Sparta – Black Angels 5:4 (po pr.) | Hattrick Brno – Vítkovice 4:7 (kon.) | Střešovice – Pardubice 11:7 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
11:7 (4:1, 2:3, 5:3)
Sokoli Pardubice
Neděle 17.11.2019, 17:00 • STODOLA Arena Střešovice • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté ještě kosmeticky upravují skóre zásluhou DAVIDA ŽÁČKA. Asistence: Jan Savický.
     
    58:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Takhle se určitě zeď při standardní situaci stavět nemá! O tom se přesvědčili hostující hráči, když volný úder zakončil přímo FILIP LANGER pod horní tyč. Bez asisntece.
     
    56:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nejspíš máme rozhodnuto! Po přihrávce Langra zakončuje střelou pod horní tyč JAKUB KOLÍSKO. Asistence: Filip Langer.
     
    54:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice teď rychlou akci rozebraly domácí obranu. Rychlou akci zakončil IVO TEICHMAN. Asistence: Filip Krigovský.
     
    52:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácím hráčům opět vychází rychlá akce. Přízemní ránou dokázal míček dostat za záda hostujícho brankáře JONÁŠ KREYSA. Asistence: Pavel Sládeček.
     
    49:27
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (David Žáček – 2 min., Sekání).
     
    48:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran přidává další branku úplně z podobné situace jako v předcházejícím gólu s tím rozdílem že křížná přihrávka směřovala z opačné strany. K zakončení se tentokrát dostal MARTIN PÁNEK, který jako před chvíli Jan Kolísko zakončoval střelou do odkryté části brány. Asistence: Jakub Kolísko.
     
    45:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí hráči ale umí taky předvést rychlou kombinační akci. Po jedné takové rychlé křížné přihrávce napříč hřištěm zakončuje střelou z první do odkryté části hostující brány JAN KOLÍSKO. Asistence: Martin Šindelář.
     
    43:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice dnes ničí Tatran rychlými akcemi. Přihrávky na tři doteky z vlastní poloviny zakončil do domácí brány JAN SAVICKÝ. Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    35:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Autorem branky z trestného střílení je ADAM ŠMÍD.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Filip Langer – 2 min., Vysoká hůl).
     
    31:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další rychlá kombinační akce a další branka domácího týmu. Po křížné přihrávce se k zakončení dostal JAKUB KOLÍSKO a ten se nemýlil. Asistence: Pavel Sládeček.
     
    30:41
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí tým znovu utíká do dvoubrankového vedení. Po ideální přihrávce poslal míček od mantinelu na levé straně k pravé tyči MARTIN ŠINDELÁŘ. Asistence: Ondřej Řezník.
     
    28:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Stejná situace jak před malou chvíli končí opět v domácí síti. Tentokráte se k zakončení dostal přesnou ránou ADAM ŠMÍD. Asistence: Radek Formánek.
     
    25:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rychlý brejk hostujícího týmu přináší snížení. Po přihrávce Patrika Petra se míček dostal k ADAMU ŠMÍDOVI, který rychlou akci zakončil střelou z první do domácí brány. Asistence: Patrik Petr.
     
    21:15
    Filip Langer trestné střílení nedokázal proměnit!
     
    21:15
    Tatran bude zahrávat trestné střílení!
     
    20:07
    Jan Kolísko po sedmi sekundách hned po buly se dostal před hostujícího gólmana. Zakončit ale nedokázal.
     
    17:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další rychlá akce tentokráte na druhé straně přináší další branku. Po přihrávce od mantinelu na pravé straně se míček dostal k úplně volnému FILIPU LANGEROVI, pro kterého to byla už snadná pozice. Asistence: Martin Pánek.
     
    16:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek. Po chybě domácích hráčů v přihrávce se hosté dostali do rychlého brejku, který po křížné přihrávce napříč hřištěm zakončil JAN SAVICKÝ. Asistence: Jan Kourek.
     
    15:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další branka Tatranu přináší už vedení o tří branky. Dlouhou přihrávku z vlastní poloviny zakončil za záda hostujícího brankáře střelou pod horní tyč JONÁŠ KREYSA. Asistence: Martin Pánek.
     
    12:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí tým utíká do dvoubrankového vedení. Na hranici velkého brankoviště se k odraženému míčku dostal osamocený PAVEL SLÁDEČEK, který ho poslal pod horní tyč hostující brány. Asistence: Martin Pánek.
     
    03:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Pardubičtí hráči nechali před brankovištěm úplně volného JAKUBA KOLÍSKA, který takový ťuknutím do míčku dostal míček za záda Levinského. Asistence: Filip Langer.

    MCh

    Branky a nahrávky: 4. Jak. Kolísko (Langer), 13. Sládeček (Pánek), 16. Kreysa (Pánek), 18. Langer (Pánek), 31. Šindelář (Řezník), 32. Jak. Kolísko (Sládeček), 46. Ja. Kolísko (Šindelář), 49. Pánek (Jak. Kolísko), 53. Kreysa (Sládeček), 57. Jak. Kolísko (Langer), 59. Langer – 17. Savický (Kourek), 26. Šmíd (Petr), 29. Šmíd (Formánek), 36. Šmíd (TS), 44. Savický (Dlesk), 55. Teichman (Krigovský), 60. Žáček (Savický)


    PSN Tatran Střešovice: Kříž (Frühbauer) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sládeček, Pánek – Kreysa, Piták, Papoušek – Jak. Kolísko, Langer, Pixa – Řezník, Josef Novák, Meliš – Brautferger, Šindelář.
    Sokoli Pardubice: Levínský (Haleš) – Dlesk, Škeřík, Slabý, Klein, Prix, Weinelt, Formánek – Petr, Kourek, Teichman – P. Pakosta, Šmíd, Petržela – Savický, Žáček, Černý – Krigovský.

    Rozhodčí: Jakub Furmánek a Vlastimil Šolc
    bahis siteleri