Rusko – Švédsko 3:4 (kon.) | Česko – Finsko 4:3 (po pr.)
konec
Rusko
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
Švédsko
Čtvrtek 12.12.2019, 18:00 • VTB Arena (Moskva) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Kirill KAPRIZOV - 3:4
     
    53:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Poslední minuty nám nabízejí střelecké hody. KIRILL KAPRIZOV dostal na hůl šikovnou pobídku od Šipačova a s touto možností nepohrdl. Rusko tak využívá přesilovku a snižuje na 3:4. Asistence: Vadim Šipačov a Anton Slepyšev.
    52:19 Daniel ZAAR - 2:4
     
    52:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko znovu odskakuje! Rasmussen z otočky přihrával před bránu, kde si najel DANIEL ZAAR a rychlým zakončením nad vyrážečku Sorokina opět utišil moskevskou arénu. 2:4. Asistence: Dennis Rasmussen.
    51:40 Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    51:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jedné branky. KIRILL KAPRIZOV si našel v mezikruží přihrávku Rafikova a následně poslal puk za záda Johanssona velmi rychle. Sborná se dostává na dostřel. 2:3. Asistence: Rušan Rafikov a Michail Grigorenko.
    36:24 Vadim ŠIPAČOV - 1:3
     
    36:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko střílí zaslouženou branku. Velký tlak zakončil gólem VADIM ŠIPAČOV. Kuzmenko z otočky našel hůl prvního centra domácích, který střelou z prvního doteku nedal Johanssonovi šanci. 1:3. Asistence: Andrej Kuzmenko.
    21:48 Malte STRÖMWALL - 0:3
     
    21:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Už je to o tři branky! Rusové měli možnost, ale Kuzmenko nedotáhl svou šanci do gólového konce. Vzápětí vyrazili hosté do přečíslení 2 na 1, které parádní střelou nad lapačku vyřešil MALTE STRÖMWALL. 0:3. Bez asistence.
    11:43 Daniel BRODIN - 0:2
     
    11:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rusové sice stačili dobruslit možné přečíslení, jenže snaha Švédů pokračovala. Händemark si všiml v lepší pozici nabrusleného DANIELA BRODINA. Křídlo čtvrté lajny Tre Kronor si zpracovalo puk a v rychlosti zamířilo na zadní tyč. Samonov reagovat nestačil. 0:2. Asistence: Fredrik Händemark.
    03:56 André PETERSSON - 0:1
     
    03:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové využívají první přesilovku. ANDRÉ PETERSSON si vyčkal na pravém kruhu na pěknou přihrávku Pääjärviho. Útočník s číslem 22 na dresu poté už bez větších potíží vymetl horní růžek ruské brány. 0:1. Asistence: Magnus Pääjärvi a Lars Johansson.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 37. Šipačov (Kuzmenko), 52. Kaprizov (Rafikov, Grigorenko), 54. Kaprizov (Šipačov, Slepyšev) – 4. A. Petersson (Pääjärvi, L. Johansson), 12. Brodin (Händemark), 22. Strömwall, 53. Zaar (Rasmussen)


    Rusko: Samonov (22. I. Sorokin) – Vojnov (A), Nestěrov, Ožiganov, Rafikov, Mironov, Marčenko, Dronov, Ljamkin – Kaprizov, Šipačov (A), Grigorenko – Burdasov, Tkačjov, Kuzmenko – Žafjarov, K. Semjonov, Barabanov – Ketov (C), P. Karnauchov, Slepyšev – Jakimov.
    Švédsko: L. Johansson (Reideborn) – Lööv, Wikstrand, Hansson, Dahlbeck, Tömmernes, E. Johansson – Strömwall, Ljungh, Pääjärvi – Bristed, Rydahl, Bromé – Zaar, Rasmussen (C), A. Petersson – Brodin, Händemark, Sylvegard.

    Rozhodčí: Heikkinen, Vikmar (oba Finsko) – Bersenov, Judin (oba Rusko)
    bahis siteleri