Tampa – NY Islanders 1:5 (kon.) | Washington – Columbus 2:5 (kon.) | Ottawa – Boston 5:2 (kon.)
Colorado – Calgary 4:5 (po pr.)
konec
Washington Capitals
2:5 (0:1, 0:1, 2:3)
Columbus Blue Jackets
Úterý 10.12.2019, 01:10 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Cam ATKINSON - 2:5
     
    58:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté asi už opravdu rozhodují. Do prázdné branky se trefil CAM ATKINSON, který si připisuje dnešní druhou branku. Ovečkin již puk před brankovou čárou zachytit nedokázal. Bez asistence.
    57:54 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:4
     
    57:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí snižují. Dělovka od modré v podání Ovečkina Korpisalovi vypadla a následná pohotová dorážka NICKLASE BÄCKSTRÖMA z mezikruží, byla přesná. Dobrou práci před brankou udělal Tom Wilson, který zaclonil dělovku Oviho od modré. Asistence: Alexander Ovečkin, Jevgenij Kuzněcov.
    50:37 Oliver BJORKSTRAND - 1:4
     
    50:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je HOTOVO. Jones přihrál na Milana, který obkroužil celou třetinu, objel branku a od pravého mantinelu nahazoval na svatyni, kde tečí překonává Holtbyho OLIVER BJORKSTRAND. Asistence: Sonny Milano, Seth Jones.
    46:53 Riley NASH - 1:3
     
    46:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět dvoubrankové vedení. Holtby nyní asi nemá čisté svědomí, když ho po střele z těžkého úhlu ho překonává RILEY NASH. Holtby jenom kroutí hlavou, ale je pravda, že v dnešním zápase pochytal množství hostujících šancí a jenom díky němu to bylo pouze o dvě branky. Asistence: Alexander Wennberg.
    40:40 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    40:40
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps se dostávají na rozdíl jediné branky. Orlovovo nahození na Korpisala neprošlo, ale následně se odražený puk dostal na bekhend ALEXANDRA OVEČKINA, který překonává přesouvajícího se Korpisala. Asistence: Dmitrij Orlov, Niklas Bäckström.
    26:52 Ryan MURRAY - 0:2
     
    26:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté vedou již od dvě branky. Výborný presink Blue Jackets za brankou Holtbyho nyní zafungoval. Robinson přihrál mezi kruhy na RYANA MURRAYHO, který prostřelil bezmocného Holtbyho. Asistence: Eric Robinson.
    03:27 Cam ATKINSON - 0:1
     
    03:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jdou překvapivě v zápase do vedení. Texier poslal puk zpoza branky na levý mantinel na Nyquista, který nahazoval puk na branku a výborná teč CAMA ATKINSONA překonává Holtbyho. Asistence: Gustav Nyquist, Alexandre Texier.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 41. Ovečkin (Orlov, Bäckström), 58. Bäckström (Ovečkin, Kuzněcov) – 4. Atkinson (Nyquist, Texier), 27. R. Murray (Robinson), 47. Riley Nash (Wennberg), 51. Bjorkstrand (Milano, S. Jones), 59. Atkinson


    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Hagelin, Eller, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Kukan, S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Gavrikov, Peeke – Nyquist, Texier, Atkinson – Milano, Dubois, Bjorkstrand – N. Foligno (C), Jenner (A), J. Anderson – Wennberg, Riley Nash, Robinson.

    Rozhodčí: Brenk, Meier – Knorr, Fournier

    Diváci: 18.573
    bahis siteleri