Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.)
konec
Washington Capitals
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Calgary Flames
Pondělí 04.11.2019, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Dmitrij Orlov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    58:15
    Flames se konečně mohou soustředit i na ofenzivu. V těchto vteřinách už hrají v šesti proti pěti.
     
    55:32
    Tom Wilson byl u pravého mantinelu faulován oplácejícím Alanem Quinem. Je z toho druhá početní výhoda pro Caps.
     
    47:39
    Také Calgary se dočkalo první početní výhody. Kylington byl u červené čáry podražen ruským útočníkem Kuzněcovem.
    42:20 Lars ELLER - 4:2
     
    42:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a poprvé v utkání vedou dvougólovým rozdílem! Wilson vybojoval puk proti dvěma hráčům na zadním mantinelu a s trochou štěstí ho dostal na LARSE ELLERA, který zprava vypálil z těžkého úhlu a zaznamenal svůj pátý gól v sezóně. Asistence: Tom Wilson.
     
    40:55
    Hosté na poslední chvíli zastavili drzý průnik Kuzněcova. Na trestnou lavici za podražení Bäckströma vyfasoval Mikael Backlund.
    35:05 Jakub VRÁNA - 3:2
     
    35:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Čepice dolů! JAKUB VRÁNA po dvou gólech ze zápasu proti Buffalu kompletuje svůj první hattrick v kariéře! Po vyhození Kuzněcova z obranného pásma se dostal do úniku a nadvakrát dostrkal kotouč za Talbotova záda. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Michal Kempný.
     
    29:43
    První vyloučení v celém utkání. Po šarvátce odcestovali na trestné lavice Siegenthaler a Mangiapane, takže se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    28:12
    Zatím nevýrazný Alexandr Ovečkin se po pasu Orlova dostal do úniku, ale střelou mezi nohy strážce hostující branky nepřekonal.
    19:58 Elias LINDHOLM - 2:2
     
    19:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Těsně před odchodem do šatem je znovu vyrovnáno! Vše začalo chybou Orlova, po které na zadní tyč dobře pálil ELIAS LINDHOLM a Samsonov měl co dělat, aby pravým betonem zasáhl. Hned vzápětí ale nedosáhl na teč zmíněného švédského útočníka po nahození od modré z dílny Kylingtona. Asistence: Oliver Kylington, Andrew Mangiapane.
    15:08 Jakub VRÁNA - 2:1
     
    15:08
    Washington právě vstřelil branku!
    Skvěle hrající druhá formace domácího týmu znovu udeřila! Orlov zastavil vyhození Hamonica. Kuzněcov pak přenechal puk JAKUBU VRÁNOVI a ten zleva prostřelil Cama Talbota. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Dmitrij Orlov.
    10:01 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    10:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals vyrovnávají na 1:1! Jevgenij Kuzněcov dostal puk do jízdy a zprava hodil puk před branku, kde úplně volný JAKUB VRÁNA zakončil ze svého pohledu k levé tyči, kam Talbot nemohl dosáhnout. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Tom Wilson.
    05:40 Andrew MANGIAPANE - 0:1
     
    05:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Orlov špatně přihrál na krátkém mantinelu, puk vystihl Tkachuk a okamžitě ho předal ANDREW MANGIAPANEMU, který mazácky zasunul za vyjetého Samsonova. Asistence: Matthew Tkachuk.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. J. Vrána (Kuzněcov, T. Wilson), 16. J. Vrána (Kuzněcov, Orlov), 36. J. Vrána (Kuzněcov, Kempný), 43. Eller (T. Wilson) – 6. Mangiapane (Tkachuk), 20. E. Lindholm (Kylington, Mangiapane)


    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Carlson (A), Kempný, Gudas, Orlov, Jensen, Siegenthaler – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – T. Wilson, Kuzněcov, J. Vrána – Hathaway, Eller, Hagelin – Boyd, Stephenson, Leipsic.
    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington, Mi. Stone – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk (A) – S. Bennett, D. Ryan, Mangiapane – Quine, Jankowski.

    Rozhodčí: Hanson, Dwyer – Nansen, Shewchyk

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri