Most – Ústí n/L 3:4 (po pr.) | Hr. Králové – Sudoměřice 7:2 (kon.) | Karviná – Kovo Praha 7:1 (kon.)
Plzeň – Dobřany 4:2 (kon.) | Pardubice – Kert Park Praha 5:6 (po pr.)
konec
HBC Plzeň
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
TJ Snack Dobřany
Sobota 23.11.2019, 17:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 15. kolo
     
    44:49
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Bárta – 2 min., sekání).
     
    44:00
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Roušal – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je nejspíše rozhodnuto! Po konci přesilovky zůstali mečouni ještě v pásmu a nakonec skórovali. DAVID ULČ počkal na modré čáře na správný moment a poté precizní střelou zápěstím vymetl pavučinku v pravém horním rohu branky, gólman Janák nic neviděl a nestihl ani zareagovat! Asistence: Jakub Vobruba.
     
    41:03
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (Vaníček – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni si berou vedení zpět! MICHAL PRŮCHA dostal přihrávku na modrou čáru a z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Stanislav Valenta, Ondřej Kejř.
     
    30:34
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Šneci srovnávají! Domácí Lokajíček jako poslední hráč trestuhodně špatně vyřešil vysoký lob, který ho přelétl a nechal se zároveň předběhnout JANEM KOVÁŘÍKEM, který poté v samostatném úniku vyzrál na Návaru, jehož překonal přesnou střelou do horního růžku branky. Asistence: Václav Šlehofer.
     
    29:45
    Domácí ještě mohli před koncem třetiny znovu vést o dvě branky, ale gólman Janák, přestože ležel na zemi, nepustil míček za svá záda.
     
    28:32
    Dobřany právě vstřelily branku!
    Šneci snižují na rozdíl jedné branky! Gólman Návara vyrazil střelu Daniela Kováříka pouze k volnému JANU KOVÁŘÍKOVI, který lehce uklidil míček do prázdné branky. Asistence: Daniel Kovářík, Pavel Sloup.
     
    27:34
    Vaníček se držel těsně před obráncem Plzně a nakonec se dostal i k zakončení. Hostující útočník to měl sice na bekhend, ale nečekanou střelou zaskočil Návaru, míček se nakonec otřel o tyčku plzeňské branky!
     
    25:25
    Návara vyndal míček z lapačky a zkusil rozehrát. Domácí gólman měl obrovské štěstí, jelikož trefil útočníka soupeře, jenž však nezvládl včas zareagovat a nedostal se ani k zakončení.
     
    24:21
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Švarc – 2 min., vražení na hrazení).
     
    19:49
    Obrovská šance Dobřan! Jan Kovářík se řítil zcela sám na Návaru, který ale zachoval chladnou hlavu a skvěle přečetl úmysl hostující útočníka, když skvěle zlikvidoval jeho blafák.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (D. Ulč – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu TJ Snack Dobřany (V. Šlehofer – 2 min., sekání).
     
    10:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni dávají další branku! JAKUB VOBRUBA dostal nabito na levou stranu, odkud od mantinelu poslal míček nekompromisně do sítě. Asistence: Martin Kunzmann, David Ulč.
     
    05:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se ujímají vedení! Z nenápadné akce se domácí ujímají vedení. Ondřej Kejř našel před brankou STANISLAVA VALENTU, který překonal z blízkosti brankáře Janáka. Asistence: Ondřej Kejř.
     
    03:02
    A opět se musel činit domácí brankář. Situaci dva na jednoho nevyřešili Šneci vůbec špatně, ale Návara se včas přesunul na druhou stranu a pohlídal si zakončení!

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 6. Valenta (Kejř), 11. Vobruba (Kunzmann, D. Ulč), 32. Průcha (Valenta), 44. Ulč (Vobruba) – 29. J. Kovářík (D. Kovářík, Sloup), 31. J. Kovářík (V. Šlehofer)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – O. Benedikt, Hanuš, Vágner, T. Ulč, Pokorný – D. Ulč, Valenta, Majer, Lokajíček, Hurt, Kunzmann, Průcha, J. Benedikt, Švarc, Vobruba, Roušal, Pavlečka, Kejř.
    TJ Snack Dobřany: Janák (Jásek) – Hrubý, Kobr, Čech, Duchek, Jánský, Bárta – O. Šlehofer, Remiáš, J. Kovářík, Toman, Truchlý, V. Šlehofer, Vaníček, Sloup, Málek, D. Kovářík. Neumaier.
    bahis siteleri