Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Jaroslavl 2:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Omsk 1:0 (kon.) | Soči – Ufa 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 4:2 (kon.)
Riga – Kunlun 1:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 29.10.2019, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Přihrávka na Rafikova, který zakončoval z první. Jeho střela postrádala razanci, Tichomirov se stihl přesunout a připsat si důležitý zákrok!
     
    58:13
    Konovalov dostal pokyn a zamířil na střídačku! Lokomotiv nemá na co čekat, hostující tým to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    43:54
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stěpan Sannikov – 2 min., nedovolené bránění).
    40:48 Stéphane Da Costa - 2:1
     
    40:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nejlepší možný vstup hostů do závěrečné dvacetiminutovky. Střelu Polunina ještě Tichomirov vyrazil před sebe, ovšem na bekhendovou dorážku STÉPHANA DA COSTY byl krátký! Francouz také dává Lokomotivu naději na bodový zisk! Asistence: Alexandr Polunin a Andrej Markov.
    39:09 Charles GENOWAY - 2:0
     
    39:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí šli do rychlého kontru po pravé straně, Bočarov opět předvedl, že má obrovský přehled o hře. Ve druhé vlně si o kotouč řekl CHARLES GENOWAY. Kanaďan to neuspěchal, zpracoval kotouč, tváří v tvář Konovalovi se nemýlil! Asistence: Stanislav Bočarov.
     
    34:32
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Arťom Aljajev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stéphane Da Costa – 2 min., hrubost).
     
    33:35
    Netrvalo to dlouho a mohlo být srovnáno! Iljenko se dostal do samostatného úniku a zakončoval nad vyrážečku domácího brankáře. Na Tichomirova ale nevyzrál!
    32:48 Danil VERJAJEV - 1:0
     
    32:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté plní přání svých fanoušků a jdou do vedení! Velmi jednoduchá akce, Bočarov posílal přihrávku od mantinelu na rozjetého DANILA VERJAJEVA, který puk pouze usměrnil za přesouvajícího se Konovalova! Asistence: Stanislav Bočarov a Georgij Mišarin.
     
    26:43
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Grigorij Denisenko – 2 min., sekání).
     
    23:00
    Obrovská možnost pro domácí tým! Szczechura zakončoval chytře na zadní tyč, aby Konovalov musel vyrážet betonem. To se stalo a mezi kruhy zůstal úplně volný Gončaruk, s jehož dorážkou si poradil hostující gólman!
     
    11:55
    Tutovka pro Nižnij Novgorod! Chyby v hostující rozehrávce využil Varnakov, který se řítil sám na Konovalova. Hostující gólman na jeho naznačení nezareagoval, poté byl trefen do hrudi!
     
    01:44
    K odraženému kotouči se dostal Denisenko. Tváří v tvář domácímu brankáři neuspěl, to byla obrovská příležitost pro hosty!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 33. Verjajev (Bočarov, Mišarin), 40. Ch. Genoway (Bočarov) – 41. S. Da Costa (Polunin, Markov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Barancev (C), Orlov, Zborovskij, Ch. Genoway, Aljajev, Mišarin, Minejev – Varnakov (A), Schroeder, Žafjarov (A) – Šenfeld, Q. Howden, Bočarov – D. Iljin, Urakov, Verjajev – Gončaruk, Nikonov, Belevič – Szczechura.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Okorjak) – Nakládal (A), Rafikov, Savčenko, Čerepanov, Markov, M. Osipov, Misjul – Sannikov, S. Da Costa, Pääjärvi – Kudrjavcev, Alexejev, Iljenko – Kovalenko, Kraskovskij, Kajumov – Polunin, Svitov (C), Denisenko – Apalkov (A).

    Rozhodčí: Ravodin, Odinš – Ivanov, Šadrin
    bahis siteleri