New Jersey – Ottawa 2:4 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:2 (1:2 po s.n.)
Calgary – Dallas 1:3 (kon.) | Vegas – Chicago 3:5 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Dallas Stars
Čtvrtek 14.11.2019, 03:38 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Joe PAVELSKI - 1:3
     
    58:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas definitivně rozhoduje o své dnešní výhře. Dva body do Texasu pojišťuje JOE PAVELSKI svou dnešní druhou trefou. Úspěšně zamířil přes polovinu kluziště do prázdné klece Flames. 1:3. Asistence: Radek Faksa.
     
    57:37
    Talbot je na střídačce a domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli!
    49:57 Sean MONAHAN - 1:2
     
    49:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary využívá první část přesilovky a snižuje stav! SEAN MONAHAN byl důsledný na brankovišti a zametl odražený puk z výstroje Bishopa až za brankovou čáru. Domácí tým má před sebou ještě dvě minuty v početní výhodě. 1:2. Asistence: Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau.
     
    48:38
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Radek Faksa – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    48:19
    Další šanci domácích měl na hokejce Monahan. Po vyhraném vhazování se zjevil před bránou Stars. Kotouč si posunul do forehandu a stačilo jen přesně umístit pod víko. Ani tentokrát ale zařízení trefeno nebylo.
    46:38 Justin DOWLING - 0:2
     
    46:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Tímto heslem se řídili hostující hráči, a proto odskakují do dvougólového vedení! Dallas ujel do přečíslení a v něm si JUSTIN DOWLING počínal podstatně lépe než Backlund. Dokázal si obhodit brankáře a poté zasouval puk do odkryté svatyně. 0:2. Bez asistence.
     
    46:24
    To je neuvěřitelné, co Backlund nyní nedal! Při přečíslení 3 na 1 už měl před sebou jen odkrytou bránu, kterou však trefit nedokázal.
     
    42:05
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Mark Giordano – 2 min., hákování).
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 14 – 26.
     
    27:54
    Giordanovo nahození sice nikterak nebezpečné nebylo, avšak akce pokračovala a naprosto ideální pozici na hokejce, přímo mezi kruhy, měl Monahan. Útočník Flames ale trefil výborně postaveného Bishopa, který tak stále drží čisté konto.
     
    27:10
    Pavelski mohl přidat v krátkém sledu svou druhou branku. Před Talbotem byl o chlup rychlejší, než domácí obránce, ale trefil pouze tyč. Domácí si mohou oddechnout.
    23:22 Joe PAVELSKI - 0:1
     
    23:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté jdou na konci své přesilovky do vedení! Heiskanen zavezl touš do útočné třetiny, kde vybídl na levém křídle Gurjanova. Gurjanov poté puk přihrál JOE PAVELSKIMU, který se díky svému důrazu napodruhé prosadil. 0:1. Asistence: Denis Gurjanov a Miro Heiskanen.
     
    21:27
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Sam Bennett – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:12
    Tkachuk si ihned po začátku třetiny vybruslil za obranu a střelou jen těsně vedle zadní tyče minul cíl.
     
    Střely na bránu: 8 – 8.
     
    19:02
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Alexandr Radulov – 2 min., podrážení).
     
    18:12
    Dallas ujel do přečíslení 3 na 1! Zakončení vzal na sebe kapitán Jamie Benn, ovšem pokus zkušeného útočníka skončil těsně vedle bližší tyče. Tohle byla obrovská možnost na skórování.
     
    13:33
    Hosté se dostali do přečíslení. Ideální pozici ke střele dostal od spoluhráčů Oleksiak, ale zkušený bek vystřelil těsně vedle zadní tyče.
     
    11:18
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Joe Pavelski – 2 min., sekání).
     
    03:53
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Travis Hamonic – 2 min., naražení zezadu).
     
    00:42
    Mangiapane měl na hokejce první šanci dnešního duelu. Zůstal nikým neobsazen před brakovištěm a v rychlosti se snažil zastrčit puk za beton. Bishop se ve svém brankovišti ale natáhl a dokázal šanci zastavit.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 50. Monahan (Tkachuk, J. Gaudreau) – 24. Pavelski (Gurjanov, Heiskanen), 47. Dowling, 59. Pavelski (Faksa)


    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Hamonic, Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Brodie, Mi. Stone – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Tkachuk, Backlund (A), Mangiapane – Frolík, D. Ryan, S. Bennett – Rieder, Jankowski, Lucic.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Heiskanen, Oleksiak, Lindell (A), Sekera, Hanley, Fedun – Seguin (A), Dowling, Ja. Benn (C) – Perry, Dickinson, Radulov – Gurjanov, Pavelski, Caamano – Comeau, Faksa, Cogliano.

    Rozhodčí: Hebert, Peel – Smith, Mills

    Diváci: 18 257
    bahis siteleri