdy Straka rozehrával po mantinelu, Král okamžitě servíroval balónek před branku. VOJTĚCH NOVOTNÝ pak z první trefil růžek domácí klece! Asistence: Jaroslav Král.
    06:14 Milan TOMAŠÍK - 1:0
     
    06:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba hostujícího Vaculíka! Ten přihrával zpoza branky, jenže trefil pouze hůl Šebka, od které se míček odrazil někam na brankoviště, kde byl připravený MILAN TOMAŠÍK. Ten se tváří v tvář hostujícímu brankáři nemýlil a otevřel skóre! Asistence: Daniel Šebek.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 7. Tomašík (Šebek), 11. Šebek (Tomašík), 22. Curney (Natov), 28. Šebek (Tomašík), 36. Tomašík (Suchánek), 38. Natov (Curney), 44. Tokoš (Šebek), 51. Natov (Curney), 52. Komárek (Tadeáš Chroust), 52. Natov (Curney), 53. Tomašík (Šebek), 55. Suchánek (Šebek), 58. Curney (Natov) – 11. Novotný (Král), 18. Král (Jaroš), 46. Hanák, 58. Straka (Král), 59. Hromada (Renčín)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Suchánek, Höffer, Zakonov, Krzyžanek, Goll – Šebek, Komárek, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Gruber, Curney, Martínek – Tomašík, Natov.
    Black Angels: Matiášek (Körber) – Vaculík, Straka, Ludvík, Bauman, Neklan, Ježek, Bouček – Král, Novotný, Burian – Kopecký, Jaroš, Hušek – Hromada, Hanák, Boček – Hněvkovský, Renčín.

    Rozhodčí: Jiří Filipčík a Ondřej Filipčík

    Diváci: 430
    bahis siteleri