Toronto – Colorado 1:3 (kon.) | Pittsburgh – St. Louis 3:0 (kon.) | Edmonton – Ottawa 2:5 (kon.)
Los Angeles – Washington 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 05.12.2019, 18:00 • enteria arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 3. kolo
Partner:
     
    56:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo po krátkém čase opět střílí gól. Tentokrát střílel Pavlata, jeho střelu hostující brankář vyrazil před sebe a v dorážce do odkryté branky doklepával FRANTIŠEK FORMÁNEK. Asistence: Daniel Herčík, Dominik Pavlata.
     
    54:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se zatáhly až za svoji bránu, ale po přesné a prudké nahrávce od Pavlaty na rozjetého DANIELA HERČÍKA, který pak už jel sám na brankáře a měl jednoduchou práci poslat puk nad lapačku Bizoně. Asistence: Dominik Pavlata, Tomáš Hebek.
     
    48:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Při hře 4 na 4 se vedlo lépe domácím, kdy po Matuškově přihrávce doklepával do branky DANIEL BURDA. Asistence: Jan Matuška.
     
    44:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    V oslabení vypíchl na modré čáře puk MARTIN PIGL, který už měl pak jednoduchý nájezd na Borovičku, kterému puk poslal mezi betony.
     
    36:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly Dynama se k puku dostal ADAM PALEČEK, který si prohodil puk mezi dvěma obránci a z bezprostřední blízkosti jen nadzvedl puk, kterým přehodil rameno brankáře hostí. Asistence: Daniel Burda, Josef Kubíček.
     
    34:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že Pardubice nevyužijí ani přesilovku pět na tři, ale při skončení trestu jednoho ze soupeřových hráčů, který ani nestihl dojet do obranného pásma, tak Pardubice vstřelily gól po nahrávce Formánka na ADAMA NOVOTNÉHO, který se ve střele nemýlil a Bizoň jeho střelu pouští za svá záda. Asistence: František Formánek.
     
    04:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté v přesilové hře zatlačili Pardubice do obranného pásmo a rozebrali obranu Dynama. Přihrávku do protipohybu brankáře poslal Šalé, který perfektně našel ADAMA BOLTVANA a ten zakončoval do odkryté brány. Asistence: Eduard Šalé, Nesim Harmim.

    Rudolf Novák

    Branky a nahrávky: 35. Novotný (Formánek), 37. Paleček (Burda, Kubiček), 49. Burda (Matuška), 55. Herčík (Pavlata, Hebek), 57. Formánek (Herčík, Pavlata) – 5. Boltvan (Šalé, Harmim), 45. Pigl


    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Marossy) – Hebek, Vašíček, Kubíček, Koudelka, Joudal, Špinka – Pavlata, Matuška, Paleček, Herčík, Kubíček, Formánek, Nekvinda, Kloz (C), Burda, Novotný, Macas
    HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Vacek, Fajmon, Máša, Ulbricht, Eich, Němec – Nesvadba, Nekvapil, Brabec, Šalé, Sever, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan

    Rozhodčí: Bernat – Hájková, Jiruška
    bahis siteleri