Havlíčkův Brod – Šumperk 4:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 2:5 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (1:0 po s.n.)
Písek – China Golden Dragon 5:3 (kon.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 4:7 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 5:2 (kon.)
Kobra – David Servis 6:2 (kon.) | Tábor – Kolín 3:5 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 5:1 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 6:7 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 4:5 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 2:3 (po pr.)
konec
HC Děčín
6:7 (2:4, 1:3, 3:0)
Mostečtí Lvi
Sobota 30.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak a nyní už je to opravdu jen o jedinou branku a domácí jsou Mostu na dostřel jediného gólu. JAN SMOLA procpal puk za Hosnedla po tom, co Medvědi rozhodili mosteckou obranu. Rázem tak jsou už blízko vyrovnání. Asistence: Pavel Gottfried a Jan Kaltenböck.
     
    53:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Sýkora nabil PAVLU ZAJANOVI a ten se nerozpakoval. Svou střelou poslal puk za Hosnedlova záda a už je to "jen" o dva góly. Šance pro Děčín tak stále žije – 5:7. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    45:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dokázali usadit v pásmu soupeře a je z toho jejich čtvrtý gól. PAVEL ZAJAN prostřelil zblízka Hosnedla a ještě vykřesal jiskru naděje pro úspěch v tomto utkání. Ovšem Děčínští stále ztrácejí tři góly. Asistence: Zdeněk Petráš a Ondřej Sýkora.
     
    36:07
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    V závěru prostřední části hry hosté domácím odskakují na čtyřbrankový rozdíl. ROMAN FUČÍK sklepl puk před Lavingerem, který sice zakročil, ale nakonec mu proklouzl těsně za brankovou čáru – 3:7. Asistence: Ivan Řehoř.
     
    30:13
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Tato přesilovka Děčína hostům rozhodně vyhovuje více, než domácím. Podruhé se v ní totiž hosté prosazují. PAVEL SMOLKA poslal puk nad padajícím Lavingerem a ten opět končí za jeho zády – 3:6. Asistence: Vladimír Kýhos.
     
    28:54
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté paradoxně ve vlastním oslabení navyšují své vedení. Kaltenböck neudržel kotouč a neposlal ho pryč z pásma. Následně pak se k němu dostal JAN BEČVÁŘ a svou střelu umístil za Lavingerova záda – 3:5. Asistence: Ivan Řehoř.
     
    23:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Fojt našel přihrávkou DANIELA VOLRÁBA, jenž svižnou střelou nedal Hosnedlovi šanci – 3:4. Asistence: Radek Fojt a Štěpán Kuchynka.
     
    19:13
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A je to od dva góly.. Lvi měli signalizovanou výhodu, kterou okamžitě využili. MIROSLAV POLÁK po chybě obrany Medvědů prostřelil domácího brankáře a dává hostům náskok o dva góly – 2:4. Asistence: Jakub Dohnal a Jakub Čmolík.
     
    18:09
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají v jejím samotném závěru a jdou znovu do vedení. MAREK HAVLÍK na pravé straně švihl do kotouče a prostřelil tak Lukáše Lavingera – 2:3. Medvědi tak musí znovu dotahovat. Asistence: Jan Bečvář.
     
    15:29
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté mažou svou ztrátu a je znovu vyrovnáno. Odražený kotouč se proskákal k DAVIDU DRAŠAROVI, jenž ho poté poslal zvednutou střelu k víku Lavingerovy branky a kotouč pak proskočil za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Jan Bečvář a Marek Havlík.
     
    08:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi strhávají vedení na svou stranu. Po pěkně sehrané kombinaci dostal na levou stranu nabito Jakub Loukota, jehož dělovku u Hosnedla přesně doklepl za jeho záda ONDŘEJ SÝKORA – 2:1. Asistence: Jakub Loukota a Pavel Zajan.
     
    05:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Záhy je však vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Kuchynka poslal před branku přesný pas na RADKA FOJTA, který poté propálil Hosnedla – 1:1. Asistence: Štěpán Kuchynka a Daniel Volráb.
     
    04:23
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení. Mical nechal puk PAVLU SMOLKOVI, který projel obranou Děčína jako nůž máslem a poté u přední tyče zakončil z bekhendu. Lukáš Lavinger se po puku natahoval, ale nedokázal inkasované brance zabránit – 0:1. Asistence: Martin Mical a František Bakrlík.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Fojt (Kuchynka, Volráb), 9. Sýkora (Loukota, Zajan), 24. Volráb (Fojt, Kuchynka), 46. Zajan (Petráš, Sýkora), 54. Zajan (Sýkora), 54. Smola (Gottfried, Kaltenböck) – 5. Smolka (Mical, Bakrlík), 16. Drašar (Bečvář, Havlík), 19. Havlík (Bečvář), 20. Polák (Dohnal, Čmolík), 29. Bečvář (Řehoř), 31. Smolka (Kýhos), 37. Fučík (Řehoř)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Kaltenböck, Tůma, Zicho, Mareš, Balcar – Zajan (A), Smola, Fojt, Gottfried, Dörner, Ineman, Sýkora, Petráš, Kuchynka, Volráb (C)
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Kuncl, Havlík, Havlůj (C), Fučík, Bakrlík, Polák – Smolka, Mical, Kýhos (A), Řehoř, Čmolík, Bečvář, Drašar, Böhm, Dohnal

    Rozhodčí: Hornáček – Goltsch, Juránek

    Diváci: 547
    bahis siteleri