Neapol – Genk 4:0 (kon.) | Salzburg – Liverpool 0:2 (kon.) | Dortmund – Slavia 2:1 (kon.)
Inter – Barcelona 1:2 (kon.) | Benfica – Zenit 3:0 (kon.) | Lyon – RB Lipsko 2:2 (kon.)
Chelsea – Lille 2:1 (kon.) | Ajax – Valencia 0:1 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
2:1 (1:1)
SK Slavia Praha
Úterý 10.12.2019, 21:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Nicolae Stanciu z přímého kopu propálil zeď, míč však proskákal kousek vedle levé tyčky!
     
    88
    Barcelona vede v Interu 2:1 a to je skvělá zpráva pro Dortmund! Tomu by při tomto výsledku stačila i remíza.
     
    87
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Jadon Sancho, přichází Mahmoud Dahoud.
     
    83
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ladislav Takács, přichází Josef Hušbauer.
     
    83
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Leonardo Balerdi.
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Łukasz Piszczek.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Vladimír Coufal (SK Slavia Praha).
     
    81
    Ondřej Kúdela trestuhodně přišel míč u postranní čáry, do úniku se při přečíslení dvou proti jednomu dostal Sancho, ale ukličkoval se. Ještě vrátul balon na Hazarda, jehož přízemní pokus zkrotil Ondřej Kolář.
    77. Červená karta po 2. žluté
     
    77
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Julian Weigl (Borussia Dortmund). Borussia dohraje v deseti! Weigl v souboji nakopl nohu Součka a musí opustit hřiště. Velká šance pro Slavii na srovnání, nyní navíc standardka z pravé strany.
    74. Kúdelova tutovka
     
    74
    Centr z rohového kopu propadl až na zadní tyč, kde byl naprosto osamocený Ondřej Kúdela! Jenže na míč nedosáhl ideálně a hlavou minul odkrytou branku Dortmundu! To je velká škoda pro Slavii.
    73. Součkovu bombu vyrazil Bürki
     
    73
    Pěkná kombinace Pražanů! Hilál vybojoval míč na levé straně, Coufal poté obdržel dobrou přihrávku na pravou stranu. Byl osamocený, ale zblízka nezakončoval. Ještě přihrával, hosté odvrátili balon k Součkovi. Jeho povedenou dělovku vytěsnil na roh Bürki!
     
    72
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Ibrahim Benjamin Traoré.
     
    66
    Na druhé straně Julian Weigl stáhl unikajícího Ševčíka a vidí žlutou kartu.
     
    65
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Milan Škoda, přichází Abdalláh Júsuf Hilál.
    61. Julian BRANDT - 2:1
     
    61
    Dortmund právě vstřelil branku!
    To je škoda, Slavia podruhé inkasuje, Borussia střílí důležitý gól. Za těchto výsledků by Dortmund postoupil na úkor Interu! Sancho dostal prostor na levé straně, šikovně prostrčil míč na JULIANA BRANDTA, jenž z úhlu ranou na bližší tyč propálil Koláře. Domácího střelce nestačil pokrýt Petr Ševčík.
     
    51
    Dobrá příležitost Dortmundu! Thorgan Hazard kličkoval na pravé straně pokutového území, poté nabil na hranici šestnáctky Brandtovi, jehož rána z první přelétla nad břevnem o centimetry!
     
    49
    Žlutou kartu dostává Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund), za faul v hlavičkovém souboji se Ševčíkem, který dostal zásah rukou do obličeje. Navíc standardka pro Slavii.
    43. Tomáš SOUČEK - 1:1


     
    43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle byla bleskurychlá akce Pražanů, kteří srovnávají před koncem poločasu na 1:1! Po odkopu Koláře slávisté prošli hladce po pravé straně, Škoda dostal průnikovou přihrávku od Masopusta do pokutového území. Hrudníkem sklepl balon pro TOMÁŠE SOUČKA, který zlomil kouzlo brankáře Bürkiho a střelou zblízka se prosazuje! Gól ještě musel potvrdit VAR, nabíhající Škoda byl ovšem dle opakovaných záběrů na hraně ofsajdu.
     
    42
    Hakimi vystihl přihrávku na Olayinku a řítil se do další útočné akce, ovšem Jan Bořil to razantně odmítl a brejk zastavil faulem. Za to vidí krajní bek Slavie žlutou kartu.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Julian Brandt (Borussia Dortmund). Masopust obral o balon Brandta a slávisté mohli jít do přečíslení dvou proti jednomu, tomu však záložník Borussie zabránil faulem.
    34. Další skvělý reflex Bürkiho
     
    34
    Roman Bürki deptá Slavii! Hostům málem vyšla rozehrávka nakrátko, Stanciu našel na hranici šestnáctky Masopusta, jehož střela byla tečovaná. Už to vypadalo, že míč zapadne do sítě mimo dosah švýcarského gólmana, jenže ten se na poslední chvíli natáhl a balon vytěsnil!
    30. Škodu vychytal Bürki
     
    30
    Nicolae Stanciu vykouzlil krásný míč na nabíhajícího Škodu, který se natahoval po centru a špičkou kopačky zakončil, Bürki dokázal na teč zareagovat a drží Dortmundu těsné vedení!
    29. Takács v těžké pozici přestřelil
     
    29
    Tohle měl být gól! Na ostrý centr Stancia z rohového kopu nedoskočil, respektive uhýbal na poslední chvíli, Hummels, Bürkimu balon vypadl a dorážet mohl Ladislav Takács, jenže sám byl z šance nejspíše překvapen a přestřelil!
    23. Skvělý Kolář vychytal Reuse
     
    23
    Takács vyrobil neuvěřitelnou hrubku na půli hřiště, nechal se obrat o míč napadajícím Reusem, který utíkal po levé straně. Dotíral na něj Kúdela, tak musel střílet a brankář Kolář předvedl další důležitý zákrok! Pokus vyrazil rukavicemi.
    21. Stanciovu střelu vytáhl Bürki na roh
     
    21
    Rychlá akce Slavie a mohlo být srovnáno! Masopust utekl po pravé straně a našel v pokutovém území volného Stancia, jehož pohotovou ránu z první vytěsnil konečky prstů Bürki!
     
    15
    Ondřej Kolář podržel Pražany! Defenziva hostů opět zaspala a za jejími zády se zjevil domácí kapitán Marco Reus. Zleva zakončoval po zemi ke vzdálenější tyči, Kolář nohou míč vykopl a zneškodnil tuhle velkou příležitost.
    10. Jadon SANCHO - 1:0
     
    10
    Dortmund právě vstřelil branku!
    První velká šance Borussie, která jde do vedení. Jediná přihrávka stačila domácím na překonání defenzivy Slavie. Marco Reus si naběhl na povedený pas za obranu na pravé straně, předložil míč ještě lépe postavenému JADONU SANCHOVI, který neměl problém trefit poloprázdnou branku. Chyba vznikla u Bořila, který příliš vystoupil a Souček nedokázal prostor zavřít.
    8. Olayinkovu hlavičku vykopl Bürki
     
    8
    Tak tohle byla tutovka Slavie! Rychlá akce červenobílých, Stanciu krásným dloubáčkem za obranu našel hlavičku zabíhajícího Petera Olayinky, jehož zakončení nohou reflexivně vytěsnil Roman Bürki!

    Matěj Vybíral

    Branky: 10. Sancho (Reus), 61. Brandt (Sancho) – 43. T. Souček (Milan Škoda)

    Karty:   38. Brandt (DOR), 49. Zagadou (DOR), 66. Weigl (DOR) – 42. Bořil (SLA), 82. Coufal (SLA)   77. Weigl (DOR)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:14.
    Borussia Dortmund: Bürki – Akanji, Hummels, Zagadou – Hakimí (83. Balerdi), Brandt, Weigl, Guerreiro – T. Hazard (83. Ł. Piszczek), Sancho (87. Dahoud) – Reus (C).
    Náhradníci: Hitz – Alcácer, Balerdi, Dahoud, M. Götze, Ł. Piszczek, N. Schulz.

    SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Takács (83. Hušbauer), Bořil – T. Souček, Ševčík – Masopust (72. Traoré), Stanciu, Olayinka – Milan Škoda (C) (65. Júsuf Hilál).
    Náhradníci: Kovář – Frydrych, Hušbauer, Provod, Traoré, Van Buren, Júsuf Hilál.

    Rozhodčí: Karasjov – Demeško, Gavrilin

    Diváci: 65 079
    bahis siteleri