Brazílie – Argentina 0:1 (kon.) | Maďarsko – Uruguay 1:2 (kon.)
konec
Brazílie
0:1 (0:1)
Argentina
Pátek 15.11.2019, 18:00 • King Saud University Stadium, Rijád • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    V "přátelském" zápase dvou jihoamerických rivalů rozhodl o výhře Argentiny nad Brazílií gól ze 13. minuty, kdy Lionel Messi dorazil svou vlastní neproměněnou penaltu. Brazilci měli výhodu pokutového kopu už v minutě desáté, Gabriel Jesus však vůbec netrefil bránu. Utkání sice bylo vedeno jako přátelské, na hřišti spolu však protihráči rozhodně nekamarádili. K vidění bylo hned několik ostrých střetů, o důležitosti zápasu dokonale vypovídala i reakce kouče Scaloniho po závěrečném hvizdu, jeho zaťatá pěst a radost ve tváři hovořily za vše.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:04:15)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    S velkým přehledem si Argentinci hlídají poslední vteřiny zápasu. Kombinují s balónem na vlastní polovině, Brazilci se už k žádnému kontru nedostanou.
     
    90+4
    Wesley vypustil halvičkový souboj s Germanem Pezzellou. Stoper italské Fiorentiny poslal balón do rukavic gólmana Andrady.
     
    90+3
    Ve vzduchu byl až příliš důrazný forvard Brugg Wesley. Brazilec ve vzduchu sejmul nic netušícího Foytha.
     
    90+2
    Kanárci rozehráli velmi svižně standardku v podobě rohového kopu. Philippe Coutinho hledal Thiaga Silvu, avšak German Pezzella byl ve vzduchu bezchybný.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Rodrigo De Paul, přichází Nicolas Domínguez.
     
    89
    Na všechno sám byl na útočné polovině Nicolás Iván González. Proti stoperské dvojici svedl srdnatý boj, ovšem nakonec o kulatý nesmysl přišel.
     
    88
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Lucas Alario.
     
    87
    Stoper Eder Militao hodně nebezpečně tečoval tvrdou ránu Rodriga De Paula. Alisson očima tlačil balón pryč z brány, kulatý nesmysl nakonec skutečně proletěl těsně vedle jeho pravé tyčky.
     
    86
    Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Wesley.
     
    85
    Až příliš velké sousto si na sebe vzal Lionel Messi. Sám sepokusil vzdorovat čtyřem protihráčům, souboj dopadl podle očekávání.
     
    84
    Gólman Esteban Andrade si na poslední chvíli rozmyslel úprk proti míči a udělal dobře, u míče by totiž byl nejspíše později než Coutinho. Brazilec z velkého úhlu nic kloudného nevymyslel, nahrávku zachytil Otamendi.
     
    83
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Guido Rodríguez.
     
    82
    Lautaro Martínez nevěřícně kouká do země. Forvard Interu Milán se dostal k doraženému balónu po rohovém kopu, z halfvoleje ale vypálil vysoko nad.
     
    81
    Messi nabízel centr do pokutového území. Lautaro Martínez promáchl, ze zadních řad ho dobře doplnil Marcos Acuňa, jehož ránu dokázal na poslední chvíli zblokovat Danilo.
     
    80
    Právě teď se rozběhla poslední desetiminutovka dnešního střetnutí. Fotbalisté ve žlutém jsou na míči, jenže zatím kombinují kolem středového kruhu.
     
    79
    SKoro to vypadá, že Brazilcům dochází fyzické síly, neboť Argentina je všude o pomyslný krok dříve. Čas utíká velmi rychle, moc časů na vyrovnání už Kanárkům nezbývá.

    Milan Huppert

    Branky: 14. Messi

    Karty:   22. Casemiro (BRA), 27. Danilo (BRA), 64. Militao (BRA) – 43. De Paul (ARG), 62. Tagliafico (ARG), 73. Paredes (ARG)

    Neproměněná penalta: 10. Jesus (BRA), mimo – 14. Messi (ARG), brankář Alisson zneškodnil


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:26.
    Brazílie: Alisson – Danilo, Militao, Silva, Sandro (64. Lodi) – Arthur (55. Fabinho), Casemiro (86. Wesley), Paquetá (46. Coutinho) – Jesus (71. Richarlison), Firmino, Willian (71. Rodrygo)
    Náhradníci: Felipe, Santos – Marquinhos, Coutinho, Wesley, Fabinho, Fuzato, Emerson, Richarlison, Luiz, Rodrygo, Lodi

    Argentina: Andrada – Foyth, Pezzela, Otamendi, Tagliafico – Ocampos (74. González), De Paul (90. Domínguez), Paredes (83. Rodríguez), Lo Celso (59. Acuňa) – Messi, L. Martínez (88. Alario)
    Náhradníci: Musso, E. Martínez – Dybala, Domínguez, Saravia, Acuňa, Mac Allister, Alario, Kannemann, Rodríguez, González, Agüero

    Rozhodčí: Conger (NZL)

    Diváci: 22 541
    bahis siteleri