Zlín – Litvínov 3:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Kladno – Sparta 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 4:3 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 29.11.2019, 17:00turnaj O Pohár DHL • 22. kolo
Partner:
     
    46:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou do tříbrankového vedení! Michael Drábek při přečíslení našel z levé strany úplně volného LUKÁŠE NEZBEDU před brankou, jenž zachoval klidnou hlavu a střelou pod břevno Novotného překonal. Asistence: Michael Drábek.
     
    35:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští snižují! Matyáš Šapovaliv a TOMÁŠEM URBAN se dostali do přečíslení 2 na 1. První jmenovaný pěkně našel svého spoluhráče, jenž střelou z první nedal Čajanovi žádnou šanci. Asistence: Matyáš Šapovaliv.
     
    32:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAN KŘEPELKA se vůbec nerozmýšlel a střelou nad vyrážečku nedal Novotnému žádnou šanci! Tygři tak jdou do tříbrankového vedení.
     
    06:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se prosazují v oslabení! MICHAEL DRÁBEK se dostal do samostatného úniku, napoprvé se mu sice kvůli faulu zakončit nepodařilo, napodruhé už ale ano. Bez asistence.
     
    04:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou do vedení! TOMÁŠ TRUNDA se dostal ke kotouči a z mezikruží nedal hezkou ránou nad lapačku Luboši Novotnému žádnou šanci. Bez asistence.

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 5. Trunda, 7. Drábek, 33. Křepelka (TS), 47. Nezbeda (Drábek) – 36. Urban (Šapovaliv)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan – Aubrecht, Ira, Šedivý, Charvát (C), Had (A) – Křepelka, Hujer, Šafařovský (A), Adamec, Jansa, Strnad, Trunda, Měchura, Liška, Drábek, Nezbeda, Šeliga, Žemba.
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Robovský, Staněk, Zíka (A), Funk, Ticháček, Volráb – Klíma, Bernat, Šimek, Hašek (C), Sachr, Sojka, Urban, Rendla, Čermák, Šapovaliv, Chrenka.

    Rozhodčí: Wagner – Kajínek, Povová.
    bahis siteleri