Washington – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Pondělí 04.11.2019, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Patrick KANE - 2:3
     
    60:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE si najel na vzdálenější levé tyči na krásnou přihrávku Jonathana Toewse z pravého kruhu a nádhernou střelou vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Chicago tedy vítězí těsně 3:2! Asistence: Jonathan Toews a Duncan Keith.
    46:17 Nick RITCHIE - 2:2
     
    46:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sam Steel parádně přenesl hru na vzdálenější levou tyč, kde se z úhlu prosadil NICK RITCHIE! Anaheim využil přesilovou hru a vyrovnal skóre duelu – 2:2! Asistence: Sam Steel a Cam Fowler.
    32:39 Sam STEEL - 1:2
     
    32:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Erik Gudbranson na pravém křídle vypálil od modré čáry a SAM STEEL jeho ránu usměrnil s přispěním drobné teče a levého kolena Olliho Määtty ke vzdálenější levé tyči! Anaheim je ve hře. Asistence: Erik Gudbranson a Ryan Getzlaf.
    15:33 Alex DEBRINCAT - 0:2
     
    15:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ALEX DEBRINCAT skóroval během dvojnásobné početní převahy v blízkosti levé tyče a Chicago vede v Honda Center 2:0! Krásně sehraná akce hostí. Asistence: Patrick Kane a Dominik Kubalík.
    09:21 Adam BOQVIST - 0:1
     
    09:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ADAM BOQVIST vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a kotouč skončil ve vzdálenějším pravém horním rohu brány! Hawks udeřili jako první a obránce hostí vstřelil svůj první gól v NHL! Asistence: Alexander Nylander a Jonathan Toews.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Gudbranson (Getzlaf, Steel), 47. N. Ritchie (Steel, Fowler) – 10. Boqvist (A. Nylander, J. Toews), 16. DeBrincat (P. Kane, D. Kubalík), 61. P. Kane (J. Toews, Keith)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – H. Lindholm, Gudbranson, Mahura, Fowler (A), Ja. Larsson, Del Zotto – N. Ritchie, Getzlaf (C), Terry – Rakell (A), Henrique, Silfverberg (A) – D. Shore, Steel, Comtois – Deslauriers, D. Grant, Rowney. Hlavní trenér: Dallas Eakins.
    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Keith (A), E. Gustafsson, de Haan, Seabrook (A), Määttä, Boqvist – Saad, J. Toews (C), A. Nylander – DeBrincat, Carpenter, D. Strome – D. Kubalík, Kämpf, P. Kane – Caggiula, Dach, A. Shaw. Hlavní trenér: Jeremy Colliton.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Wes McCauley. Čároví: Jesse Marquis, Scott Driscoll

    Diváci: 15576
    bahis siteleri