Slovensko – Ruský olympijský tím 2:3 (0:3 po s.n.)
po s.n. (0:3)
Slovensko
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:0)
Ruský olympijský tím
sk Čtvrtek 12.12.2019, 16:15 • Lonza aréna Visp • Arosa Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:05
    Ruský olympijský tím dal gól!
    MIKHAIL KOTLAREVSKY predviedol strelu ako Ovečkin. V pokľaku z ľavého kruhu. Bola to skutočne bomba ako z dela. Tomek sa už nestihol presunúť s touto strelou. Asistencia: Artem Aljajev.
     
    40:33
    Ruský olympijský tím dal gól!
    Slovenská obrana zaspala a SEMION KOŠELEV tým nepohrdol. Dokonca sa mohol opýtať Tomeka, kam to chce. Dráma sa začína rodiť. Asistencia: Alexander Dergačov.
     
    13:49
    Slovensko dalo gól! Skôr je to technický gól, ktorý dosiahol ADAM LIŠKA. Rusi pri jeho zakončení posunuli úmyselne bránu Konovalova. Kvôli tomu už dlhšiu dobu nehráme, lebo sa riešil tento okamih. Bez asistencie.
     
    05:24
    Slovensko dalo gól! Pekná gólová akcia. Zigo nahadzoval puk na ruskú bránku. MICHAEL VANDAS mu bránil vo výhľade a ešte si dokázal stiahnuť malé čierne čudo do výhodnej pozície na zakončenie a Konovalov bol na to prikrátky. Asistencia: Tomáš Zigo.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 6. Vandas (Zigo), 14. Liška – 41. Košelev (Dergačov), 51. Kotlarevsky (Aljajev)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kodola (RUS OT)
    0:0   L. Hudáček (SVK)
    2. série:
    0:1   Kudrajvcev (RUS OT)
    0:1   Zuzin (SVK)
    3. série:
    0:2   Galimov (RUS OT)
    0:2   Haščák (SVK)
    4. série:
    0:3   Košelev (RUS OT)


    Slovensko: M. Tomek – Ivan, Čerešňák, Kozák, Štajnoch, Ďaloga, Jánošík, Ďatelinka, Koch – Hecl, Hudáček, Haščák – Zuzin, Kollár, Skalický – Liška, Puliš, Krivošík – Vandas, Zigo, Matoušek.
    Ruský olympijský tím: Konovalov – Šaripzanov, Pajgin, Jermakov, Voronkov, Karpukin, Demidov, Aljajev, Pogorišny – Igumnov, Dergačov, Košelev – Kudrajvcev, Byvalcev, Tolčinsky – Kajumov, Kodola, Kovalenko – Kotlarevsky, Galimov, Cyplakov.
    bahis siteleri