Dobřany – Kert Park Praha 3:8 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Sudoměřice – Kladno 2:6 (kon.)
Letohrad – Karviná 2:3 (kon.) | Plzeň – Most 10:3 (kon.)
konec
TJ Snack Dobřany
3:8 (1:3, 1:4, 1:1)
HC Kert Park Praha
Sobota 16.11.2019, 10:30CROSSDOCK Extraliga • 14. kolo
     
    38:38
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Šneci využívají početní výhodu! Domácí pokračovali v kombinacích, míček se dostal před bránu, odkud MARTIN REMIÁŠ z dorážky upravuje skóre na 3:8. Asistence: Adam Bárta, Václav Šlehofer ml.
     
    34:28
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert opět své vedení navyšuje! Hra se rychle otočila na druhou stranu, JIŘÍ VANIŠ předvedl krásnou individuální akci a raduje se ze své druhé branky v tomto utkání. Asistence: Radovan Dejneka, Adam Pastulka.
     
    29:22
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo vyhodit, ale Pražané se rychle dostali zpět. Zvonek s JIŘÍM KRUČKEM předvedli před brankou rychlou kombinaci, druhý jmenovaný našel u tyče mezírku a dotlačil balonek na místo určení. Asistence: Dalimil Zvonek, Martin Kruček.
     
    25:19
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Brankostroj hostů pokračuje! Čtyřgólové vedení Pražanů zařizuje dělovkou z levé strany RADOVAN DEJNEKA. Asistence: Tomáš Fejfar, Martin Kruček.
     
    24:57
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Šneci využívají přesilovou hru a snižují na 2:5! VÁCLAV ŠLEHOFER z osy hřiště mířil přesně, jeho rána z dálky skončila až za zády Kocha. Asistence: Ondřej Málek, Adam Bárta.
     
    18:34
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Uběhlo něco málo přes minutu a Pražané po rychlé akci opět skórují! Zvonek poslal míček do mezikruží TOMÁŠI WRÓBELOVI, jenž se nemýlí. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    17:21
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté si berou tříbrankové vedení zpět! Kert rychle otočil hru na druhou stranu, JIŘÍ VANIŠ dostal nahrávku na levý kruh a nedal šanci Jáskovi zasáhnout. Asistence: Tomáš Fejfar, Jakub Laurinc.
     
    13:45
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Domácí snižují v signalizované výhodě! MARTIN REMIÁŠ se opřel do střely na levé straně a míček skončil až v síti. Asistence: Jan Kovářík, Adam Bárta.
     
    10:46
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hostující hráči svůj stav opět navyšují! Míček se dostal k ADAMU POSTULKOVI, jenž stál nikým nehlídaný před bránou a neměl problém dopravit míček do odkryté části svatyně. Asistence: Jiří Vaniš.
     
    07:59
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tuto přesilovou hru už Pražané využívají! TOMÁŠ FEJFAR dostal nabito do prostoru mezi kruhy, odkud posílá svůj tým již do dvoubrankového vedení. Asistence: Martin Kruček, Tomáš Wróbel.
     
    02:49
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Pražané jdou do vedení! DALIMIL ZVONEK se natlačil před bránu a zasunul míček za záda Jáska. Asistence: Tomáš Wróbel.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 14. Remiáš (J. Kovářík, Bárta), 25. V. Šlehofer ml. (Málek, Bárta), 39. Remiáš (Bárta, V. Šlehofer ml.) – 3. Zvonek (Wróbel), 8. Fejfar (Kruček, Wróbel), 11. Postulka (Vaniš), 18. Vaniš (Fejfar, Laurinc), 19. Wróbel (Zvonek), 26. Dejneka (Fejfar, M. Kruček), 30. J. Kruček (Zvonek, M. Kruček), 35. Vaniš (Dejneka, Pastulka)


    TJ Snack Dobřany: Jásek (Hrubý) – Málek, O. Šlehofer, Bárta, V. Šlehofer ml., Jánský, Duchek, J. Kovářík, D. Kovářík, Vaníček, Toman, Čech, Neumaier, Remiáš, Kobr, Brtník
    HC Kert Park Praha: Koch (Mroviec) – Bošák, Dejneka, Kubeš, Laurinc, Macek, Rozenberg, Čejka, Fejfar, Jágr, J. Kruček, M. Kruček, Postulka, Suchánek, Vaniš, Wróbel, Zvonek

    Rozhodčí: Pečený, Šulo
    bahis siteleri