Ostrava – Vítkovice 6:11 (kon.) | Hattrick Brno – Otrokovice 2:4 (kon.) | Pardubice – Black Angels 9:10 (kon.)
Střešovice – Chodov 6:4 (kon.) | Liberec – Česká Lípa 7:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Sparta 5:4 (po pr.)
konec
FBC Liberec
7:5 (1:1, 1:0, 5:4)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Neděle 08.12.2019, 18:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    52:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hodně nepřehledná situace a gól Liberce! Ostrých soubojů a chaosu před českolipskou brankou využil PROKOP FERDAN, který takovým ušmudlaným pokusem přeloboval Dvořáka. Asistence: Jakub Kopecký.
    52:27 Radek KRAJCIGR - 6:5
     
    52:27
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Snížení na sebe opět nenechalo dlouho čekat. Tichý byl u mantinelu faulován. Na nic však nečekal a ihned vypálil po odpískání. RADEK KRAJCIGR jeho ránu ještě lehce tečoval a přesně trefil vzdálenější růžek. Asistence: Milan Tichý.
    51:39 Jan BAUDISCH - 6:4
     
    51:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to o 2 branky! JAN BAUDISCH nakonec procedil míček za Dvořáka střelou od levého mantinelu. Dobrou práci předvedl i Kopecký, který vyvezl míček z obrany středem. Asistence: Jakub Kopecký.
    49:57 Radek VALEŠ - 5:4
     
    49:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další využitá početní výhoda! Slanému se tentokrát nepodařilo vyhodit a RADEK VALEŠ dostal nabito na střed, jeho projektil sice Dvořák chytil, jenže nevěděl o míčku a smolně ho kopl Valešovi na hokejku, který již měl snadnou práci. Bez asistence.
    48:22 Jaromír EKL - 4:4
     
    48:22
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Gólostroj se rozjel! JAROMÍR EKL srovnává skóre po krátkém přiťuknutí na střed od Jirsy, který zachytil nepřesnou libereckou rozehrávku na středu. Asistence: Jakub Jirsa.
    48:04 Prokop FERDAN - 4:3
     
    48:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec si bere zpět vedení! Kopecký rozehrál z rohu trpělivě a počkal si na PROKOPA FERDANA, který si pěkně odskočil a trefil se na zadní tyč nad nohu českolipského brankáře. Asistence: Jakub Kopecký.
    46:55 Prokop FERDAN - 3:3
     
    46:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Opět je srovnáno! PROKOP FERDAN nejprve skvěle vyvezl míček z obrané poloviny, na mantinelu se zasekávačkou zbavil soupeře a následně krásnou střelou tahem propálil Dvořáka na bližší tyči. Asistence: Jan Baudisch.
    46:13 Daniel ŠTĚRBA - 2:3
     
    46:13
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A ta byla také využita! DANIEL ŠTĚRBA si míček nejprve srovnal na forhendu a poté doslova vymetl levý horní růžek branky. Asistence: Petr Novotný.
    44:21 Lukáš MLEJNEK - 2:2
     
    44:21
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Aktivita hostů byla odměněna! LUKÁŠ MLEJNEK vypálil z velké dálky ze středu hřiště a chumlem hráčů balónek proplul až do liberecké branky. Asistence: Jiří Vlček.
    31:48 Radek VALEŠ - 2:1
     
    31:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ideálně sehráno a využitá přesilovka! Ferdan posunul míček na Kološe, který vyzval ke skórování RADKA VALEŠE, který vypálil přesně k pravé tyčce. Brankář Lípy se nestačil přesunout. Asistence: Petr Kološ.
    13:29 Daniel ŠTĚRBA - 1:1
     
    13:29
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Nepozornost liberecké obrany! Tichého střelu tečoval před brankou Novotný, balónek se odrazil k úplně volnému DANIELU ŠTĚRBOVI, který jednoduchou kličkou vypálil efektivně na zadní tyč.. Asistence: Petr Novotný.
    06:56 Jan ŠOLTYS - 1:0
     
    06:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    První branka je zde! JAN ŠOLTYS si po rozehře v rohu naběhl rychle na střed hřiště, kde vypálil tahem na zadní tyč. Dvořák měl zakrytý výhled a neměl moc šancí reagovat. Asistence: Daniel Kroupa.

    Petr Fišer

    Branky a nahrávky: 7. Šoltys (Kroupa), 32. Valeš (Kološ), 47. Ferdan (Baudisch), 49. Ferdan (Kopecký), 50. Valeš, 52. Baudisch (Kopecký), 53. Ferdan (Kopecký) – 14. Štěrba (Novotný), 45. Mlejnek (Vlček), 47. Štěrba (Novotný), 49. Ekl (Jirsa), 53. Krajcigr (Tichý)


    FBC Liberec: Vaníček (Janota) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Rozkovec, Čermák – Lhota, Baudisch, Ferdan – Šoltys, Böhm, Kořínek – Světlík.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Ponomarev) – Mlejnek, Tichý, Kadlec, Pastor, Slaný, Štěrba – Dzierža, Spilka, Hřebřina – Matějíček, Jansa, Novotný – Kněžour, Jirsa, Krajcigr – Vlček, Ekl.

    Rozhodčí: František Pangerl a Jiří Šedivý
    bahis siteleri